Novemberljus och första advent

Igår när jag kom hem från jobbet gick Peter, jag och Tyzon november ljus. Det var mysigt och lite kallt.
Det var många fina ljusinstallationer.

Hjärtan så fint, där spelades oxå gammeldags romantisk musik (Observera hjärtana på husväggen bakom)
Det var en romantisk plats.

Fanns en slinga med massor träd och i träden satt kristallkronor, det var jätte fint.
Vid minigolf banan fanns det ett träd där det var som regn droppar som föll ned. Jätte fint. (måste ses! går ej visa på kort, men det var jätte vackert.)


Här under jag under s:t Larsbron, Fint...

I slutet av rundan var vi ganska trötta och hungriga, när vi var nästan hemma smet vi in på ica och köpte chips och choklad,
Väl hemma värmde vi glögg och njöt av den. Peter var gullig och lagade mat åt oss, medans jag pratade i telefonen. Sen åt vi, det var gött.. Rundan tog för oss 2 timmar att gå.

Vi såg saw 5 i går oxå, var som en typisk saw film.
_____________________________________________________________________________________
Söndag: Första advent

Vaknade: mös lite, kom på jusst det, det är första advent: flög upp ur sängen, leta upp ljusstaken och tände det första ljuset, mys, Peter kom upp och åt frukost med mig, vi spelade lite julmusik, för att för mig är det ingen första advent utan jul musik.
Sen har jag jobbat hela dagen, efter jobbet åkte jag hem till Marina, där vi tittade på Mamma Mia filmen. Jag gillar den.
Nu ska jag gå ut med Tyzon.

Kram

Fredag...

Nu har dagen snart tagit slut... Varit hos frissan i dag.

 före

 efter

Är super nöjd.:)
Efter frissan var jag in en sväng och sa hej till Sandra, och köpte mig en vinter mössa.
Var förbi h&m och testade tröjan jag spanat in, kunde inte motstå den var ju så fin och kanon på. Det är leopard mönster, me like very much. Jag har fått nått dille på djurmönster. Jag gillar det modet nu. Härligt.

Efter stan var jag på ett ställe jag inte varit på många år, nämligen biblioteket, skaffade mig ett låne kort och nu ska jag börja låna böcker. ;)

Snabbt hem och börja tvätta fönster, stryka och sätta upp gardiner plus stärnor och ljusstakar. (inte klar än)
Vid 4 gick jag och Peter för att hälsa på Chico plus syskonen... Super söta.
 Chico

 valparna

 här äter de, så sött

Efter vi hälsat på de små sötingarna, var det bara för mig och Peter att åka och handla, om jag säger så så var det super länge sen vi gjorde det, vårt kylskåp var helt tomt, så det var en STOR handling.
Till middag åt vi plankstek det var såå gott, jag lyckades verkligen med att göra pottismos, den var mumma.
Nu är Peter och badar, men när han kommer upp ska vi äta efterrätt, som är vaniljglass med persikohalvor och kanske lite choklad sås. Senare i kväll blir det nog lite glögg oxå;)

Puss på er...


Idag... händer det mycket..

Schemat är spikat för dagen, det blir ingen vila här inte.. Har redan nu under morgonen varit ut med Tyzon och varit och tränat. Jag och Ida var på step som blev body step och sen abs. Det var ok, nu hoppas jag innerligt på träningsvärk i magen...
Har precis ätit frukost, för utan den kan jag inte funktionera, nu ska jag hoppa i duschen....
Ni ska få höra om min spännande dag sen...

Puss

Älskar det här vädret...

Härligt vinter väder, jag älskar det.

Fy såg att vårat lagfoto blivit utlagt på mjölbys hemsida, mindre kul att man inte var spec snygg och armarna ser enorma ut. det var ju "kalas" eller inte....

Tittar på desperate housewifes gillar den serien.
Har jobbat idag, det gick bra, jobbar kväll i morgon med... Hoppas på ännu mer folk då.
:)

Puss

Himmelstalund...

