Blodomloppet

I går kväll sprang vi på jobbet blodomloppet. Vi hade två lag anmälda ett i springa 5 km och ett i gå 5km. Jag var då med i spring laget.
image90

Här är en dal av oss i laget, den ena tar kortet och den andra hade inte kommit än, vi hade skit snygga kläder som ni ser här på kortet. Det här var sista grejen vi gjorde tillsammans innan Linda, slutade.
Vi kämpade runt banan, det var mycket folk och det var jätte trångt man fick snirkla sig fram.
Min tid blev 29.54, jepp under halvtimmen vilket var mitt mål. Jippie, nu är jag nöjd, det värsta är att jag i sommar ska springa tjejmilen och det ska jag göra under 50 min, så nu blir det till för mig att gå ut och springa och träna som fan. Jag ska klara det!!
När vi hade sprungigt och alla kommit i mål, och då menar jag alla...inklusive gå gruppen som vi fick vänta på ett tag!!! När de kom i mål hade blodsockret på alla i springlaget sjunkigt rejält, vill jag säga.
Då¨fick vi en picknick kasse, med massor av gott, plus att vi beställt en tapas tallrik, allt var super gott. Det var en härlig kväll! Sen när Pratad med min kära pojkvän sa han att han hade varit in på corren.se och det första han fick se var mig springa... haha jätte kul tyckte han, mindre kul tyckte jag. Med mig på den bilden var Helen och Sandra


den här snygga bilden var med i corren!! Haha
men det var kul....
__________________________________________________________________

Idag fredag.
Har jag varit ledig, fast jag var upp skapligt för att hinna ta en sväng på gymmet, Lisa skulle nämligen komma till mig, för att vi skulle sola, och sola gjorde vi ååhhh så skönt vill nästan inte jobba i morgon för att jag vill lapa sol, när det viktigast sol timmarna passerat, åkte Lisa hem och jag gick hem för att diska och städa och tvätta, vi hade en såån rolig kväll, men det måste göras, sen åkte vi och stor handla oxå.... Till middag grillade Peter hamburgare och medans han gjorde det passade jag på att baka....
 här är det färdiga resultatet, (tack marina för receptet)
Nu ska jag titta på tv och mysa i soffan med min kära sambo, och äta lite nybakt och njuta av de, sista timmarna på min lediga dag.
Puss 


Nu orkar inte jag....

Är ganska less på allt nu, känns som att jag försöker vara alla till lags, men misslyckas hela tiden.....
Man kan inte vara på topp jämt... NU är det så att jag inte har haft bra dagar.... Det känns som om jag slits emellan folk hela tiden, jag tycker inte att man ska behöva välja.

Lördag = Söderköping

Var ledig hela helgen, så jag och Peter ville hitta på nåt kul. Så vi ringde Micke och Lisa och frågade de om de ville följa med oss till Söderköping och äta glass.... Smultronstället där är känt för sin glass. Vi frågade David snällt om han kunde vara hundvakt,  och det var han så Tyzon fick vara där medans vi var borta.
När vi kom dit var det nåt jippo där, de firade visst 25 år. Lisa i kön, japp det var kö för att komma in och få sätta sig där, det var som om man skulle vara utanför någon jättefin restaurang.
image84

Micke och Lisa sitter och väljer glass, Micke var mycket koncentrerad...(han ville inte välja fel)

image85

Smaskigt värre, här är våra glassar, det var jätte gott, men frågan är om de var värda priset?
Det var ganska dyrt, men nu har man iallafall varit dit, det kan nog bli någon gång till i sommar, för det var gott....
image86

Nu njuter grabbarna!!♥

image87

Och Lisa!!♥

image88

och jag!!!♥

När vi hade ätit klart var magen mätt och belåten i allafall min glass mage... men lite hungrig var jag på mat, så vi bestämde att Lisa och Micke skulle med oss hem och grilla på kvällen. men först åkte vi en sväng förbi bk och tog en hamburgare, för vi skulle åka och handla lite och det kan man inte göra hungrig eller sugen. Då handlar man bara fel saker.

