ännu mer söndags mys...

Peter nattar Vera och jag myser med lyxglass:



Söndags mys!!

Morgonen började med mys.. vi låg och drog oss i 1 h och 20 min... är så mysigt och kul när Vera pratar och ler stort åt en...

Sen har det varit babysim... det gick jätte bra, idag var det nog roligare, och ingen napp.. flyta på rygg gick bäst för när hon låg på mage och flöt tuggade hon på min hand, (sötnosen) dock inte hela tiden, tittade upp några gånger så vi fick ta några bra kort. När hon flöt på rygg drog hon upp benen i vädret såg ut som en lite söt boll.. hihi..



Efter babysimmet var vi och handlade, det behövdes kylskåpet är tomt, vilket det brukar vara på söndagar! När vi kom hem, var det mys i soffan ett tag... innan vi var tvugna att ta tag i disk och dammsugning...



Till middag åt vi hemma hamburgare och Vera åt morot;) det var andra svängen med morot. Första svängen gjorde jag den själv, men jag tyckte det var svårt att få den slät så nu blev det burk morot... det gillades, var tillockmed tvungen att fylla på tallriken igen.. Försig blir man hungrig av att bada:)

gott med mat!!

Nu är det fotboll på tv:n. Peter och Jonthe tittar, Vera sitter i Jonthes knä så jag får tid att sitta här framför.



Väntar...

Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem, han är och spelar innebandy match. De mäter serieledarna Nykvarn.. Har följt matchen på datorn (matchinformation) i andra låg de under med 5-4 så jag håller tummen att de vänder det här och vinner;)
Vera ligger nu och sover, trodde inte att det skulle gå så lätt ( tji fick jag, fick gå in nu för att hon skrek) hon har sovit ganska mycket under kvällen oxå, försig så är hon nog trött sen i går.. Hon hade en skrik kväll igår så hon kom inte i säng förrän sent, och vaknade lika tidigt som vanligt strålade som en sol.

Idag har jag och Vera varit över till Camilla och Albert på fika, det var mys.. kul att få prata av sig ibland!
Vera och Albert.

När jag kom hem så hade min älskling börjat med maten! Jätte gulligt♥ Då blir man glad. Det blev penne och köttfärsås.
Såg just solsidan 4:ans nya serie.. haha den var kul.. den ska jag följa, jag ser dock inte let´s dance. Det är musikhelg på 5:an i helgen de filmerna ska jag se. Det är rockstar i kväll. Har sett den förr, men det är en ok film.




Grattis Emmy!!

Idag fyller min älskade syster 26 år!!


Hoppas du får en underbar dag♥



torsdag.

I natt har jag inte sovit nått, nästan. V har skrikit några gånger och vaknat flera gånger. Men i natt när jag var hon stekhet, jepp hon hade feber:( Tog av henne pyjamasen och vände täcket så att det skulle vara svalt och då somnade hon, sen vaknade hon när det vart varmt igen så då vände jag täcket igen och så somnade hon om, och så höll vi på under den senare delen av natten. Plus att hon har blivit förkyld bara sådär:(
Så i morse var jag tvugen att ta tempen på min lilla tjej bara för att bekräfta det jag förstod i natt... mm hon hade feber fast inte så hög, men å andra sidan var hon inte lika varm då heller...
Så idag ska jag bara mysa med min tjej. Man blir så orolig när man vet att de inte mår bra och då är det automatiskt svårt för mig att sova.. Så det blir sova middag för oss i dag!
Vädret är fortfarande snöigt, så det blir en kortis ut med Tyzon.

Nu ligger hon och pratar här i soffan..

 


Jaha.. vilket väder..

Precis som rubriken säger.. Vilket väder... det snöar som bara den, som det ser ut på snön som faller så blåser det oxå!! Ska men ge sig ut eller inte.. det är ju min fråga... Har lite saker som ska fixas och sen ska vi till Hanna en sväng. Men det beror på om det här blir värre (vilket är sagt) kan man ju inte gå ut...
Får se hur det går.
Nu ska jag äta frukost först!!


Heldag på stan...

I dag har jag och Vera varit på stan tillsammans med Patrice och Melvin och Emma och Nike. Vi gick först en sväng på stan, sen gick vi och käkade lunch inte super lätt att hitta ett lunch ställe som tar tre barnvagnar. Men vi hittade ett till sist:)
Sen gick vi en sväng till. Blev lite fynda shopping.. lite rea;) kul.

