Idag smäller det!

Ja, nu är dagen här, då jag ska springa. Åt helt fel igår så ingen vidare uppladdning har jag. Magen är nu jätte svullen och väger flera kilo, känns som att jag inte kan springa med den. Ska snart äta en laddar frukost i allafall med gröt och macka. Köpte en ny sport top igår så jag är på G. Jag känner att jag fortfarande har spring i mina ben i allafall och det är bra för det har jag haft i några dagar nu. Jag är faktiskt lite nervös nu....hoppas att det går bra. Det här är en individuell tävling för mig. Som betyder mycket för mitt självförtroende. Måste springa på 55 min, det är mitt mål. Vill ju så gärna lyckas med det.... Som ni förstod på det är jag ju ingen elitspringare för de springer på 35 min. Men för mig är det här ändå viktigt. Men jag känner mig laddad och fokuserad, nu gäller det att den här laddningen och fokuseringen håller i sig till starten och genom hela loppet och enda in i mål.... Håll en tumme!!! Kram

en dag kvar till tjejmilen...

Jepp, imorgon gäller det, då ska jag "springa" tjejmilen. Drömde faktiskt om det i natt... hemskt.
Nu är jag i Uppsala. Åkte i går nästa direkt efter jobbet var bara hem och packade först.
Fredagen började med att jag gick upp 6.15 för att jag och Sandra skulle på ett spinning pass som började 6.45. Ja, när vi sitter där i salen på cyklarna och klockan börjar närma sig 7 och spinninginstruktören inte har kommit än, börjar vi undra, vad det är frågan om, så någon annan går ut och kollar, så kommer det in en tjej som jobbar där och säger att passet är inställt för instruktörens mob hade dött så alarmet hade inte ringt och att han blev väkt nyss när hon ringt och undrat var han var och att han var väldigt ledsen för det här. Jag började typ att skratta, för det är väl typiskt när man väl har tagit sig upp och när det är det första spinningpasset vi går på, på VÄLDIGT länge. hahah
Så vi joggade lite på banden i stället.

Iza körde från Norrköping till Södertälje, det gick väldigt bra, hon är duktig på att köra och det går väldigt lungt till mellan oss, vilket är bra. Vi har båda ganska häftigt humör.... När vi kom till Uppsala hade mamma redan hunnit åka till jobbet, vilket var tråkigt, men men jobba måste man ju.
Så jag åt, glodde lite på tv, bäddade och hoppade i säng, var GANSKA så trött.
Nä, nu ska jag gå och göra mig i ordning, för att jag ska träffa Carro, det är kul att komma till Uppsala och träffa sina riktiga kompisar från förr.
Efter fikat med henne är det bara att stessa iväg för då ska jag ut till pappa....
Jag måste ladda hela dagen oxå, för i morgon smäller det.
Kram...

Torsdag.. och jag har fortfarande ont...

Ja... jag måste få klaga lite, för att jag har så jävla ont i min tand så att jag håller på att förgå. Nu känner jag att värktabletten börjar släppa och då gör det ännu ondare.... Jag må säga att det här med tandvärk inte är kul. Idag har jag jobbat fast det är jobbigt. Träningen jag skulle ha gått på, var jag tvungen att skippa pga tanden. Jag vill bara att det ska sluta göra ont.

När Peter var in och handlade mat köpte han med en trisslott ut till oss, jippie tänkte jag nu vinner vi miljonen, så hinner jag fantisera om det, hoppas på en vinst.... men nä... man får aldrig vinna. Det värsta är med sånna här saker är att jag alltid tror att jag har vinst lotten i min hand och jag blir så jätte besviken när jag inte vinner.... haha är man tragisk eller..
Imorgon kväll bär det av till Uppsala, Iza ska köra en bit och jag en bit. Jag är nämligen handledare åt Iza som ska ta körkort.
Hoppas att det blir fint väder på söndag....
Ikväll ska jag och Peter ha myskväll/ tycka synd om mig kväll.... Sen ska vi vara ifrån varandra hela helgen, hur ska det gå?? Peter ska tydligen gå på fest på lör så han klarar sig utmärkt, själv ska jag hinna träffa kompisar och pappa med familj. Men det ska nog gå bra som alltid, Det löser sig som Peter brukar säga.
Snart ska vi se på filmen som vi har hyrt, men först måste jag packa, så vi höres....

