Skulle ha varit dåligt väder..

Idag har det varit helt ok väder, inte för varmt, men ändå varmt.. klänning väder:)
Idag har jag fixat lite. Först sade jag upp våran lägenhet! Och i och med det förlorade vi flera års poängsamlande för tydligen försvinner alla ködagar när man säger upp lägenheten, och man är tvungen att ställa sig i kö igen! SÄGER BARA FY FAAN STÅNGÅSTADEN!!! VAR ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT!! Ok om man tar en ny lägenhet, då försvinner poängen, men inte om man säger upp sin, och tänker skaffa en ny hos dem. MEN INTE LÄNGRE!! DE HAR FÖRLORAT ÄNNU EN KUND!!!

Efter det åkte jag och handlade, behövdes, vårat kylskåp var tomt!! På eftermiddagen mötte jag och V upp Peter på stan för att fixa min klänning och lite annat!

V har blivit lite förkyld / snorig igen och har lite feber... nu vet man ju aldrig om det är för att hon är sjuk eller om det är någon ny tand på G, hon är oxå lite mer gnällig än vanligt!
Hon somnade i min famn sen, efter vällingen, som hon åt upp all, för det brukar hon inte göra annars♥ Snuttan.


Sådan mor sådan dotter♥
Hon sitter nästan alltid som jag med benen när vi slappar i soffan ihop.



Tinnis--BAD..


idag blir det bad med tejerna igen.. hade en toppen dag igår och den ska göras om idag...
vet att jag inte skrivit om midsommar än.. men det kommer.


Haft fullt upp!!

I går var hela dagen fullbokad. Hade en lugn förmiddag, men kl 13 var det "mammaträff" vi träffades vi mammor och barn i trädgårds föreningen. Super trevligt och barnen fick "leka". Sen var det hem för att åka och stor handla inför midsommar. Var 15 pers jag, Catrin och Peter o Vera handlade för, men det gick jätte smidigt;) Vi har fått in snittsen;)
Idag var det en tidig morgon. Vi var på öppnaförskolan för midsommar firande, det var kul.. Vera gillade musik och dans och barn.. så det var en förmiddag med massor av stoj.

 Gillade fiolen och att någon spelade ett plus var det att det var Vs favvo låt!

 dans runt midsommarstången!

 Jag och V framför midsommarstången, som var en mini stång! Så söt!

 Oksana, Ivan, Vera och jag, framför midsommarstången. Svårt att få barnen att posera samtidigt. Barnen är ganska trötta efter dansen, fast de piggnade till rätt snabbt för det vankades lek inne!!

Var jag tvugen att åka till systemet efter öppna och det var massor av oilk där! Men det gick smidigt. Vera somnade direkt när jag satte henne i bilen efter öppna och sov ända tills vi kom hem och ett bra tag efter. Så jag kunde handla med tösen sovande, och då bökade jag med henne in och ut ur bilen ett antal gånger. Sötisen, då är man trött!

Sen i kväll har Johnte och Emma varit här och vi har kollat fotboll! Nu är jag super trött och ska hoppa i säng!

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws


Det var roligare att vara i tunnan..













                                                                                                


Fint väder=)

Idag har det varit super fint väder. Idag har vi fikat med Marina och Alicia, men först tog vi en sväng på stan. Jag köpte en midsommar klänning till Vera:) Kommer att bli så fin. Sen gick vi till espresso house för en kaffe och Vera fick mat. Alicia hade somnat så gott. Det var mycket trevligt att träffa dem, känns som om det var länge sen. Men det var mycket trevligt att få snacka lite skit, som vi alltid gör;)
När vi kom hem efter stan sov Vera i vagnen och jag passade på att sätta mig på balkongen i solen.. måste få bort de vita sträcken till nästa lördag;)
Det var så skönt att sitta där.. somnade nästan.
När V sen vaknade var det bara att sätta i gång med allt som ska göras. Det vill säga lagas mat, tvättas eller sortera tvätten och diska..

Vera hjälpte till att sortera tvätten.
 (hmm i vilken hög ska den rosa tröjan...)



Peter har sen varit i tvättstugan och tvättat.. han är så duktig min karl...
Nu är det fotboll. Gött!!


måndag.