Jag är såå trött, V har börjat skrika lite på natten.. hon har gjort det ca 2-3 nätter nu. Hon har inte gjort så förut, så nu är jag så trött för man är inte van. Hon brukar ju vakna men då är det bara ge henne lite mat eller stoppa i nappen, men nu är det gnäll/ skrik och det vanliga hjälper inte.. så är hon i gång en stund.. så mina sov rutiner är lite ruckade.. så innan jag kommer in i det här så kommer jag att vara trött!!

Peter är på träning i kväll.. och jag ser på bygglov för första gången;) Nu håller jag på att bli vuxen;p


Måndag

I dag har vi varit på öppna förskolan igen, det var kul och Vera var vaken när vi sjöng, det var skoj. Hon tyckte dock att det var lite skumt när jag lyft upp henne mot taket och sen höll ned henne mot golvet (en sång).. hon såg skeptisk ut.. men Ivan som var brevid oss skrattade som bara den... Vera kanske skrattar åt det nästa gång!
Träffade även en blogg kompis där.. det var mycket trevligt att ses i verkligheten. Vi ses väl igen nästa måndag?:)
Sen på kvällen var jag och Vera och Tyzon över till Marina och Alicia och Pärlan, på tårta:) Marina har ju fyllt år....
Det var riktigt mysigt.. och Vera och Alicia mös med varandra.. Nu börjar de prata med varandra.. och snurra intill varandra... riktigt kul att se.. Våra sötisar♥


Här var nog Marina intressantare än jag... hihi. Sötisar♥


Babysim

Idag var vi på babysim för första gången. Det var jätte kul.. Vera sprattlade och hade kul. Nappen hade hon dock i munnen hela tiden:) den ville hon inte släppa. De pratade innan vi fick gå ned i poolen, tror att det blev lite för långt för barnen, det blev lite kallt. Så Vera blev lite ledsen, men sen när stoppat in nappen och när vi äntligen fick gå ned i poolen blev hon jätte glad.
Vi badade väl ca 10 min, det är lagom första gången.. mycket nya intryck. Bad tiden ska ju ökas succesivt. Innan vi gick därifrån blev det en sång;)


Skönt att bada..



Ullared- Gekås

Var till Ullared i fredags med min familj. Var första gången där för min mamma och andra gången för mig och Emmy. Haha, de trodde att det skulle räcka med en korg var till dem... men jag sa vagn, minst två för oss alla tre, slutade med att vi hämtade en vagn till, fast där hade vi jackorna och Rasmus sov där i ibland:)
Men kund vagnen plus korgarna vi hade i vagnen vart full;)
Det gick bra ändå, trots att vi hade två små, med oss... det blev väl skrik och trött, sov om vart annat, och när man är så där sover Vera ca 10 min i taget så hon var super trött. Resan hem blev mer kalabalik... men, men det tar vi;) Säger bara att Vera hade jätte ont i magen den kvällen!!
 så här såg det ut när vi var klara!
Vi hade riktigt trevligt ihop.
Men ångrar att jag inte köpte vissa saker, så nu kan jag knappt vänta tills nästa gång jag ska dit;)
Köpte allt möjligt.... köpte ett fint kakfat. 3 vån;) , stavmixer, kläder till V, m.m.
Som sagt det var en trevlig dag.. men en jobbig hemresa. Nästa gång tar vi nog inte med vi våra barn... de får vara hemma med sina fäder.



Längtar till imorgon..

För i morgon kommer min mamma och min syster och min systerson hit. Det ska bli så kul. Var ett tag sen vi sågs... Får se vad vi hittar på när de är här.. Det är så kul för Vera när kusinen kommer hit.

I kväll nattade Peter Vera så jag passade på att ta en lång dusch... med hårinpackning och peeling.. så skönt, hade mitt egna lilla spa:) Det är inte ofta man hinner det annars..

Nu sitter vi och tittar på handbollen eller jag slökollar, Peter tittar:)


Linköping suger p... ibland!!