Kram

Onsdag... halva veckan kvar...

Idag har jag vartit och tittat på lägenheten... Den var helt ok, så idag kommer nog budgivningen börja. Så vi får se hur det går. Bara den inte går upp för mycket.

Måste berätta om tandläkaren, var ju där igår. Kommer dit och han frågar lite om den, jag säger att jag hade ont förra sommaren oxå, då jag fick spola rent den... Men när han tittar säger han: Jaha, den var ju inte färdig utväxt... sen kollar han på gamla bilder av mina tänder : Ja, men den  kommer aldrig att växa ut, den får inte plats, så jag tycker att vi opererar bort den. Fast inte idag....
Så ha spolade rent och nu sitter jag och väntar på att jag ska få en tid av tandläkaren för att ta bort min visdomstand. ajajaj. Läskigt. Jag som alltid är så kaxig när det gäller tandläkaren för jag har aldrig haft problem att gå dit, men nu känner jag mig inte så stor....om jag ska vara ärlig. Jag visste redan att visdomständerna inte fick plats, var bara osäker på att den här dagen skulle komma, då jag måste ta bort dem. Jag har fortfarande ont idag.

Igår var Marina med på innebandy träningen, hon var såå duktig, för att inte spelat på 5 år har verkligen spelet kvar. Och jag fick spela back med henne, det var jätte kul. Måste tilläggas att jag inte har spelat back på många år, så jag var oxå jätte ringrostig, men det var kul.

Nu är jag klar med tjejmilen linnena, hoppas att ni kommer att gilla dem (familjen) Jag tycker att de blev fina, väldigt enkla men fina.
Hade tänkt att träna idag, men det blev inte av, måste ju ha en vilo dag, med tanke på att jag inte tränat mycket de senaste veckorna och att jag ska springa på sön, så idag (ons) och på lördag är mina vilodagar.
Det blir nog bra, är fortfarande nervös för loppet.... Vill bara klara under 55 min. Så håll tummen för mig på söndag.
Nä, nu måste jag gå ut med hunden om jag ska hinna äta innan jag cyklar till jobbet. Hoppas att jag hinner dit innan regnet kommer, för nu ser det väldigt grått ut....

Kram....
och komentera mera    
.................................................puss

Aj aj aj.. ont i tanden

Nu har jag haft ont i mín tand i några dagar, så idag när jag är ledig och allt tog jag mig i kragen och ringde tandläkaren, en visdomstand som krånglar. Så jag fick en tid idag, så vi två ska jag till tandläkaren och fixa det onda... hoppas jag.!!
Nu på förmiddagen har jag och Jenny, wilma och Tyzon varit ute på en promenad. När jag kom hem var det bara att ta tag i disken som knappt kan kallas disk längre utan borde bli kallt för berget.... Får ta det i omgångar, tre kommer det att bli, har fått en avklarad....

Sen i eftermiddag ska jag fixa linnena som vi ska springa tjejmilen i.... Hade inget tryckpapper hemma, så det måste jag åka och köpa... Undrar vart man får tag i sånt här i Linköping bara. Men det löser sig nog.

Kl 18 idag ska jag kolla på lägenheten om den är nåt att ha.... Sen måste vi börja buda... Det blir spännande.

Ikväll är det innebandy med, det ska bli extra kul idag för Marina ska med, det var ett tag sen hon spelade men då var hon jätte bra. (tror jag, har aldrig sett henne spela) Har lite träningsverk pga att jag körde ett pass på gymmet igår. MMM vad det är härligt med träningsverk, det var så längesen jag hade det. Jag gillar det för då känns det att man har tagit i. Nä... nu ska jag börja med omgång 2.

Kram

Lars Winnerbäck....