Förmiddagen våran var lugn.. för Vera valde att vi skulle vakna innan 5 i morse och höll mig och Peter vakna.. genom bökande. När Peter sen gick upp för att gå till jobbet så gick vi också upp Vid ca 10 gick vi ut på promenad med Tyzon och V slocknade i vagnen, men när vi sen kom hem sov hon dåligt i vagnen.. så jag tog henne till vår säng och lade henne och lade mig själv brevid så att hon skulle somna om.. och det gjorde hon och även jag... vi vaknade kl 12.. det var såå skönt att få sova lite. När vi vaknade var det ju lunch dags.. och sen gick vi till öppna. Jag och Vera gick dit själva. Oksana och Ivan skulle bli sena.. De kom ca en halvtimme efter oss och med var oxå Ivans pappa Crister. Kul. Peter ringer mig när jag är där, och han kommer förbi med. jätte kul. Han hann vara med på halva sångstunden:) Peter hade varit på invaliditetstest för sitt knä. Ortopeden tycker inte att Peter ska springa nåt mer, så cykling och simmning var det han fick hålla på med nu. Stackarn.. ingen mer innebandy:( inget springa på stranden i Thailand.. Måste vara så jobbigt att inte få springa. Vi 6 var de sista att lämna öppna.. tror våra karlar tyckte det var skoj där;)

Sen var det bara jag och Oksana som gick hem med sovande barn, för Peter hade bilen, (men ingen bilbarnstol:() och Crister åkte med honom. Sen var det bara hem, ta en macka, sen på väg på träning i trädgårdsföreningen, friskis och svettis har ju ute pass på sommaren. Oksana brukar gå och idag fick hon med mig med;) skoj. det var faktiskt ganska mycket folk. Det kommer jag att gå på flera gånger.
Till middag blev det varma mackor... mumma. Sen har alla duschat (inte tillsammans). Jag duschade först. Sen duschade Peter och Vera, och sen jag igen.. Jo för jag tog Vera och skulle torka henne, då kissar hon på mig, sen kommer världens smile... ibland undrar man om hon gör det med flit;) haha.
Nu sover hon och Peter i soffan till fotbollen. Jag ska nog gå och skära upp lite melon till mig.


Lördag kväll...

Nu ska jag berätta om vår kväll vi var med om igår.. som ni alla visste skulle vi ju till vänner och grilla, och här hemma hos oss hade vi några som precis gått och lagt sig för att ladda inför vättern rundan. Vi skulle smyga ut, så jag sätter ned V för att sätta på mig jackan.. (hallen vår är mörk) Precis när jag fått på mig jackan hör jag en dunk och sen ett gallskrik.. då har ungen försökt ställa sig mot skohyllan (stor av trä) ( som hon gjort många gånger förr, dock aldrig i mörker) och tappat greppet eller nåt, jag såg ju ej. Hon slog i allafall i huvudet.. och jag tog upp henne och gick ut i trapphuset och försökte trösta/ tysta henne.. och det gick över ganska fort, peter kommer med snabbt, för vi ska ju åka vår skjuts hade kommit. Då kollar vi på pannan och det har blivit världens bula typ en halv golf boll och den började att bli blå.. stackarn.. måste ramlat så olyckligt... och då blev jag as nojjig och ringde givetvis mamma.. Vi gick ut till bilen och eftersom vi var på väg bort hade vi inget kallt att lägga om, men vi var ju ute och körde så vi tog vägen förbi sjukhuset för att vara på den säkra sidan.. just för det blev så stort och blått fort, man blev ju skrämd. Men de sa att det inte var någon fara så länge hon var pigg och inte mådde dåligt, och pigg var hon.. så det var ingen fara med henne.. men oj så hon ser ut. Idag har det dock gått ned, och det börjar redan bli lite gult...
Grillningen och middagen var super god och det var riktigt trevligt. Dock var inte Nike uppe så henne fick vi inte träffa, får ta det nästa gång. Måstes göras om snart igen. Tack för en trevlig kväll.

Idag fick jag faktiskt sov morgon.. såå skönt. Sen tog vi en sväng till stan. Blev en pyjamas och strumpor till V men inget till oss. Vädret har varit så varierande idag. När vi kom hem grillade jag och P korv. gött. Sen tittade jag faktiskt på BRÖLLOPET ville se allas kläder sen blev jag fast vid tv och såg hela cermonin med;) Det var fint.
Efter det gick vi (jag, V och Tyzon) och mötte IZA som kom idag;) Peter ska festa idag! Jag och Iza grillade nu på kvällen.. det var as gott.. så kul att hon är här.. även hon är lite databeroende;)

                             
                           så ser hon ut i pannan nu, syns ganska dåligt på bild, var svårt att ta kort på! 
Ha en bra en lördag!!



