Här mamma!

Här mamma, det här är bilden jag menade.


den är väl fin.... typ en sån kan du göra.

Kram

svullna ögon.

Nu sitter jag här vid mitt frukost bort och äter frukost. Mina ögon är jätte svullna sen igår. Kan fortfarande inte sluta tänka på filmen, men är ni som mig väldigt gråtmild så se den inte sent och gå och lägger nån timme senare, för då kommer ni se ut som mig. Nu sitter jag bara och hoppas att svullnaden går ned tills det är dags för mig att jobba. För annars kommer jag ej se klok ut och folk kommer att undra vad jag har gjort.
nä, nu ska jag fortsätta att äta.

Kram så länge...

Best movie ever!!!

Var och såg Sex and the city filmen i dag på bio. Det var den bästa film jag sett på länge. Den innehöll allt man kan önska sig, man fick sig ett gått skratt och fällde några tårar. Kan säga att det var verkligen en sex and the city film! I loved it!!!!
Se den!



Kan inte sluta tänka på den... underbar..

Puss

min tuffa hund plus lite från midsommar

Peter och Mattias var grillmästarna under helgen.
min tuffa hund

Lite spel hann vi med innan stämmningen blev alltför het, det brukar de annars bli när vi spelar spel, speciellt Tabu.

jag och Emmy inne i vårt beach spel, snygga jacka förresten.... då menar jag emmys. ;)

Team Matte och Peter. Här ser man vem som gör jobbet, inte konstigt att de förlorade. hehe;)

här dagen efter midsommar, ligger vi och lapar sol.



här är jag med mina Älskade systrar.♥

Puss


Mamma var modig!

Ville bara säga att min mamma är modig hon hoppade fallskärm fast hon är jätte höjdrädd (vågar typ inte stå på en pall)!
Hon fick det i present av oss förra året och nu blev det av!! Jätte duktigt mamma♥ Så nu när jag var hemma fick jag se filmen på när hon hoppade. Iza hoppade oxå, vilket oxå är modigt fast hon är inte lika rädd.

Kram

nu är helgen över...

Jepp, nu är man hemma efter helgen i Uppsala/ Björklinge. Som alltid trist att åka hem. Vill ju vara med familjen längre. Det var jätte trevligt att träffa dem, saknade dem som bara den. Så i helgen har jag bara ätit och druckigt gott. Det har varit kanon, synd bara att det inte var lite bättre väder. Men det dög, synd att klaga.... Ska tillbaka till Uppsala på min semester. då kan man få vara där utan stress, det kommer att bli underbart.
Nu ska jag sova!
Kram

Nu ska jag åka!!

Straxt bär det av hem till Uppsala. Ska fira midsommar där. Nu sitter jag här och väntar på att Peter ska komma hem så att vi kan åka.... längtar. Har packat klart, men som vanligt känns det som om man glömt nåt... men om det skulle vara så, så är ju det inte hela världen... Tråkigt att vädret inte är bättre, ville ju sola ju.... och bada. Äh, det får bli när jag har semester sen. Det ska bli kul för Tyzon för nu får han leka lite oxå, med Berit som är en av min mammas hundar. Glad midsommar på er!
Puss

>a

Idag var det min kära hund Tyzon som valde rubriken. Nu har helgen passerat. Jag har jobbat hela:) I lördags var vi hemma hos en vän till Peters mamma, vi åkte dit direkt efter mitt jobb, det bjöds på mat, det var jätte gott. Vi åt medans vi såg den j-la matchen. Man tycker att det kunde fått sluta 1-1. Nu måste Sverige vinna på onsdag. Micke och Lisa hade fest lör kväll oxå, så det var bara att skiynda sig dit efter matchen. Men den som fick festa var Peter, trot eller ej jag var nykter, jag körde och så skulle jag jobba dagen efter. Men jag hade roligt ändå, jag behöver tydligen inte alkohol för att ha kul..... Det var en skön upptäckt, Det var väldigt kul hemma hos Lisa, men vi åkte hem hyfsat i tid för att vi skulle hämta upp Tyzon som var hos Peters föräldrar och så skulle jag som sagt jobba. När vi körde hem i mörkret och jag var jätte trött bad jag min kära pojkvän att vara vaken med mig för att hålla mig vaken, ja, ja, jag ska försöka sa han och direkt efter snark...snark... jätte kul. Blev as arg.... Inte snällt.