Igår var det en dag med full fart. Började med att jag satte mig käpprakt i sängen 8.30. Upp käka frukost läsa lite tidning.. Sen blev det diska. Göra sig i ordning, för att gå till stan och kolla in koftan. (den var såå fin) en riktig mickan kofta. Sen förbi Sandra med hennes grejer. Sen i full fart till pendeln till NORRKÖPING, skulle hälsa på Izas skola för att de hade öppet hus. Det var skoj, gick runt och kolla och de hade gjort ordning lite klass rum där man fick göra lite saker eller se saker. Mycket om hundar som far illa, vilket jag inte gillar alls, jag blir så arg och ledsen.
Vi var även in i växthuset (florist och trädgård linjen finns där oxå) där de bjöd på glögg, den var super god, drack någon äppelglögg, de hade gjort den där. Så jag köpte en flaska. 
Efter det var det dags för det efter längtade djurhuset. Det fanns råttor, marsvin, ormar, fåglar, sköldpaddor, nattdjur spindlar och ödlor. Plus ett hus med kaniner och getter.

Jag var modig och höll i en orm... Riktigt sköna och hålla i, måste säga att de är riktiga muskel paket. Nice.. (min nya kofta oxå:) me like)
När vi var färdiga med rundturen åkte vi till Linköping gick en sväng på Ikano huset. Mormor köpte en jacka;) och Iza en kofta.
Efter våran trip där åkte vi till Väderstad till Peters föräldrar där vi åt middag, det var gött, vi fick lax och potatis och grönsaker och den jätte goda såsen till... me like¨
Vi var väl i Väderstad till efter 9. Med en fullpackad bil åkte vi hem till oss. Mormor och jag tittade på Svensson Svensson. Det var kul. Mamma läste tidningar och Iza satt vi datorn;) Peter gick iväg en stund för att hälsa på sina kompisar som festade och skulle ut.  Kul att det var här och besökte oss, gillart.
 
Idag var det innebandy dags, och jag fick spela från start och det var jätte kul. Mötte Linköping.... nånting haha.. Vi ledde med 1-0, tills 19.24 i sista då gjorde de mål på oss, inte kul.... 1-1 och 30 sek kvar.... Men vi lyckades att peta in ett mål när det var 4 sek kvar... VI VANN  och det var as skönt. Nu är vi serie ledare.... i alla fall en vecka:)

Kram och Puss

MATCH...

Match idag, samling om en halvtimma.... Är lite nervös... ok,,, jätte nervös...
Hoppas att det går bra....
Ni ska få höra allt om den och min härliga gårdag sen...
Håll tummen för mig nu...
Kram

vaken nån?

Lördagsmorgon,  jag sitter och äter frukost. Tittar runt lite på nätet. Inte en käft på msn. Kl: är ju 9.00 inte ens tidigt längre. men, men.
Efter frukost ska jag göra mig i ordning för att åka, men först ska jag förbi stan och köpa en tröja. Har bara hört om den men den lät skit snygg, så jag håller tummen. < Har lagt undan en, juste.
Just nu sitter jag bara och undrar var Sandra tog vägen.... hon skulle varit förbi för ca 1 h sen....
jaja.
Nu ska jag dricka mitt te.

Kram


fredag kväll---ensam

Ja, Peter är inte hemma och inte heller Tyzon.. Peter är hos en kompis i Jönköping och Tyzon är hos Peters föräldrar.
Jag ska nämligen åka till min systers skola i morgon på öppet hus, så det var därför han inte kunde vara hemma.
Har jobbat i kväll, sen var det typ direkt till mjölby för innebandy match. B-lags match, vi mötte succe och vann med 27-0.
Det var kul att spela, jag gjorde 7 poäng.. är nöjd..:) Efter matchen åkte jag och Emma till Mc donalds för att äta, Emma skulle till Hanna sen så jag passade på att hänga med en sväng för att spana in hennes nya lägenhet. Var hemm ca 22.45. Så slutsatsen är väl att jag inte varit hemma och ensam länge, men den här stunden räcker...
Peter jag saknar dig och Tyzon.....
Mina älsklingar...