Hur svårt ska det vara att ploga gångvägarna!!! En väg har det plogat... ja tänkte jag, nu har de väl äntligen plogat vägarna... men NEJ, var bara de raksträckan... fy fan.. tänker de inte på oss med barnvagnar det är jobbigt att ta sig fram, sen har jag dessutom en hund som drar i kopplet när jag går.. så folk måste tycka att jag är galen när jag står där och skriker och klagar på vägen, på hunden, på kommunen... så kommer man till vägkanten för att man ska gå över gatan, när man plogat sig fram i snön... ja, då är det en snöhög runt kanterna.. att försöka ta sig över där är ett helvete... men det måste man annars kommer man ingen vart... så det är bara att försöka lyfta vagnen...
Det har varit snö så länge nu så de har kunnat ploga vägarna 100 gånger om... frågan är om kommunen är så snål att de inte vill lägga pengar på det!!! Nu har jag fått gorma av mig..
Ska försöka göra nån nytta medans sötisen min sover!!


19/1-10

Idag har vi varit hos Marina och Alicia på lunch och fika. Där var även Sandra, Johanna och Wilma, det var en super trevlig dag. Efter det åkte jag till Ikano/ Ikea för att köpa stöd till matstolen (veras). Vera fick även en leksak av mig där.. en röd somm hon gillade massor:)
Idag var det inte roligt att gå ut med vagnen och hunden, det gick ju knappt att dra den, så det blev ingen lång promenad för chico idag heller:( men jag kan inte göra nåt..
Nu sover Vera och Peter är på träning och jag själv sitter här samtidigt som jag slö kollar på handbollen.. än så länge ser det bra ut.

Är lite trött, ska nog lägga mig ned i soffan nu...


Mitt fina armband..

Fick hem mitt fina armband i fredags, måste ju bara visa det:
 

Hon som gjort det heter Julia och jag beställde det här.
Är riktigt nöjd.
Om det inte syns tillräckligt, så är det brickor med Veras namn och födelsedata.
Me love♥

 


Skaplig promenad;)

Idag träffades vi mammor för att ta en promenad till öppnaförskolan i Berga, promenaden dit tog 50 min, samma hem, så vi var riktigt duktiga. Fe var riktigt trevliga på Bergas öppna. Var en sväng till Vallas öppna förra måndagen och där var personalen inte spec trevlig och de påpekade att det var bara för dem i Valla. Inga föräldrar där hälsade ens. Men på Bergas var de jätte trevliga både personal och föräldrar. Våra barn verkade trivas jätte mycket, men sen när det var dags för sång stund satt Oksana med Ivan i soffan han halv sov... Sen i den första sången blev Vera grinig=trött så jag satte mig i soffan jag med och hon fick bröstet och somnade snart. Sen var det Hanna och Walters tur att sätta sig vid oss, han somnade med;) Det var bara Camilla och Albert som var med på hela sångstunden.. men han sov en stund lite tidigare... Det blev mycket för våra små, vi hade varit där ganska länge, så förstår att de blev så trötta. Plus att det var många nya intryck. Så nästa vecka går vi dit lite senare så att de är pigga och fräscha under sångstunden. Det var en trevlig dag, med en lång promenad. När jag kom hem var det bara att gå in och hämta hundarna, för att vi skulle på husvisning... vet ej vad vi tycker, första gången vi båda känner så.. Mäklaren hade inget informationsblad kvar till oss, så vi har inte läst nåt om det.. hon skulle maila det till oss, så efter det kan man veta vad man tycker i allafall....

Nu har jag nattat lillan och sitter och tittar på idrottsgalan..


Söndag..

Vera var duktig på att äta maten idag med:) lite spottade hon ut och såg skeptiskt ut, men det gick bra, hoppas det går lika smidigt i morgon.
Vi 12 gick vi på "föräldrar" fika. Det var riktigt trevligt, kul att se bebisarna oxå:)
Ikväll åkte jag och Vera och Patrice och Melvin och tittade på innebandy, våra karlar spelade ju.. de vann tillslut med 6-5 i sudden... min karl gjorde det avgörande målet... då var Vera och jag stolta..

Nu ska jag kramas lite med min karl... vi tittar på Johan Falk i kväll.


Igår- en underbar dag.