Söderköping var en mysig liten stad, söta hus.
Kvällen hemma var jätte mysig, det började med att vi spelade kort och det gick bra för en gångs skull ingen blev osams... alla är (vinnarskallar och hatar att förlora) Sen drack vi lite vin och åt grillat, grillad fläskfilé och ryggbiff med färskpotatis och potatissallad med beasås och sallad.... det var så gott! Blev såå mätt, sen var det Eurovision songcontest, som vi tittade på, måste säga att jag blev lite besviken... men det brukar man bli, tyckte inte att Ryssland skulle vinna och att Sverige skulle komma så dåligt, men jag gillade armeniens bidrag och även serbiens....men, men bättre lycka nästa gång. Tyckte dock att det för första gången var mycket bra med, många bra låtar.
Söndagen spenderade vi hemma hos peters föräldrar.... det var morsdag, jag fick nöja mig med att ringa min♥

puss

Fredagen!!

Jobbade.... fint väder, det var tur.... Gick på afterwork, med arbetskollegorna! Åt och drack gött, var på bk:s! Trevlig personal hade de! Ett plus+
Vi hade samlats den här fredagen för att tacka av Linda, bara vi tjejer som jobbar ihop, samlas sista gången innan hon flyttar, Vi tjejer hade tagit massa foton på oss, från bla gamla fester och ny tagna kort från jobbet och satt ihop till ett almbum till henne, hon blev jätte glad och rörd, nån tår kom....Vi kommer att sakna henne sååå mycket.  
Efter Bk:s gick vi hem till Sandra och rökte vattenpipa, jätte trevligt, det värsta var att jag fick en nicokick av vattenpipan, och det har jag aldrig fått förut. Kom hem vid 1 och då låg mina älsklingar och sov.....så jag smög mig ned i sängen....lyckades utan att väcka nån...
Kram

Nu är våren här....

image78

Man vet att våren är här när vatten spelet blivit installerat och solen skiner förfullt, nu har det varit fint i två dagar, och jag hoppas innerligt att det håller i sig till helgen efter som jag är ledig i helgen. Då ska jag och Peter bara vara med varandra och ha det bra.
Nu sitter jag och äter frukost och tänker på att jag snart ska betala räkningarna, mindre kul för jag kommer inte ha några pengar över till annat....bläää
När det är gjort ska jag ta Tyzon på en lång promenad för att glömma det tråkiga. Innan jag åker till jobbet i dag ska jag åka och träna BP, om jag inte blir för lat. Efter jobbet ska vi ha after work  med jobbet, det ska bli jätte trevligt, sista gången vi träffas alla, Linda ska ju tyvärr sluta, buhu....

Nu måste jag sätta igång.....
KRAM

Gäsellprov

Äntligen var dagen här för gäsellprovet. Klockan 7.20 hämtade Hanna med resten upp mig... Vi som åkte i den bilen var Hanna som skulle göra provet, jag som var modell kort afton, sen var det sofia långhårs uppsättning, Camilla (permanent) och Hannas mamma Lena, (klippning och färgning) Vi var på plats i Norrköping kl 8...
Kl 9.00 skulle provet börja, jag var det första att sitta i stolen, för inlägg.... Hanna hade ett riktigt späckat schema, allt är verkligen på tidspress. 
 så här snygg var jag efter inlägget( jag med spolar och clips i håret plus att jag har rosa hår nät.
Efter mig var det Guns tur hon skulle få håret blåst (uppblåst så man ser ut som en boll, hom kallades karl-johan svamp. (formblåsning)
 Gun efter hon har varit på bedömningen... då har de rykt och slitit i håret.