Ska sova snart, (om jag kan somna) Ska upp tidigt, sandra kommer förbi vid 8 skulle hämta lite saker, sen ska jag ju ta pendeln som sagt var till norrköping. Sen kommer mamma och mormor till mig, det ska bli jätte nice;)
Ska på middag hos Peters päron oxå.

Nä, nu ska jag sova (försöka) Tycker synd om mig själv, dessutom känner jag mig ensam,  den här tiden borde man njuta av, men... jaja.

Puss och dröm sött

Magnus Betn´r

Såg showen i Konsert och kongress, det var jätte kul
Han är super tycker jag. Det roliga är att han skämtar om sånt som stör människor, det tycker jag är kul, haha, vissa saker håller man med om andra inte...

Var upp imorse och tränade på gymmet med Marina och vi tränade som bara jag och marina gör, hehe
Sen tog vi en fika, det var trevligt, kul att träffa henne, det var ju ett tag sen.
Jobbat har jag oxå gjort i dag såklart, kväll, det var faktiskt lite drag...

När jag kom hem, gjorde jag våfflor, det var mumma.
Väntar på Peter nu och tittar på criminals minds....

Kram

Det snöar..

Det snöar för fullt....
synd bara att det inte ligger kvar...

Puss

onsdag...

Har varit ut på lång promenad med Tyzon, det var skönt att promenera idag. Solen var snäll och tittade fram oxå. Nu sitter jag och väntar på gossip girl avsnittet, nice.
Ska till tandläkaren i dag på sen eftermiddagen, bara en vanlig undersökning.
Får se om jag hinner att göra någon nytta hemma först eller inte... det återstår att se.
Har i allafall tänkt att pyssla om Tyzon lite idag. min älskling.


Kram

tisdag...

Måndagen gick fort... Var på innebandy träning igår... det var skoj. Ska spela match på fredag sen får jag se om jag får vara med på söndag.

Idag har tiden oxå gott fort, nu är jag super trött. Var upp med Peter i morse, tog en promenad då med Tyzon, det var bra.
Efter jobbet var jag och Peter ute på promenad och då träffade vi en mops och hans husse och matte, och de fick leka så vi gick allesammans till fotbollsplanen så att vi kunde släppa dem, jätte kul att se mopsarna leka ihop. Sen fick jag bråttom, skulle på fys pass med Sandra, det var kul, men jobbigt, nu vet man hur det passet går till, ska definitivt på det igen.
Nu är det Desperate... we like.

Kram

TJUVSMAKADE...

Smakade på åretsglögg idag. Den var god. Nu blir det inget mer fusk förrän 1:a advent... då man får börja.


sanningens ögonblick

Hur länge ska hon orka.... Såg att hon ska få ett eget dating program med, ni vet vem jag skriver om, jag säger bara ge upp...
Man kan ändå inte låta bli att titta...

söndag kväll...pizza kväll..

Festen i går var en lugn men väldigt trevlig tillställning. Jag skulle ju jobba idag;) jag sköter mig jätte bra... var hemma igen vid 24.00. så jag fick sov ordentligt.
Jobba gick bra idag.
Nyss har jag tittat på Madagaskar och ätit söndags pizzan....
Har frossa, ska nog hoppa i ett varmt bad, (tips från mormor)
Peter är och tittar på innebandy... så jag och Tyzon är ensamma ett tag.
Kram

lördag kväll...