Dagen började med att jag vaknade av att Vera låg och pratade (som alla dagar), det är så härligt att vakna till det, men istället för att prata ett tag och sen försöka få henne somna om, så låg vi och pratade sen gick vi upp och tog ett bad, det gick bra. Hon plaskade som bara den, tyckte det var hur kul som helst. När vi var klara så gick det hur bra som helst att torka och klä på, inget gråt:) Precis som det ska vara och som det har varit, men det var ju ett tag sen...

Efter vårt morgon mys vilade vi lite innan vi tog hundarna på en promenad, för sen skulle vi till Patrice och Melvin på mamma/barn fika. Emma och lilla Nike kom oxå dit, hade jätte trevligt♥

När vi skulle gå dit grät Vera och ville inte ligga ned i vagnen, men sitta gick bra♥

När hon fick sitta var hon nöjd min lilla älskling♥

När vi gick hem, låg hon ned i vagnen och somnade ganska snart. Sov en liten stund när vi kom hem så jag kunde börja plocka lite här, sen kom Peter hem och han tog ut Chico på en promenad så att jag kunde dammsuga.

Gick hyfsat för mig att städa lite igår, för att jag hade nåt kul att se fram emot, Peter hade hittat på nåt, jag fick inte veta vad, men hans föräldrar skulle komma in och vara barnvakt. Så vid 19 tog han mig till restaurang Olympia. Jätte romantiskt, det var en sån fin gest av Peter, älskar han såå mycket. Han tyckte att jag kunde behöva komma ut lite.
Det blev en tvårätters, skulle ha tagit efterrätt men var så mätt av maten. Till förrätt tog jag en plocktallrik och Peter hummersoppa och huvudrätt åt jag fetaostfylld laxfilé med pressad potatis och peter åt kalvfilé och potatisgratäng. Det var super gott. Sen hade han bokat bio åt oss, men eftersom det var andra gången vi lämnar Vera så visste vi inte hur det skulle gå, för förra gången vägrade hon flaskan. Så efter Olympia ringde vi hem och då sov inte Vera hon var grinig fast inte ätit.. och ibland duger bara jag när hon ska sova, så vi bestämde oss för att boka av biobiljetterna, istället för att sitta där i två och en halv timme nervösa för att det inte går bra hemma. Så vi gick till da Klomp och tog en öl i stället, och satt och pratade, det var en helt underbar kväll. Jag blev så glad för den. Man behöver en sån kväll som par.
Peter jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig♥ Tack så mycket för den härliga kvällen tillsammans med dig, den var toppen.
På vägen hem slank vi in på hemmakväll och hyrde nån film oxå;)
Vera sov när vi kom hem och hon hade varit snäll och somnat efter lite gnäll och prat...
Men i morse när hon vaknade pigg, var man själv ganska sliten... men den här gången var det värt det;)
Hann ju vila lite under dagen när Vera ändå sov.


Idag åt Vera för första gången:) det har jag sett fram emot.Hon fick mosad potatis med mjölk. Det var väl ett litet min spel, men hon spottade inte ut så mycket, tror att hon gillade det ändå.. får se hur det går imorgon...
Äta, känna och klämma!
 gött med mat;)
(andra tuggan)

Vi tänkte att det blir bara en tugga så det behövs ingen haklapp, ki fick vi det blev ju mat överallt ändå hihi.
Nu ska jag snart hoppa i säng.








4 månader idag<3





infomöte och hörselkontroll..