 sen var det åke som fick sitta i den heta stolen för då var det dags för vågfön och klippning. Så här såg han ut klar och efter bedömning. där hade de oxå slitit och dragit i håret.
Sen var det dags för David som är Hannas pojkvän att bli klippt...
 Den sista innan lunchen var Sofia som fick sitt hår inrullat. Här var Hanna i god tid, nästan före i sitt schema.
 Lite lunch hann vi med oxå, så här ser ni resultatet på David oxå;)
Efter att lunchen var averkad, var det Lenas tur att få sin färg inlagd.
 Lena och Hanna
Medans hon sitter med färgen i håret så var det dags för mig att få min frisyr.
 här sitter jag medans Hanna "bakar min frisyr", Det gick fort vi hade tränat mycket och den var hon säker på;)
 jag färdig redo att gå in på bedömning. Den här bedöminigen var inte kul tre personer gick runt mig stirrade på håret  jätte nära dessutom var de super allvarliga och sa inte ett ljud.
image42
image43 jag efter bedöming, mitt hår rufsade de inte i sån tur var.
image44
image66
image67

Efter att jag var klar började hon färga håret på sin mamma, så skulle on klippa det, men när hon skulle skölja ur håret såg hon att färgen inte tog, så hon fick lägga i mer.... och ta Sofia emellan, nu fick Hanna smått panik..

image71 så här såg det ut när alla jobbade för fullt!!!
image72 Sofia klar och efter bedömningen. Hon fick ställa sig upp under bedömningen och surra lååångsamt, hon såg ut som en prinsessa då!
image73image74

Hanna fick tillslut Lenas färg att sitta och hon fick sig en fin klippning.
 Här är hon efter sin bedömning, henne kollade de noga.
Nu var det dags för Hannas sista moment som var permanent, hon startade med den kl 16. Deadlinen för allt var kl 18.
 Här rullar hon upp Camillas hår på permanent spolarna, det gick med bra fart, Hanna blev klar 17.45 med allt, phu då hade hon tid att städa efter oxå, hihi
Permanenten blev jätte bra. Vi som hade varit modeller åkte hem tidigare för att få reda på svaret skulle ta ytterligare några timmar, vi fick åka med nån som skulle våran väg.
Hanna ringde mig ca 20.30 och berättade att hon tyvärr inte klarade det, det var bara en av 12 som gjorde det. Nu har hon 4 moment kvar att göra i höst, men det är bara att kämpa på och hoppas på att hon klarar det i höst. Jag håller tummen....

Nä, nu ska jag väl gå och diska innan min älskling kommer hem.

Kram

En lång dag....

Ja, som sagt hade en riktigt lång måndag, som började med att klockan ringde 5.45 då var det dags att ta ut Tyzon på promenad (men ville han det, nix satte på honom kopplet och han bara lade sig ned igen, haha latmask, och det var efter att han har moffat hela natten, så jag hade inte fått en blund på hela natten). Efter promenaden var det bara för mig att stressa iväg till träningen, det tidiga passet,,, Det var jag och Marina och jag som tränade, så efteråt satt vi där och åt frukost det var kanon, sen var det bara för oss att åka till jobbet, det var vi som öppnade. Jobbade till 17.00 därefter fick jag skynda mig till mjölby, för Hanna skulle färga och sätta upp mitt hår inför gesällprovet.... Lisa kom förbi när vi höll på med håret för Peter och Tyzon var hemma hos henne och Micke, de spelade tv-spel och Lisa tycker inte att det är så kul att titta på.... Hon berättade att hon bakat kladdkaka, så när jag var klar hos Hanna var det bara att åka dit och ta en bit...gött!!! Vi kom hem efter kl 22.... mindre kul, gissa om att man var trött då!!!! Tisdagen var bara en deppdag....inget var bra...hatar sådana dagar men, nästan alla har sådana dagar....
Kram på er...

Söndag...och dåligt väder!

Nu är helgen slut...fast det gör mig inget för jag har ändå jobbat hela. Sen har det inte varit fint väder heller. Efter som jag och peter inte fick våran myskväll i fredags så fick vi ta den igår kväll(lör) istället, men det var inte förrän efter att vi storstädat lägenheten och tvättat.... Sen lagade vi mat ihop, vi gjorde hemlagad pizza mums. Senare sen åt vi räkor och drack ett glas vin, jätte gott. och bara mös med varandra.. sånt behövs ibland.
Jobbat i helgen har varit både kul och jobbigt, det har varit så mycket folk, jätte kul, men mindre kul att alla sliter och drar i allt och slänger kläder huller och buller, jag förstår inte varför folk måste göra så...
Till riktig söndagsmiddag åt vi rökt fläskfilé med färskpotatis, beasås och sallad det var jätte gott. Till efterrätt har vi glass och vatten melon, det är riktigt smaskigt.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka och träna med Marina, vi ska köra bodypump, fasen vad vi är duktiga, men efter det blir det god frukost, sen ska vi raka vägen till jobbet.....