Jag har precis kommit hem från jobbet, och mat fanns det hemma;) Det var tacos mmm jätte gott.
Nu väntar jag på att Madagaskar ska börja, har inte sett den så det ska bli skoj.
Senare i kväll blir det fest, hos Catrin och Gustav, ska ta det super lungt, jobbar ju i morgon oxå...
Peter kom hem nu och sa att jag inte fick se madagaskar för vi ska vara hos gustav och catrin halv 8 och de bjuder på tacos... vilken lycka...

ska väl börja göra mig i ordning...

Puss

Chicco

Var dit igår kväll:


här är han, lite smutsig för de hade ätit precis och det gjorde de med hela huvudena..(alla valpar) jätte söta.


Här går Chicco lite...


Här är Chicco ny badad... så söt.

Nu är valparna nästan 4 veckor. Det är kul att vi kan gå och hälsa på en gång i veckan, så man får följa hela utvecklingen. Jätte kul.
Chicco är nu lika stor som Tyzon var när vi fick hem honom.

______________________________________________________________________-

FREDAG

Idag har jag bara jobbat, känner mig tyvärr fortfarande febrig... men hoppas att jag mår bättre imorgon. Så kvällen var ganska lång. När jag kom hem blev det soppa till middag ocg till efterrätt vart det godis och coca cola. Tittat på gossip girl har jag oxå gjort. Nu snart kommer peter hem, för han har varit och tittat på innebandy...

Puss

Torsdag och ledig..

Jepp, min lediga dag och jag fick kliva upp tidigare än vanligt, haha,
var tvungen att gå upp för att vi hade möte... Så nu är jag jätte trött. men, men. Det som står på agendan idag är först att gå på en promenad med Tyzon, sen är det dags för tvättning och städning. Sen ska jag se gossip girl, man måste ju få koppla av lite oxå när man är ledig... sen ska vi gå och hälsa på Chicco och de andra valparna idag, Det ska bli spännande att se om det växt något sen sist. Sen är det sista idag jag gör är laga middag åt min älskling, det blir lax och potatis, med någon god sås... det ni!
Puss

Trött, trött och åter trött...

Fattar inte varför jag är såå trött hela tiden...
Ska köpa vitaminer idag se om det hjälper.... sen ska jag dra igång med träningen...

Puss

Helgen.. FOOTLOOSE, m.m.

Fredags kväll direkt efter jobbet åkte jag och Peter till Uppsala kl 23.30 var vi där. Vi sov hos Emmy och Matte för omväxlingsskull.
Lördagsmorgon upp rellativt tidigt, jag och Emmy gick till Willys för att handla frukost. Tog 9 över 11 tåget till Stockholm, det var knök fullt så jag och Emmy fick stå upp hela vägen dit. Väl där sa vi hejdå till Peter och Matte ganska fort, för de skulle i väg till O' Learys och titta på fotboll och dricka öl.
Emmy och jag tittade en jätte kort stund på stan, sen var vi tvugna och försöka hitta till Intima teatern, den låg vid Odenplan, är man inte i Stockholm så ofta är det inte så lätt må jag säga.
 '
Emmy och jag på väg till Footloose...

När vi väl hittat bestämde vi oss för att äta på ett ställe i närheten, när jag fick in min mat var den kall... inte såå gott, så tog de in och värmde på det igen då blev det så varmt att riset hade torkat ihop...:(
Mindre lyckat. Efter maten gick vi tillbaka till stan en jätte snabbis, för att kolla lite, köpte ett skärp, det var det enda...
Sen var det dags att bege sig till:


Det var mysigt att titta. Brolle skulle tydligen ha en av rollerna, men han var inte med så hans inhoppare fick spela i stället, vilket jag tyckte var bra för han var snygg:)
Hade velat att de sjöng mer på engelska så jag hade kunnat sjunga med:) haha
Efter föeställningen gick vi till stationen och tog tåget hem, Peter och Matte hade hälsat på Peters kusin Micke, jag kan säga att de var lite runda under fötterna...
Lör kväll:
Utgång på schemat, Lisa och Carro kom förbi det var jätte trevligt.
 Carro och Lisa.