Idag var vi på infomöte om babysim, det gick bra.. massor av barn där;) man hörde inte så mycket av vad som sas. Efter informationen fick vi gå och kolla på bassängen samt köpa badbyxor om man inte hade några. Blev ett par vit och blå randiga med hjärtan på. Det bjöds även på fika.. det var smarrigt.
Efter det var det bara för mig att åka hem ta hundarna och gå ut. Så fort jag kom hem var jag tvungen att ta upp sessan min, för att hon skulle vara vaken så länge som möjligt innan hörselkontrollen.. för där skulle hon sova.
Så när jag åker dit åker jag med en riktigt trött tjej. När vi kommer in på sjukhuset springer jag och letar efter var jag ska, gick vilse några gånger, frågade en tjej hon sa att det var på andra sidan... jag som just var där, då var det bara att gå tillbaka.. sen fanns det ett bord där det satt två tanter från röda korset som var där för att hjälpa folk hitta. Så jag frågade dem och fick hjälp. Vid det här laget skrek sessan min ganska mycket, för att hon är trött och vill upp. När vi kom dit sa de att vi skulle gå till väntrummet, hann bara ta upp sessan sen kom de och ropade upp mig. Väl inne satte de elektroner på pannan och andra ställen på huvudet. plus nåt i örat. Nu skulle jag försöka få henne att somna. Till sist fick jag ge henne bröstet och då somna hon. Hon sov väl ca 20 min, sen vaknade hon pigg, ( hon är duktig på att ta power naps) och hon pratade som bara den. Efter ett tag vi försökt hålla henne jätte lugn, då hon fick titta i barnböcker. Så kom doktorn in och sa att de inte kunde tyda nåt av det här, för hon sov väl inte tillräckligt länge.. och hon visar inga tecken på att somna om, så vi skulle få en ny tid. Men han sa att kurvan gick uppåt, och att det verkade lovande, men han kunde inte säga nåt. Så nu ska vi få en ny tid och gå dit igen... Hoppas att hon sover bättre då, förstår om hon inte vill sova, när det var nya människor, nytt rum och massa nya intryck.
Måste säga att personalen där var jätte trevlig, det är jag såå glad för. Man mår så mycket bättre själv när man blir sådär bra bemött. Så glad.
 Nu sitter jag och väntar på att Peter ska komma hem från träningen. Vet inte när han kommer hem, men snart hoppas jag, vill gå och lägga mig.


gjort en god gärning..

Först. Tyzon blev 3 år i måndags.
grattis gubben..
När jag var ute och gick i måndags hittade jag ett etui med diverse kort i. Tillhörde nån kille.. Så jag tog hem det och vi kollade upp honom på hitta så ringde vi honom och sa att korten var här. Han blev så klart jätte glad. Så igår var han förbi och hämtade upp dem. Han hade inte hunnit spärra nåt, så det var ju tur.

Igår var vi även på Bvc nu väger min älskling 6110 g och är 63 cm lång.. hon växer så att det knakar..
Nästa gång vi går dit blir det spruta igen.

I helgen ska vi börja med mat, det ska bli jätte skoj.
Idag har vi varit på stan med Marina och Alicia. Köpte ingenting.. jo frimärken... Duktig jag är...



Hunnit med en del..

I dag på förmiddagen träffade vi Camilla och Albert och tog en promenad;)
Sen tog jag ytterligare en promenad med chicco, efter det blev det en kort kiss med Tyzon.
Vid 13 åkte jag och Vera förbi Marina och Alicia och där ifrån åkte vi tillsammans till Lotta. Där det bjöds på fika. Likkis var oxå där..
Det var riktigt trevligt, skönt att bara få snacka lite skit.
Så jag vill tacka er för en trevlig dag♥

Var beredd på att Peter skulle åka på träning och han hade börjat gjort sig i ordning, men då får han ett mess där det står att träningen är inställd:) Skönt, så vi får ha han hemma i kväll, jätte skönt och trevligt..

Så det blir mys... men tyvärr så är det innebandy på tv:n som jag måste se nu.... mindre kul.


Byxorna

 Vera står..

 Byxorna bakifrån..

Fick de i julklapp av kusinen, Vera gillar de jätte mycket:) De kommer i från älskade hjärtegryn.


Söndag... imorgon börjar Peter jobba..

Idag fick vi höra Vera skrika för fullt för första gången.. Hon var verkligen ledsen... lillan, det skär i hjärtat när man hörs sånt. Hon blev så ledsen efter badet, varför vet vi ej, börjar undra om det kanske är öroninflammationen som är tillbaka, ska till BVC på tisdag så då ska jag höra med henne.
Vi tog en tur till Ikano för jag skulle kolla lite, jag köpte en klänning.. men vet inte;o det är fin och så.. men, men
Det blev en mössa till Vera och Peter köpte en skjorta.. Jag som skulle köpa en klocka kom hem utan, är världens veligaste.. så det blev ingen avaktar ett tag till...
När vi kom hem från Ikano satt Iza i trappen och väntade på oss. Kul och se henne;) det tyckte Vera med;) Hon fick ju lite kläder, det blev populärt...
Vi fick i oss lite mat oxå blev spagetti och köttfärssås..
Hon åkte hem vid halv 5, hon börjar på praktiken imorgon. Ska vara i aphuset.