Kram

Ledig idag, men så mycket att göra....

Ja, jag undrar om jag gjort nåt annat den här veckan än jobbat och tränat..... känns inte så, men så idag är man äntligen ledig.... Dagen började med att jag vaknade jätte tidigt, fast jag ville sova länge... gick upp och ut med Tyzon som behövde kissa. Sen åt vi frukost han och jag gött... då blev jag dömätt..... nu har jag ett berg av disk som väntar. Klockan 12 ska jag på body pump, (måste träna oxå) sen kl 14 ska jag till vetrinären med Tyzon. Vi ska dit på en efter koll, så jag hoppas att de säger att han mår bra. Så att jag slipper gå dit något mer nu, kostar så jäkla mycket.
 Sen har jag precis fått reda på att jag ska till hanna kl 18, och jag och Peter som äntligen skulle få en hel eftermiddag/kväll tillsammans. Vi hade planerat att vi skulle laga mat ihop sen gå på bio....men men det sket sig, Tur att man har en såå förstående pojkvän, jag älskar honom såå mycket.
Så nu får vi ta den kvällen någon annan gång, när det blir har jag ingen aning om....
Kram

GRATTIS!

Idag fyller min morfar Lasse år!!♥ Klicka för stor bild

GRATTIS LASSE!!!


Duktig!

Idag har jag varit duktig klev upp 05.45 för att åka och träna, körde morgonpasset på nautilus som var bodypump. Men nu är jag super trött.

Helgen gled förbi snabbt, nästan lite för snabbt, visserligen jobbade jag lördagen, så jag var bara ledig en halv helg. Det har varit så fint väder....looovly. Eftersom mina herrar var borta lör-sön, passade jag på att gå ut med Lisa. Vi satt på min balkong och hade jätte mysigt. Sen gickvi verkligen ut i tid, för att annars blir det såå mycket kötid.
Men till vår stora förvåning var det inte mycket folk ute....var var alla?

Hela söndagen spenderade jag och Lisa i solen, utan faktor...... nu är vi båda kräftor....haha, men den här veckan är det sagt att det kommer bli sämre väder, så min bränna hinner lägga sig innan det är dags för nästa sol tillfälle.

Kram

Ätit glass så att jag har ont i magen....

Har varit hos Hanna idag och fixat håret, det blev bra, vi fick till frisyren, jippie, det gjorde hennes dag:) Sen när vi blev klara gjorde hon en tofs på mig, jätte fint och jag är så glad att jag kan få upp mitt hår i en tofs....
Som vanligt när jag är i Mjölby så passar jag på att träffa Lisa, vi tog en kaffe... men eftersom det var sånt fint väder så blev vi sugna på glass oxå.....gött så vi satt och lapa sol och åt glass.
Sen var det bara för mig att skynda mig hem för att gå ut med Tyzon... men han tyckte nog att det var lite för varmt ute, stackarn hur ska det gå för honom i sommar?

Så har jag varit duktig idag, jag har nämligen varit och tränat, bodypump, tillsammans med Sandra.... jag hoppas verkligen att jag kommer igång nu. Det behövs. När träningen var klar fick jag ett samtal av min sambo som säger att jag måste skynda mig hem för att vi har tvätt tid. När tvätten är i torken, går jag, Peter, David och Tyzon på en promenad ner på stan, det var riktigt mycket folk...snacka om att man blev öl sugen när det är fullsmockat med folk på alla uteserveringar... men det blev en glass för våran del, därav varför jag har ont i magen...blev nog lite för mycket glass för mig idag.....