Borde gå ut och springa nu, men jag orkar inte är helt enkelt för lat.... nu var det ett bra tag sen jag tränade, desto svårare är det att ta sig dit. Måste.....ta mig i kragen.....och ge mig ut..... äh gör det senare i kväll, nu vill jag njuta av dagen och vara med Tyzon.
Måste bara säga att jag längtar till torsdag.... för då ska jag HEM... och jag är hemma nu, men jag ska HEM till Uppsala, till mina älskade syskon och mamma. Och mormor och morfar. Jag saknar alla där hemma så att jag håller på att bli tokig. Men snart. Det blir midsommar firande hemma hos dem... Men i år blir midsommar mycket lugnare än förra året..eller hur!!!
Det är jobbigt att vara ledig så här bara en dag... man hinner inte slappna av, känns som om man har jätte mycket att göra....blä...ska pyssla hela dagen, det blir väl till att diska och att städa och sånt smått och gott.

Kramar Mickan


Kläder...

Färgen blev kanon, gjorde det där jätte bra, är impad av mig själv.

Tänkte bara dela med mig till er som gillar kläder och assessoarer, så är www.forever21.com en sida ni borde kolla in. De har jätte fina klänningar och coola t-shirtar och fina smycken, till faktiskt ok priser, annars brukar sånt vara dyrt.
Kolla in den.

Kram

Färgar håret hemma!!

Nu sitter jag med färg i håret.... Har inte färgat håret hemma på många år, dels för att det sägs slita enormt mycket på håret och så är det skönare att få det fixat på salong. Men nu sitter jag här med färg i håret, jag ska bli brunett igen... Hoppas jag, nu vet ju inte jag om det blir den färgen jag hoppas... det är så att färgen el färglösningen ser inte ut som på bilden. Nu ser jag mest svart ut....och det SKA det inte bli.... Sen sitter man med rädslan att det inte blir jämt utan fläckigt.... och det vill man inte heller.
Ska visa det färdiga resultatet om...om det blev bra.

Kram

Kaloriregler- de här följer jag!!!!



 
1. Om man äter något när ingen ser, innehåller det inga kalorier.
 
2. om man dricker en lågkaloridryck och äter en chokladkaka, kommer kalorierna i chokladen att kvittas mot lättdrycken.
 
3. dryck som intas av medicinska skäl (exempelvis , rödvin, whisky, varm choklad eller konjak) räknas aldrig.
 
4. mat som intas när man ser på film eller video (exempelvis popcorn, chips, jordnötter, läsk och smågodis) innehåller inga kalorier eftersom det inte intas som föda, utan som en del av underhållningen.
 
5. kaffebröd och småkakor innehåller inget fett när man bryter sönder dem och äter upp dem bit för bit, eftersom fettet förångas när kakan bryts sönder.
 
6. allt som testas och slickas från knivar eller skedar medan man lagar mat  innehåller inga kalorier eftersom det är ett led i matlagningsprocessen.
 
7. mat med samma färg har samma kaloriinnehåll ( tex tomater-hallonbåtar , championer-vit choklad )
 
8. mat som är kall eller kommer från frysen innehåller inte kalorier, eftersom kalorier är en värmeenhet.
 
9. på sommaren kan man äta mycket mer för kalorierna förbränns snabbare och effektivare när det är varmt.
 
10. det är ju känt att fett är viktigt för att ge energi och för att vi ska få i oss fettlösliga vitaminer och antioxidanter.
Energiinnehållet är ungefär dubbelt så högt som hos kolhydrater och proteiner. Alltså måste chips vara mycket nyttigare än potatis.

Det här är livet!



Härligt!!!!