Själva ska vi till Emma och Jonhte på middag och mys snart, det ska bli skoj var ett tag sen vi träffades.

Mina älsklingar♥

Nu ska vi gå!


Lördag kväll med scary movie på tv..

Sitter och tittar på scary movie.. P har gått till en i innebandy laget, det var tydligen fler som skulle dit så det blir väl fest, men utgång har jag sagt nej till...
Vill inte att han ska ramla in här vi 4-5, inte för att han skulle det... men jag poängterade bara det!! Men det var bara för att jag var bitter för att jag varit ensam hela dagen, och inte kunnat gjort nåt för jag har hundarna och det är för kallt.

Haha, tänker på när scary movie kom, vi tittade på den såå många gånger och asgarvade varje gång...
Vera sover nu, hoppas att hon vill sova tills jag lägger mig. Så kan hon få mat sen ska hon läggas i sin säng, jag var duktig med att lägga tillbaka henne igår efter att hon ätit... Men måste säga att det är så mysigt att ha henne sovandes brevid sig...



Promenaden idag


En ganska förvånad Vera myser i vagnen...
hon undrar nog vad mamma håller på med;)



Solen skiner men det är såå kallt..

Lördag... snart har julledigheten för Peter tagit slut.. de här dagarna har gått så fort, riktigt skönt har det varit och ha han hemma. Idag är han dock borta och ska vara borta hela dagen han har innebandymatch.. Åkte 9 i morse och kommer hem ca 20 trodde han.. Ville ha han hemma idag.

Solen skiner idag härligt, men det är tydligen super kallt.. så det blir ingen lång promenad... Tyzon får vara inne så långt det går och Chico, Vera och jag ska ta en promenad men den blir inte så lång, pga Chicos knä.. det är för kallt för honom, han blir kall och stel, sen börjar han halta stackarn.. han älskar ju det här vädret och han älskar snön.

Så vad ska vi göra idag... vi ska mysa inne. Har lite och fixa.. det löser sig... skulle egentligen vilja åka till Ikano eller gå ned på stan... men tror inte jag gör det om det är så kallt. Ska ut och känna på det lite snart;)



fredag 8/1-10

Ska man skriva så nu?
Ja, i allafall.. Idag har vi haft lite av en städ dag, mycket kvar att städa men ändå.. På eftermiddagen var vi till Patrice, Kalle och Melvin på fika, det var mysigt för det var ett tag sen vi sågs:)
Straxt efter att vi kommit hem så kommer Peters föräldrar hit, de har varit inne i Linköping för att köpa en ny fotölj. Det blev så att vi beställde mat, riktigt gott, man blev super mätt. Vi beställde från sai gong. Nu är det dags för let´s dance. Fick lite chips och godis av Veras farmor och farfar, så vi kan ha det lite mysigt nu..



torsdag...

Idag tog vi lite sovmorgon.. för Vera grät i natt... ska förklara... när hon vaknade för mat var hon jätte täppt i näsan.. och vi somnade som vanligt, men sen när jag lade ned henne i sin egen säng och jag passade på att gå på toa.. hör jag att det är jobbigt för henne att andas för att hon är täppt i näsan.. så jag lyfter ned henne till mig igen och hämtar koksaltlösning som jag droppar i näsan.. och efter ett tag nyser hon så lite snor åker ut... skönt det var bara att torka bort och nu var det lite lättare att andas... så vi somnade om... Nån timme senare började hon skrika/gråta och det brukar hon inte göra på natten... tidigt på morgonen.. försökte det mesta, men sen var Peter snäll och tog med henne upp för att jag skulle få sova lite... efter nån timme kom han tillbaka med henne.. så då lade jag henne vid mig.. och sen somnade vi och Peter sov nån timme på soffan.. så när vi vaknade (vera och jag) låg vi och pratade i ca 1 timme innan vi gick upp för vi ville låta pappa sova lite..