Nu har jag suttit här och lyssnat på Peter och David när de har skrivit en inköpslista på vad de ska ta med sig för mat på sin lilla trip, de ska vara borta lör-sön, och jag fick i uppgift att packa Tyzons väska.... jag ska få en herr fri helg..... det ska nog gå bra;)

kram


möta mamma

Igår åkte jag till Norrköping för att möta min mamma, jag är inte därifrån så jag bad henne att vara där extra tidig i ett mess, så att jag inte skulle stå där själv, men så kom jag i väg tidigare och skrev när jag skulle vara i stället.....
bra, trodde jag men pendeln gick snabbare en vad jag trodde....så då messade jag igen att jag var där.... då ringer mamma och säger: Va, nu men jag trodde du skulle komma (12.10 vilket var 40 min senare) och inte alls vad jag skrivit i messet, hon hade tolkat det som hon själv ville. Hon hade inte lämnat min systers bostad och väntade dessutom på att hon skulle komma hem.
Jag promenerade till stan själv( för första gången, gjorde det genom att följa den största klungan), gick en stund innan de ringde och hittade mig.
Vi gick en sväng på stan, sen åt vi thaimat, jätte gott fast man inte fick det man beställde.!
Sen var min mamma snäll och köpte en klocka åt oss var (tack). Min är jätte snygg!! Men så fort jag lämnade butiken slutade klockan att fungera, när jag insåg det var vi redan på väg hem till Linköping! Fasen att alla mina klockor går sönder.

Väl i Linköping gjorde vi det mamma egentligen hälsade på för, nämligen gick på handledarkurs, för att jag och mamma ska vara handledare åt Iza när hon övningskör....Alla måste gå en sån handledarkurs, det är lag på det, och vi hade hört att det var tråkigt och att det är bara att sitta av tiden, men så var inte fallet, jag tyckte att dt var intressant. Visste ni att det är bara ca 51% som klara teoriprovet första gången och att det bara är ca 59% som klara uppkörningen, det är skrämmande tycker jag.
Grattis vill jag säga till Lisa som klarade Teori provet igår, på första gången. Grattis, nu är det bara uppkörning kvar!!!

När vi kom hem var det taco dax, mmm gott!! Sen gjorde min syrra en smarrig efterrättimage27
 men efteråt när hon har gjort den och vi börjat äta av den säger hon att det ska vara vaniljglass till den och att den är godare då, vilket jag absolut måste hålla med om fast jag ej provat det än.
Sen åkte mamma och Iza hem, och jag och Peter hoppade i säng.

Kram

Varför blir jag inte frisk....

Fasen vad jag är förkyld, vill bli frisk nu för jag vill börja träna... Nu ska Sandra oxå köpa träningskort på Nautilus jippie, då blir vi fler som tränar och kan motivera varandra.

Marina kommer hem i dag, efter en vecka i Egypten,,,, tror ni att hon kommer att vara brun, inte lite heller, kul att man själv är blekast i stan. Borde sola men, kan inte än pga min nya tatoo. Har faktiskt saknat Marina...:)
¨
Är oxå, dö hungrig.... men min älskling är och tränar så jag får vänta, för vårat kylskåp är TOMT!!!

Nu ska jag kurera mig.

Kram

Nu är man trött.....

Den här dagen har varit konstig minst sagt....

Den började bra, som den skulle förutom att jag fortfarande är sjuk..... blä..
kom till jobbet allt frid och fröjd, men när vi skulle öppna gick inte gallret upp... fasen, det hade gängat fast, så jag och en tjej fick fara till stan för att jobba en stund i stället till gallret skulle vara fixat.. kl 12.45 fick de äntligen upp det, och vi blev skeppade tillbaka.... vilken dag, phu så när man kom hem var det bara att svida om för att åka på lagfest... super kul,,, jag körde så jag var tvugen att hålla mig nykter och med den här klubben är det inte lätt.