Igår kom min familj och hälsade på, vi skulle allihopa gå på Lars Winnerbäck på kvällen. Innan det var dags för kvällens festligheter, så ville min syster Emmy se Linköping stad eftersom hon aldrig gjort det. Så vi gick ned allihopa, men Peter och Mattias avlägsnade sig ganska fort för att de skulle hem och se på pingisen plus börja dricka lite öl och äta. Så jag, Emmy, mamma och Jan-Åke, åt lunch på stan och tog en stor stark till maten....mums, fast ska jag vara ärlig så åt inte jag.... jag tog bara en öl... hade ätit en rejäl frukost några timmar innan så jag var mätt.
Sen gick vi runt lite i affärerna och tittade..... men vi fick nöja oss med att titta. Det blev inte ett lång varit besök på stan, men innan vi gick hem blev det ett besök på bosses glassbar ett måste om man är på besök här....
När vi kom hem hade Iza och hennes kompis redan kommit....det hade tydligen varit riktigt stul med pendeln från Norrköping hela dagen...:( Sånt är inte kul.

David anlände som siste man, 29 år på dagen, hade med sig en tårta, så det blev lite fika, kaffe och tårta. Det var gott.
Ölen började flöda lite och vi lyssnade på massor av musik.... gammal och ny.
Sånt är så himla mysigt, det var så undrebart att hela familjen var här och att vi gör sånt här tillsammans.
Iza och Klara åkte tidigare en oss, de ville se förbanden....
Vi andra tog en taxi till Stångån där konserten skulle vara kl halv 8, jag ville höra miss li. De kollade väskor efter paraplyer och glasflaskor, men man fick tydligen ta med öl i burk..!!! Hade man vetat det hade man tagit med sig några... Matte smugglade med sin på ett "bra" ställe... lite kallt kanske? SEn fick vi veta att det inte gjorde nåt att man tog med sig in.
Malmö 26-7 - 2868

Konserten var underbar, vid den tiden Lars gick på scen hade vi tappat bort David, mamma och Jan-åke och Iza och Klara, fast vi hade hum om var de var.
Jag, Peter och Emmy och Matte höll ihop. Lars musik är såå bra, jag gillar hans texter. När jag stod där lyssnade på musiken tittade på folk, tittade upp på himlen, lyssnade på människor som är lyckliga och sjunger med, har Peter bakom mig kramar om mig, min familj alldelles nära, känner jag verkligen att det här är livet, vara där och lyssna var en sån frihetskänsla..... mmmm mysigt.
Jag kunde fler låtar en jag trodde, det var kul, älskar att sjunga med...
När konserten var slut slöts vi alla upp, innan utgången. David stod utanför utgången på en sten och skrek våra namn, så han kunde vi inte missa även om vi hede velat, han var såå rolig. Alla var jätte hungriga efter och började bli lite griniga så vi gick till Burger King efter vi sett till att Klara kom med på pendeln hem. Det var gott med mat. Sen gick vi faktiskt hem man var faktiskt ganska trött, så det blev ingen utgång... det får bli en annan gång.
Jag och Peter följde med alla hem till oss fixade sängarna, sen cycklade jag och Peter och David hem till honom, vi skulle nämligen sova där för hos oss var det fullt.

Vi kom hem i morse och åt frukost ihop med min familj,, det är alltid tråkigt när de måste åka hem. Men jag ska ju till Uppsala nästa helg.... så det blir inte så jätte lång tid tills vi ses igen.

(bilder kommer sen)

Kram


Fredag...och jag har varit ledig...typ

Äntligen fredag. Vi hade jeansprovning på jobbet i morse. Annars har jag varit ledig. Peters mamma hade bokat in massage åt mig hos hennes massör. Så kl 11 hade jag tid där. Det var jätte skönt. Det behövdes....
Sen åkte jag hem till Stefan och Emma. Det var bara Emma som var hemma, och vi orkade inte laga någon mat så vi åkte och köpte hem mat ifrån fiket i väderstad. Det var gott tyckte jag. Tittade på os tills det var dags för mig att hämta peter, från hans jobb, men jag missade tyvärr den tiden, tittade på klyftan, som by the way gjorde en usel tävling. Så Peter och jag möttes på mjölby centrum i stället, var på systemet. Sen åkte vi till Emma igen. Nu skulle jag äntligen få plocka svamp, vi var ut till svamp skogen, jag, Emma, Peter, Tyzon och Molly., hittade lite i allafall, men det verkade som om någon varit där före oss och plockat den mesta av svampen. Sen åkte jag och Peter till hans mamma, där vi bastade och åt middag. Det var gott. Fick i mig en hel del godis oxå... men men...
Vi lämnade Tyzon där, han ska få sova där i helgen, min familj kommer nämligen hit. Imorgon ska Tyzon få träffa sin halv syster, det ska bli spännande att få höra hur det gick.
Som sagt, imorgon kommer min familj för vi ska nämligen på lars winnerbäck i morgon.....
Det ska bli super kul...
Göteborg 11/7 - 2265Lars Winnerbäck. Imorgon ska vi ha en super bra dag....