Så idag har det varit en slappar dag. Tog en promenad på 1 och halv timme ungefär... När vi gick genom skogen gjorde vi som vi brukar... jag håller i chico i halbandet och Peter går in i skogen för att gömma sig så ska Chico få hitta honom sen... Chico blir oftast förkrossad när Peter drar och vill ha full koll på honom... det brukar gå jätte bra för mig att hålla i honom... men idag.. höll jag i halsbandet och chico började rycka för att han ville efter Peter. Ja, på nåt sätt fick han fart och jag tappade fotfästet så han trog ut mig i snöhögen där jag föll ihop och han stck till Peter... där låg jag i diket full av snö... jätte kul.. det tyckte Peter i allafall!!! Tur att jag hade släppt vagnen. Så kan det gå när det är lite snö och halt...

Sen gick vi förbi ett konditori och såg en semla skylt... så vi slank in och köpte oss en varsin SEMLA, till fikat som vi mumsa i oss efter maten... det var super gott... årets första semla...


Ute och gått...

Nu har vi varit ute på en långpromenad. Vi gick upp till rydspåret och runt ( de vägarna inne i spåret var kanon, medans cykel vägarna inne i stan inte är plogade, konstigt tycker jag?)  Vi var väl ute ca 2 timmar skulle jag tro, skönt, men jag började ändå frysa om benen trots långkalsingar. När jag kom in igen var jag knall röd. Så nu sitter jag med långkallingar plus mjukisar och en filt och fryser fortfarande... burr..

Nä, ni ser rätt, vår "lilla hund var inte med, han gillar inte att vara ute nu när det är så kallt, så han fick vara inne.
Efter promenaden mblev det mat... efterlängtat, man blir så hungrig av att vara ute. Så det blev spagetti och köttfärssås.. Det var riktigt gott.
Nu måste jag ta tag i disken:)
Det har nu börjat snöa ganska mycket ute..



onsdag = söndag...

Idag är det röd dag alltså söndag.. Idag ska julen ut.. men jag orkar inte ta ut min just nu.. det för bli sen..
Har nyss varit ut med hundarna, men den här gången hade jag långkalsingar så det var inte så kallt nu.. snöar gör det oxå.

Får se vad vi ska hitta på idag.. Måste gå ut och ta en långpromenad.. härligt.
Det blev ingen match för oss igår, vi åkte aldrig ut till mjölby. Tyvärr så förlorade de oxå med 6-5... tråkigt.



Morgonmys..

Här sover mina älsklingar♥
Under tiden passar jag på att göra frukost, så vi kan ha en riktigt mysig morgon♥

Idag blir det nog en promenad ned på stan, och i kväll så kanske jag och Vera åker och tittar på innebandy.. Peter har match så vi får se hur vi gör!!

Ha en underbar dag♥


nån till


 Så fina att det sätts upp som ett hett fint kärleksbudskap...

Photo Effects by Wishafriend




Photo Effects By WishAFriend.com


Nu ska vi se..

Photo Effects by Wishafriend
Photo Effects By WishAFriend.com






today..

Dagen har promenerat förbi...  Idag har vi promenerat lite, sen tog vi en tur förbi Marina, Kim och Alicia på en fika.. Det var mysigt och Vera pratade på och Alicia bara lyssnade..
Efter fikat åkte vi hem och Peter som trodde Vera skulle somna i bilen hem... skrek i stället hela vägen hem... där fick vi!! Så när vi kom hem tog vi en liten promenad så att hon kunde få sova lite. Nu har lillan vaknat och sitter i soffan mellan mig och Peter.
Ikväll blir det en lugn kväll, hoppas det finns nåt bra att titta på på tv... Peter har som vanligt innebandyträning....


Hoppas att Vera är duktig i kväll och somnar och sover en stund när hennes bedtime är inne, så jag kan få pyssla om mig själv lite...
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra för middag till oss..


glömde pussen<3


Glömde visa 12-slaget
Nyårs pussen♥

2010 ska bli vårt år!!


Att man kan älska någon såå mycket!!


Du ska veta att du betyder allt för mig♥

Älskar dig mest av allt i hela världen♥

 

 


Kolla in min vän!!

Min bästa vän har oxå skaffat en blogg. Kolla in den här

 Här är hon min söta..

Annars finns hennes länk i kolumnen i höger sida..

 

Puss♥


Nyår...


 Värdparet! Ole-Gunnar,Liam och Gennet!


Nyårs puss.. kunde inte vänta till 12-slaget


Emmy matte och Rasmus..


Mats, Malin och Vera


Maria och Liam.



Till bords!









Våra tre sötnosar♥


RSS 2.0