Det var prisutdelningar
image22

men den som var nöjdas och helst ville ha en medalj var monken
image23

det var många priser som delades ut men inte fick jag nåt.....men lika glad var jag för det....fasen för att man ska jobba i morgon...så jag var tvungen att lämna den ljuva festen... så slutet på den får jag väl höra i natt av min kära pojkvän som är kvar där.
Grattis till alla flickor 15 i mjölby!

image24

Pålle fick ta emot pris för årets materialare, han blev jätte glad och väldigt rörd..... hans hjärta finns verkligen i mjölby♥

När jag lämnade festen var dansen i full gång, de försökte få upp mig men jag dansar aldrig nykter någonsin aldrig inte en chans!!
image25

dj:s var på plats oxå:), de rockar i båset.....

image26

Hoppas att alla får och hade en jätte trevlig fortsatt kväll... nu sitter jag tillsammans med min älskade Tyzon, stackar har varit hos vetrinären idag, kostade oss 1200 kr. Har har fått ett hål på ögat, jag tycker så synd om honom så det skär i hjärtat..... Han och jag sitter och tittar på blommor av stål.... en jätte bra sorlig film....

Ha det gött!!!

VALBORG!!

♥ Nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hos mamma i Uppsala!
Vårt valborg firande började i tisdags efter att jag slutat jobba, då vi hoppade in i bilen för att snabbt ta oss till Uppsala för att fira kvalborg hos Nina. Kom dit vid kl 23, och drack några glas vin, men den kvällen blev inte så sen...åkte hem vid 1, vi skulle ju upp tidigt för valborgsfirandet.
image9
Här är det två som är lite slitna på valborgs morgonen haha, mina två älsklingar.

Kl 10 träffade vi alla och lade ut våra filtar på ekonomikum, där hade vi jättetrevligt. Vi drack och åt, och pratade.
Det värsta som hände mig då var när, Gennet och jag var och kissade var det en fågel som sket på mig......fasen...vi döpte han till Roger. Inte var han snäll inte.

Här är lite filt bilder.

image10

    
                                                                         emmy och carro                    tim                micke, lisa och gennet

Jag och Peter lämnade filten ca kl 2 halv 3 plus min lilla syster som åkte med oss, min snälla mamma kom och hämtade oss. Emmy hade stuckigt tidigare hon gick på champange galopp, vilket man måste testa på en gång som student. Man går till en nation och stänker med champange, jag vet hur det låter, men när jag var på det var det kul,,,,men en gång räckte för mig.

Vi åkte hem för att hinna med sill lunchen med mamma och jan-åke, det var gott men jag fick ingen nubbe;( haha
behövdes inte. Sen var det bara att hoppa in i duschen för att göra sig ren och fin för kvällens grillfest. Som skulle vara hos carro och pål. Jag Emmy och peter cyklade dit, men vi hittade inte riktigt och Carro svarade inte i tel.... mitt humör sjönk.....men till slut.....fick vi tag i henne och då började festen, hon gjorde nåt man inte får gick och vilade sen somna....gennet min bästa vän gjorde samma sak....när kom hon, ja just sist av alla...några timmar senare.
image16
Här är jag och mina bästa vänner: Gennet choklad och Lisa lakrits och jag fick självklart vara michaela vanilj♥
Kvällen slutade väl inte riktigt som man hade planerat men det blev bra till slut i alla fall, det blev ingen utgång, men jag Peter och Gennet satte oss i alla fall på stads hotellet och tog en öl..... eller de tog en öl och jag drack is vatten,,,, men senare har jag fått veta att de tog shots oxå, utan att jag fick vara med:( det smög de med i baren.
Gennet hade som vanligt i slutet av kvällen tappat bort nåt..... nu var det nycklarna.... och gissa vad....som vanligt lyckades hon på nåt sätt få tillbaka dem.

Dagen efter valborg var man sliten..... grillade på kvällen med familjen, det var super gott. Det enda jag ångrar nu när jag var hemma var att jag inte besökte min älskade mormor och morfar......
Men det blev tyvärr att vi spelade wii i stället, det var super kul. Det spelet har hamnat på min önskelista.
 

  
emmy                          matte                          peter och mange

Senare den kvällen fick jag feber inte kul, så jag låg med feber hela natten, inte kul att gå upp tidigt när man är sjuk för att åka hem och jobba,,, men jag gjorde det, så nu är jag helt slut. Ska hoppa i säng och kurera mig nu.
Kram

RSS 2.0