Badat för första gången i år!!

Var i går till Bergs slussar! Vi cyklade dit, jag och Catrin. Enligt Sandra var det inte så farligt långt dit hon sa att visst går det att cykla, trodde vi i allafall.... Det var över en mil....phu jobbigt värre.
Men vi kom fram i allafall.... Det var väldigt mysigt där. Fanns minigolfbana och restaurang och glasskiosk. Vi gick längst ned och solade på barnstranden... Fick se när en båt åkte genom slussen, tror faktiskt att det var första gången. Jag och Catrin tog oss årets första dopp, det var härligt fast ganska kallt, men jag tror att jag blivit känsligare med åldern. haha.
När vi legat i några timmar, var det dags att cykla hem igen... mindre kul, det var jobbit faktiskt, kan vara så att det var extra jobbigt pga att vi var ganska uttorkade, hade vatten med mig, men det blev varmt i solen, så det var inte gott att dricka.
Men hem kom vi....
På kvällen hade jag grillat, tills peter kom hem, så vi åt grillad kyckling sallad och grillad majs... och till efterrätt vattenmelon. Det var super gott.

Idag har jag bara jobbat.

Puss

LEDIG!!

Nu är man äntligen ledig i två dagar och solen skiner för fullt!!! Jippie, jag ska ut och njuta av den var så säker......Mne jag ska smörja in mig, var så säker....för det har jag lovat, haha. Men nu innan det blir för varmt ska jag ta min älskade Tyzon ut på en promenad, han är ju trots allt värmekänslig. så för hans del gillar vi inte värmen, men för min älskar vi den, i år ska jag bli brun....har inslag av rölett i hår och är heltfräkning, och väldigt ljus i hyn.. men det ska gå ändå. Det jag älskar med solningen är att man ser precis var den tar, jag blir alltså polkagrisrandig, haha, snyggt....

Ikväll ska vi hem till Peters bror, han fyller nämligen år imorgon, så vi ska dit och fira honom i kväll... Vet bara inte vart jag ska ta mig för att sola, hittar ju tyvärr inte så bra här än.... Ska till bergs slussar imorgon... Så det blir kanske att jag åker ut till Petersföräldrars hus och solar alldeles ensam....och tyzon då, fast han ligger i skuggan....eller inne.

Nä nu ska jag ut på promenad!
Ha en bra dag, för det ska jag ha!
Puss 

trött..trött och åter trött!!!

Har jobbat hela helgen, är jätte avundsjuk på de som har varit lediga och kunnat njuta av solen... Det är nåt jag verkligen ville göra.... I går var min kära pojkvän på fest med alla sina gamla kompisar, så jag passade på att åka hem till Lisa då. Emilie var oxå där. Lisa lagade mat åt oss, kycklingsnitzel med potatis och sås, det var jätte gott. Sen tittade vi på film, Stomp the yard hette den, jag tycker att den var jätte bra. en typisk film jag aldrig skulle få titta på tillsammans med peter för att han gillar inte sånna filmer, det var dans... Haha, jag tror inte tjejerna tyckte att det var så kul att titta på film med mig, för jag pratar hela tiden, ställer frågor och blir nervös... vill ju veta vad som ska hända, fast inte, haha.
Nu ska jag komma till varför jag är så trött, jo för jag var tvugen att hämta min kära pojkvän och hans vänner ute i väderstad, den skjutsa ena tillbaka till mjölby där jag kom ifrån, sen fick vi stanna några gånger på vägen pga att någon skulle spy och sen för att andra skulle äta. Grabbarna skulle hem till oss och fortsätta festen. Så tror inte att jag fick sova..... fy fan, sen var det bara att gå upp 8.30 för att göra sig i ordning att gå till jobbet och låtsas vara pigg. Det var jobbigt.... helst hade jag velat ligga ute i solen...... så nu ligger jag i soffan och bara slappar och här ska jag ligga resten av kvällen, med undantag att jag ska gå ned till stationen och hämta min cykel.

Kram

RSS 2.0