Idag

fredag!!

Nu sitter jag hos Peters päron och skriver, passar på att sitta vid datorn när min sessa sover, vågar inte lämna rummet och henne obevakad när hon ligger i en "vanlig" säng. Tur jag har att datorn är i samma rum!! För igår när jag diskade och hon låg och sov i våran säng, kröp hon ju ur.. jag hör ett dunk och direkt efter ett gall skrik:( sprang dit och lyfte upp henne... hela jag skakade.. mitt ♥ då.. Man blir såå skärrad.. Skrek /grät bara en liten stund, det gick över ganska fort, hon blev nog mer chockad och rädd än det gjorde ont. Så nu kommer vi inte lämna henne sovandes i vår säng längre!!!

Sen glömde jag berätta vad som hände den natten, alltså igår natt.. Vi har ju en hylla över sängen, där vi har diverse saker, böcker, ljusstakar och en vas med en blomma i (fin plast). Jag har precis lyft över V till vår säng, pga hennes oroliga sömn.. Tror att det bara gick några min efter det då rasar vasen plus några ljusstakar ned i sänge, brevid mig sån tur var.. inte långt i från mitt huvud. Skräck.. tänk om det landat på mig eller ännu värre på Vera.. Det var en bok som ramlat på den som gjorde att det rasa..Brukar annars ligga på den platsen. Nu låg P mycket åt vänster och V ganska nära och jag nära henne.. Snacka om att jag vaknade av en chock, jag trodde först att de var hennes mobil som sitter fast i hennes säng som ramlat på nåt vis.. man får för sig lustiga ideer när man sover.. efter den händelsen hade jag svårt att somna om. Hade inte varit så kul att få en glasvas spräckt i huvudet, och sen att det skulle stänkt på V.. tankarna snurrade om man säger så.. usch och fy.. nu till nåt roligare..
Vi var till Parken igår och träffade Elliot och Linda, det var mycket trevligt, först fick baranen gunga sen gick vi och satte oss på en filt i skuggan och barnen fick leka.. som sagt det var mycket trevligt, det får vi göra om snart igen;)
Efter det var det utbildning på jobbet.. sen blev det en snabb runda på ikano med marina och när jag skriver snabb runda menar jag verkligen snabb runda.. hihi.. blev ett par sandaler åt mig och en hel mjukisdräkt åt Marina...
I kväll ska vi till vänner och grilla så jag har bara en fråga VAR TOG DET FINA GRILLVÄDRET VÄGEN??

ha en bra fredag.

 


torsdag

Igår var en softar dag.. jag var helt slut så när Vera vilade så vilade jag. Det behövdes jag var såå trött. Vi var även en sväng till parken där vi mötte Camilla och Albert, vi satt och njöt av det fina vädret.
Idag hade jag tänkt att handla på förmiddagen.. fast det blir nog inte av;) jo, fast bara snabbt.. annars var det stor handling.
Sen efter lunch ska vi till trädgårdsföreningen där vi ska möta upp Linda och elliot för en playdate.. ska bli skoj.
Efter det ska jag förbi jobbet en sväng, sen beger vi oss till Peters föräldrar där vi ska sova i natt. Matte och hans kusin kommer hit i kväll, de ska cykla Vättern så de ska sova här och då tycker jag att de ska få lite lugn och ro och sova ut, så vi åker till landet;) Hoppas på fint väder så kan jag sola:)
Nu ska jag göra mig klar för dagen.. Ha en underbar torsdag!!


älskar att pyssla i gräset


9 månader!!

Idag blev VERA 9 månader♥


Ska tjata en en gång: men gud så tiden går fort.. det har redan gått nio månader.. lika länge som min sessa låg i min mage:)
Känns inte som om att man varit hemma i 9 månader... vill bromsa tiden nu.. så att man hinner med!!
Njuter av varenda sekund tilsammans med henne och tillsammans med min familj♥



lugn och ro..