Kram

Dator krångel....

Vi har haft dator krångel hemma. Nu skriver jag på min gamla dator, får se hur länge den håller. Veckan har rullat på.... Har jobbat och stått i. Var till banken o måndags och skaffade oss ett lånelöfte, för vi är ute och kikar på ny lägenhet...
Peter var på en visning i tis, på en jätte fin lägenhet som vi kollat in. Budgivningen drar nog igång imorgon, så vi får väl se hur det går.
Imorgon bitti ska jag och Tyzon träffa Jenny och Wilma och gå en promenad. Det är kul och bra för Tyzon. Jag är helt slut i kväll...
Ska hoppa i säng nu och sova....
Kram

helgen i Uppsala...vin..kräftor..vänner..familj och bio

Ja, nu är det söndag morgon och nästan hela min helg i Uppsala har gått. Jag kom till Uppsala i fredags kl 12.00.
Det hela började med att jag åkte med mamma och Iza och handlade. Det skulle vara kräftskiva på gården och vi de hade inte handlat några än.... (Det är dyrt med kräftor) Vi köpte en hink med färska och ett paket frysta... De färska var betydligt mycket godare. Kl 21,00 efter att jag ätit massor av kräftor, begav jag mig till stan där jag träffade Carro för att gå ut och ta ett glas vin.... men båda hade redan druckigt nåt glas hemma. Vi gick till Katalin och delade på en flaska. Första halvan av flaskan satt Carros faster hennes karl och hennes son med oss och pratade, de var jätte trevliga och lättsamma.
  Jag och Carro på Katalin.
Sista glaset vin drack vi tillsammans med en gammal klass kamrat till Carro som hette Henrik och han var faktiskt ochn jätte trevlig. Jag och Carro fick inte så mycket tid att snacka men vi hann med att skvallra lite mellan varven av besök vid vårt bord. Det var kul att träffa Carro! Jag tycker att det  skönt att man träffas så här där man kan snacka istället för att annars som man gjorde att bara gå ut. Det var ett års sen jag var ut i Uppsala, men är fortfarande trött på deras uteliv.
_____________________________________________________________________________________________
Lördag:
Vaknar kl 06.20 för att min kära pojkvän ringer.  Just då mår jag inget vidare. Somnar om men kl 09.00 får jag ett sms av Emmy där det står vaken? -Ja, nu när du väcker mig. Nu var det bara att pallra sig upp för att vi skulle luncha. Så jag gjorde mig i ordning åt frukost, gick ut med hundarna. Sen cyklade jag till henne för att jag skulle kolla på hennes nymålade hall, det var jätte fint.
Sen cyklade vi till stan, och mötte vi upp mamma och iza på stan. Vi åt pizza buffe', mamma bjöd. Jätte snällt.
Sen var Emmy tvugen att cykla till jobbet. Då gick vi andra på stan en sväng, Iza lämnade mig och mamma för att gå med en kompis i stället. Det blev bara en snabb visit på stan för att vi skulle hinna åka ut till pappa oxå.
Iza, Mikaela och Bianca. (Bianca är min yngsta syster)
Det var en kort sväng vi var där, och det blev Bianca ganska ledsen över. Lill gumman då. Det var inte kul.
Iza hade brottom hem, hon skulle festa med sina kompisar för att säga hej då för att hon flyttar hem till Norrköping igen för att skolan börjar.
Jag och mamma hade bokat biljetter till nio bion. Tänka sig jag har inte varit på bio med mamma sen vi såg filmen bodyguard, och det var många års sen.
Vi skulle se filmen MAMMA MIA!

Innan bion började gick vi runt och tittade lite på Uppsala, för att vi hade hämtat upp biljetterna och hade dötid.
 Jag framför domkyrkan.
mamma framför domkyrkans huvudingång.
 Uppsalas fina domkyrka.
Det var den promenaden runt Uppsalas domkyrka jag och mamma tog. Det var jätte mycket folk på stan för att det åkte massor av gamla bilar igenom. Såg en ROSA en sån vill jag ha.