 Lisa, spelat gitarr hero(lite spel måste man ju alltid ha med)

 jag spelar guitarr hero, (men är inte så stort fan av det spelet, för jag blir alltid utbuad och så slänger de tomater på mig... Förstår inte varför jag är dålig på det när jag är såå bra på luftgitarr.

Det var bara jag och Lisa som gick ut på krogen sen, vi gick till Flustret, det var kul, träffade lite gamla vänner, det var bra musik, väldigt blandat med folk, men, men är glad att jag inte bor kvar där...

Söndag: Upp tidigt igen åka och hälsa på mamma, åt frukost där... Sen vidare till mormor och morfar där vi fick fika, trevligt att träffa dem, sen vidare till Pappa och Mikaela där vi åt mycket mat, sen var vi på väg tillbaka till Linköping vid 19.00
Var hemma vid 23.00 och var super trötta...Sov som en stock hela natten...

Puss

Torsdag...

Idag vaknade jag ca kl 8.00, gick upp ca 8.23 lagade frukost, till mig och Peter. Peter var hemma idag igen han har fortfarande ont i knät. Gick på en promenad med Tyzon. Skulle träffa Lisa kl: 10.30, men hon ringde och ändrade tiden till kl 11.00, så då passade jag på att sortera tvätten...


Här är en som inte hjälpte till att sortera...

Jag är jätte nöjd idag för jag hittade öronmuffar idag, har letat...

fina va?? djurmönster.. fann de på H&M kostade bara 49.90 ett fynd.. nu kan jag ha en fin frisyr och ändå inte frysa om öronen.

När jag kom hem var det tvättstugan som gällde för mig:(
Inte en favvo, fast när man väl är där är det inte så jobbigt... det gick fort...

Kl 17.00 var vi och tittade på valparna...
SSÅÅÅ söta...

Jag sitter här med en: är det Chicco kanske, han sov i min famn typ hela tiden vi var där...

Vi har inte valt än, vi ska välja senare när personligheten kommer fram mer, men jag blev lite fast vid den här, så vi halv tingade den, så får vi se när vi kommer dit nästa gång.


Här äts det i massor...

De var så fina allihopa... Längtar tills nästa gång vi ska dit.
 Efter besöket hos valparna tog jag och Tyzon en lång promenad, när vi kom hem var maten klar. Tack vare min älskling, som varit duktig och laga mat trots att han har ont.... gulligheten själv.

Puss

Ja, ledig i morgon jippie...

Jag tänker inte som alla andra ta upp USA valet, dels för att jag inte är så insatt. Men fortfarande verkar alla se färg...
Bara jag slipper Bush säger jag...

Nu om mig:

Är så jälka trött, fattar inte varför, jo egentligen.... för att jag inte tränar och när jag inte tränar blir jag trött så att jag inte orkar gå att träna.... DET BLIR EN OND CIRKEL!!  Sen mår jag skit för att jag stoppar i mig saker men inte borde stoppa i mig när man inte tränar. BLÄ....
Imorgon ska vi titta på chicco för första gången, mys...
Ska fika med Lisa oxå kl 10,30 en tidig fika.
Ska hoppa i säng snart, orkar knappt hålla ögonen öppna, men i kväll är det bonde söker fru, ska se det tänkte jag, för jag brukar inte kunna se det för jag har innebandy träning, men nu är det så här att jag inte hann på träningen i kväll pga jobbet.... Lite tråkigt är det att jag typ aldrig kan vara där...
Funderar på att köpa wii fit... för träning, så kan jag vara hemma och träna;)

Tittar på sjukhuset, världens gulligaste kille där... Barn är för söta....
Sen är det sorgligt om en förtidigt född flicka...

Ska fortsätta titta nu....

Puss

Dimma

Nu är det jätte dimmigt ute..... vi som ska ut på promenad...
vi ska ut i dimman sannhetsenligt talat...

Uppe tidigt...