Nu sover min ängel och min karl är på innebandy match. Tyzon och jag sitter i soffan han sover och jag har tv:n på och datorn i knät.. på tv:n är det fotboll:)
Blev inget öppna för oss idag.. Vera var helt slut.. Hon måste lekt massor hos barnvakterna!! hihi.. Sen efter sovning och sen den sena lunchen var det full rulle igen;) Massa lek och bus.. Sen vilade hon óch jag en stund till tills P kom hem, då var det middagsdags.. gött. Sen åkte P i väg på innebandyn och Vera badade. Läggningen gick smidigt idag.. (har ju inte direkt gjort det på sistone pga hon vill ej sova) men vi gick och lade oss 20.00 nu och 20.15 sov hon.. så skönt..
Skönt med lite ensam tid, då diskade jag och nu är det soffläge en stund innan jag ska sova..

               



               


måndag

I förmiddags var jag en sväng till jobbet, så Vera fick vara hos G och Catrin som fick vara barnvakter i dag.. Det var bara för någon timme.. Värst var det nog för mig:O Det var  första gången jag lämnade bort V till någon annan än familjen. Men det gick bra, de hade lekt och busat och ätit frukt och efter det hade hon blivit jätte ledsen.. hon hade gråtit ett tag när jag kom, så man kan säga att jag kom i rättan tid... innan hade det gått hur bra som helst.. V var super trött.. så när vi gick därifrån däckade hon i bilen... Så det var nog därför hon var så ledsen..
Tack G och Catrin för att ni tog hand om V ett tag♥

Nu hör jag att hon börjar vakna!!
Dags för lunch..


Nu har jag lagt min trollunge!!

När trollmor har lagt sina elva små troll
och bundit dom fast i svansen,
då sjunger hon sakta för elva små trollen
de vackraste ord hon känner:
Ho aj aj aj aj buff, 
ho aj aj aj aj buff, 
ho aj aj aj aj buff buff!
Ho aj aj aj aj buff.
  
                                                                                               


Veckan!!

Min syrra med son kom hit i onsdags<3 Jätte kul..
 Vera och Rasmus har lekt som bara den♥
Torsdagen var det student på agendan. IZA tog studenten!! Först höll vi inte på komma dit med skylten.. vi var väl lite sena hemmifrån.. sen vägarbeten på e4.. kasta sig ur bilen när vi väl var framme.. kuta till utspringningsplatsen.. höll på att slå ihjäl mig på termosen som ramlade ut.. phuu vi hann!! Emmy och Rasmus hann med;P
Sen en sväng hem till Iza för att kolla hennes lägenhet och öppning av presenter..
Hittade inte till restaurangen vi hade bokat, så gick hur långt som helst fast det bara skulle ta "5 min".vart väl lite sena dit... Väl där halkar Ruth på deras hala golv, sån tur att hon inte har benskörhet! sen var det riktigt segt kött för vissa.. fick vänta på ny mat.. Min mat var super god... mätt blev man..
Man kan säga att det var en oförglömlig dag!!!













Tänk att det var 9 ÅR sen jag tog studenten!!! NIO ÅR... vart har tiden tagit vägen.. den har flugit förbi.

Kom hem sen i skaplig tid, och vi hann åka innan regnet kom;) Iza hade lite bråttom, det var ju dags för fest!!
Fredagen slappade vi mest.. Det enda vi gjorde var att åka och handla.. Emmy och jag gjorde egen sushi till middag.. det var gott, men det kan bli bättre vilket det blir nästa gång;) för nu vet vi hur vi ska göra.. hihi
Igår åkte Rasmus och Emmy hem:( Ville ha dem här längre.. Jag kommer nog ta en sväng till Uppsala!! (om jag blir sponsrad;) Vill för jag saknar dem där hemma!!

 
Efter middagen spenderades hos Catrin och Gustav! Catrin hade examens mottagning.. Hon tog examen i tors.. så det var öppethus i går. Vera var på strålande humör när vi var där.. och charmade alla där.. hon var runt och satt hos alla..
När vi kom hem sen var vi helt slut.. men fotbollen kollade vi självklart på;)


Grattis Iza!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Izas födelsedag... Hurra, hurra hurra!!



                                                                                                  


Nu vaken..

Det dröjde inte länge... nu är hon vaken!! och vill inte somna om... nu sitter hon brevid mig i soffan och pratar.
Just det ska berätta en cool sak i morse när hon ställt sin mot kistan vi har och tog min mob som låg på den.. så tänkte jg att jag skulle hämta kameran och ta kort på henne när hon håller en hand på kistan pch en om mob.. men när jag kom tillbaka höll hon ingen hand på kistan =O så när jag kom tillbaka kom hon på sig, och tippade fram, hon ta emot sig halvt och sen ramlade hon.. jag förstod att hon skulle ramla.. men var lite paralyserad av det jag såg...
nu ska vi se sherlock holms..


nu vet vi vad det är!!