Mamma Mia filmen var helt underbar, jätte bra. Måste se den igen. Efter filmen ville jag att livet skulle bli en sång och en dans. mmmm underbart!

När vi kom hem var kl ganska mycket. Så jag och mamma tog ett glas vin och pratade lite, sen hoppade jag i säng, var jätte trött. Så nu på söndags morgonen hoppas jag att mormor och morfar kommer hem till stan så att jag får träffa dem den här gången, det var så länge sen nu!!

Kram

allt försvann...

Ja, jag skrev ett inlägg nyss, men det försvann och jag orkar inte skriva om allt nu... får försöka igen imorgon..

Kram

Tack!

Ser ni hågot nytt på min blogg. Ja det är tack vare Terese och Iza som har varit så snälla och hjälpt mig att ändra lite. Tack Terese och Iza! Det var jätte snällt! Kram

Ny frisyr....

Nu har jag varit hos frissan!
Marina följde med mig som stöd, jag skulle nämligen göra håret jämt. Hade längre fram än bak.
 Före

efter

Jag blev nöjd, men jag må säga att jag känner att det är kortare. Det är såhär att jag ska spara ut håret så att det blir långt nu. Så håller tummarna för att det går och att det går snabbt.

Tack Marina för att du sjutsade mig dit och att du var med mig där.♥

Puss och kram

Lat dag...

Är ledig idag.... dagen började med att jag fick ett sms från peter kl 6.50 där det står att jag glömde ge han sitt tåg kort. låg vaken.....ville först inte gå upp ur sängen men var tvungen vid 8.20 när min kära tyzon ville ut, var ute och gick en stund...kom hem kastade mig i sängen...vila lite....men det gick inte så bra för att Tyzon tyckte inte att vi skulle vila han satt mest och moffa, så 10.30 ringer peter oxå...sen var jag uppe. Men om jag fick välja så skulle jag sova hela dagen. Nu har jag ett berg med disk att ta hand om ett badrum som måste städas. Marina kommer och hämtar mig vid två, ska bli omgjord på riktigt nu... men det får ni se sen..
Kram

Underbar kväll - men kort!

Jo som sagt jag och min älskling firade två år ihop igår. Jag gjorde ordning maten när jag kom hem då var kl 20.30. Peter kom hem runt 21.20, och vi började äta ca 22.00 en väldigt sen middag, men det får man när man firar.
Det som bjöds på var plankstek. Det är faktiskt första gången jag gör hemma gjord potatismos. Jag är jätte duktig.
 

och till efterrätt:

 Glass med chokladsås och choklad.♥

Vi hade i alla fall en trevlig kväll.

2-års dag

Idag har jag och min älskade Peter varit tillsammans i två år. Älskar honom mer och mer för varje dag, visste inte att man kunde älska någon så mycket som jag älskar Peter. Två år, känns som om vi har varit tillsammans längre.... för vi har hunnit med så mycket.
Så ikväll ska det bli god mat och mys, efter det att jag kommit hem från jobbet och han kommit hem från sin innebandyträning.
Peter jag vill att du ska veta att jag älskar dig mest i hela världen och det ska vara du och jag always and forever.


Jag omgjord...

Haha. Har suttit och gjort om mig i kväll, testat lite nya lookar.

Här brunett med långt hår. Snyggt?



Här blondin med blåa ögon...
Passar jag??

Här är orginal bilden. Skit snygg. Haha

God natt och kram på er alla!!

Helgen över...

Nu har helgen passerat skönt för mig som har jobbat, mindre skönt för resten... Igår efter jobbet kom Marina och Kim förbi en stund, vi hade en soft kväll med prat och godis, bullar, chips och coca-cola. Det var trevligt, det var Kims första gång i våran lägenhet. Jag och Marina kollade in facebook, folks bilder, jag tycker sånt är super kul.
Så jag har typ inte gjort annat i helgen än jobbat och svullat, men det får man ibland.
Idag gick det bra att jobba, var piggare idag än igår... Peter var ju ute och rännde fredag kväll och då kunde jag inte sova...
Men i natt var han brevid mig och då gick det bra.♥
Hoppas att det blir finare väder snart. Ska till Uppsala på fredag, så då vill jag nog att det ska vara fint.