Var uppe tidigt, jag och Tyzon skjutsade Peter till sjukhuset för operation. 7.15 ska han opereras. Jag och tyzon åkte hem och tog en promenad, det var kallt vill jag säga... bbuurrr, skulle haft långkallingar... Nu väntar vi några timmar innan vi går ut igen.

Utanför mitt fönster efter promenaden.....

Nu ska jag och Tyzon äta lite frukost och vila lite sen (kanske)

Puss och kram

GLÖGG (igen)

Glömde bara att skriva att det var årets BLOSSA glögg det hela gällde!!!
(Älskar det reklamen by the way....)

Puss

GLÖGG!!



Yes jag fick tag i en flaska... ok, två men ville ha tre men jag gav bort den tredje till en i kön som gärna ville ha en.... snäll som jag är... Folk var som tokiga.... Nu längtar jag till dec så jag får börja dricka. Skulle få en flaska av mamma oxå... snäll som hon är...

Mamma och Iza sov hos mig natten som var, trevligt var det när de var här, blev lite glad. Tråkigt att de inte kunde vara här längre...

Är jäkligt trött nu, ser CSI och efter det är det raka vägen till sängen, ska upp TIDIGT i morgon, ska köra Peter till sjukhuset, han ska operera sig i morgon (knät). Stackarn, men det klarar han...
Får se hur länge jag stannar med honom, jag börjar ju jobba kl 12.00 sen har jag ju Tyzon som jag ska gå ut med, och han ska få en låång promenad i morgon.

Puss och Kram


Gästblogg!

Tja!  Eftersom jag brukar smyga runt hemma hos Mickan och Peter om kvällarna så var det nu dags att jag fick ge min bild av deras (och min) kväll! Och vem är då jag? Jo, ja är alltså David och jag har nog funnits med i vissa tidigare inlägg... Ja vad har hänt idag då? Jo, Peter har varit hemma i Värstá och Mickan har tydligen jobbat ute på Ikano. Själv har jag varit och tränat och efter det blev det en 10-bitars sushi... Senare på eftermiddagen låg jag och kollade på Be kind rewind då Peter ringde och frågade om jag ville komma över på lite mat,  jag tackade ja!

Tog cykeln och styrde mot Götgatan, skulle göra lite inköp på ICA Skolgatan och tog i dörren...låst! Va fan, det ska ju var öppet till 20.00! Det visade sig att de stängde kl 18.00 pga Alla helgon helg och jag kom 18.15. Kan säga att jag inte var den enda som blev besviken, under mitt korta stopp på typ 15 sekunder kom tre personer och ville in! Så det blev att ta sig till ICA Vasagatan, handlade en riktig lördagspåse med folköl, chips, cola och nån fanta till lite drinks... 

Dök väl upp på Götgatan 18.30 där det bjöds på rökt fläskfilé och pommes, inte illa kan jag lova! Tydligen hade Peter först styckat och sen rökt filén i Värstá, så går det till på landet! Ha, ha!  Mickan hade klätt upp sig lördagskvällen till ära! De där brun/lila plyschmysbyxorna var på! Läckert, hon snackade om nåt nåt nytt nagellack till fötterna, eller tånaglarna...  jag fattade inget...men det skulle tydligen vara bätter i  sommarljuset...hmmm...detta är ingen modeblogg så jag lämnar det där nu!

Peter kollade lite lägenheter och lite hus på nätet, undrar när samboparet ska sätta sig i radhus och köpa kombi! Tror att vi kan se det under 2009! Vad tror ni där ute?

Efter maten blev det nåt på tv, Typ nåt Dobbidoo på femman, det blev lite allsång här i vardagsrummet...I will always looooove youuuu! Vackert som en sommaräng! Peter tog i från tårna och kom nog upp på 100db! Nej, nu måste jag nog vara lite social. Ha det fint där ute, vi kanske syns!

Just det, det ligger nåt litet svart på golvet och det snaaaaarkar!  

RSS 2.0