Det gick bra att jobba idag. Men nu är jag trött:)
Skrev ju förut att V har haft svårt att sova, hon har även varit lite kinkig med maten. När jag kommit hem från jobbet så satt vi vid matbordet.. och då ser vi det är ju inte bara en utan två små tänder som börjar titta ut i nedrekäken, inte konstigt att hon har svårt att vara stilla..
Nu ska jag kika på film med min älskling och V har somnat, får se hur länge hon sover...


söndagen är här..

Fredag var en härlig dag... var ned på stan och tog en kaffe med Catrin, sen gick vi till trädgårdsföreningen och satt där. Vid tre mötte vi upp Peter tog en sväng på stan var ju matstånd där, typ allvärldens mat.. älskar att titta på sånt. På väg hem gick vi förbi en mataffär, V fick en banan som avnjöts i parken sen. Vi handlade mat tills kvällen. Grillat stod på schemat. G och Catrin grillade med oss.
 
Sen blev det en film...
Skulle egentligen åkt till min älskade syster i Norrköping och titta på bal, men sen var det så att jag bara skulle få se henne innan när de tog kort, så kände att det inte var så kul att sitta och köra dit (packa in ungar och hundar i bilen) för sen se henne en kort stund och sen åka igen..
Fast ångrar lite att jag inte åkte ändå...
Igår jobbade jag (trots lite halsont och förkylning) sen var det kalas hemma hos Stefan, Emma och Måns.. Stefan fyllde fredag. Där blev det god mat (och efterrätt för dem så äter det.)
Så det var fullt ös igår. Peter åkte till sin mamma och pappa medans jag jobbade. Vera fick bada i poolen. Hon älskar verkligen att bada. V har sovit dåligt de här nätterna eller kanske inte sovit så dåligt, men hon har vägrat att lägga sig och sova, ska bara sätta sig upp och sen klättra.. de här nätterna har hon somnat sent.. och igår inte förrän vi gick och lade oss... Vaknade några gången i natt.. en gång vi 4 någongång skulle jag tro då hon började böka en massa så det fick peter ta och sen  en gång vaknade jag av att V sitter upp i sängen och lutar sig mot mig och sover.. sötisen♥ Lade henne sen igen och det gick bra. Det var vid halv 6.. sen sov vi till 8 skönt med sovmorgon..
Idag är det jobb som står på schemat. Hoppas det blir mycket folk;)
Har dock fortfarande lite ont i halsen.. fasen jäkla förkylning som ej vill ge med sig!!!
Nu ska jag snart cykla i väg....
Ha en super bra söndag.




Torsdag.

Idag har det varit full rulle. Till lunch kom söta Nike och hennes söta mamma Emma, det var riktigt trevlig. Så stor Nike hade blivit, snart 6 månader..
nike nybytt och glad..
De åkte vid 14 då det var dags för att hämta Nikes bror på dagis. Det var kul att ni kom, måste vi göra om snart igen.
Efter det gick jag och Vera och Tyzon till parken.
 gunga är ju ett måste om man är där.. i allafall enligt vera.
 Håller i Tyzons koppel..
Vi träffade upp Camilla och Albert där. Så Albert och Vera fick leka lite.


 fin hatt du har..



 tyzon softar på filten i solen..
sen gick vi hem och lagade mat, åt och sen tog vi en tur till ikano.. det var 50% på allt på bikbok, så det blev ett linne och en myströja och det gick på 149 kr. Camilla var oxå med, men hon handlade mer än mig;)
nu ska jag sova..







Onsdag och SOL<3

Dagen spenderades hos Marina och Alicia i solen.. riktigt trevligt! Det var lunch och fika.. lek och bus.. och våra små fick premiär bada oxå!!
 det gillades massor.. och fler gånger blir det;)
Så kul att se på när de har roligt♥
Jag tror dock att jag har bränt mig lite... (och håll i er) jag har bränt mig på knäna?! skumt ställe...
Tack tjejer för en underbar dag!!


16 timmar kvar RÖSTA!!

Glöm ej att rösta! Gör det HÄR!


RSS 2.0