Kram

Äntligen fredag!

Ja, nu är fredagen här, skönt att vara ledig. Men fick inte sova ut ändå... Var hos tandläkaren kl 9.  Skulle putsa stället där mitt tandsmycke suttit, det ramlade av när jag åt polkagris för ett tag sen, så det som satt kvar var lim så det putsade jag bort. Nu är min tand som ny. Sen hade jag tydligen ett litet hål...Jag trodde att det var en lagning som lossnat, mne det var ett hål. Sen skulle jag slipa lite på en annan tang som gått sönder, han putsade på den men när jag kommer hem ser jag att det vassa är kvar så nu undrar jag vad han egentligen slipade på?

Igår var jag på innebandy träning, det var jätte kul.... Har inte tränat på jätte länge, men jag hade inte tappat formen helt, det är jag glad för, var lite nervös för det innan.

Tittar på top ten at ten på mtv just nu är det Rihanna jag gillar hennes musik. Tänkte på att hon alltid ser såå självsäker ut, och då tänker jag inte bara på musikvidios utan alltid.
Så jag sitter här och diggar lite just nu.

Idag ska jag fika med Marina kl 12, vi ska ta det nya fiket i stan för att Marina har inte varit där och jag upptäckte deras super goda muffis sist jag var där. mums. Efter det ska jag och Peter hem och städa....jag menar jätte kul på min lediga dag och allt.;)
Sen ska jag träffa en kompis som jag inte har träffat på jätte många år, inte sen jag var aupair i Luxemburg, och det var ett tag sen. Vi ska nog oxå ta en fika. Hon kommer från Linköping från början haha. Men nu är det jag som bor här och hon bor i Jönköping tror jag, men hennes föräldrar bor här, så nu när hon ändå ska hem ska vi äntligen träffas, det har varit så här att vi har tänkt att träffas flera gånger men det har alltid varit nåt som dykt upp emellan, så vi får se hur det blir idag.


Kram


God morgon!

Nu sitter jag och äter frukost, måste till jobbet tidigare idag, vi har så mycket att göra. Det har varit mycket de senaste dagarna. Fast det är kul. Jag gillar det. Tyzon har inte vaknat än, hans inställda klocka ringer 8, så idag var jag först upp, hihi.
Ikväll ska jag spela innebandy för första gången på väldigt länge, det blir nervöst. Undrar hur det kommer att gå, har tyvärr inte tränat de tre senaste veckorna. Har haft semester och varit förkyld. Men jag lovar att jag ska bättra mig.
Kram 

Helgen- jadu vad säger man...

Jag har jobbat hela helgen, det var egentligen inte min jobb helg, hade bytt lördagen och söndagen hade jag sagt för länge sen att jag kunde jobba om det behövdes. och det gjorde det, så jag hoppade inte, trots att jag inte var sådär jätte sugen. Fre kväll var jag bara hemma och tog det lugnt, har ju varit förkyld hela veckan så jag har inte mått tipp topp. Lördags morgonen var jag och Peter upp kl 6 för att tvätta.... väldigt duktigt av oss. Sen cyklade jag till ica kl 8 när det öppnade och köpte färskt bröd till oss, som vi åt till frukost tillsammans. Vi äter sällan frukost tillsammans, det är helgerna då jag inte jobbar vi har chansen, men nu var vi uppe så tidigt så vi hann. Sen hade Peter match oxå, så vi åkte ungefär samtidigt.  Jag tycker det är mysigt att äta frukost ihop. Men det kommer att dröja nu, nästa helg jobbar jag helgen efter är Peter i göteborg och jag i uppsala.
På lördagskvällen var Micke och Lisa hos oss vi bjöd på mat, det blev grillspett, mums. Det blev ganska mycket rödvin oxå, haha.

Micke och Lisa. Här har efterrätten precis blivit serverad;)

Det var väldigt trevligt, det är jätte kul när vi hittar på saker med dem. Det var menigen att micke och lisa skulle ta det sista tåget till mjölby, men de missade det precis, även om de sprang, och vissa fick rädda sig själva, hihi;)
Så de kom tillbaka, och Peter och Lisa började dricka drinkar, och jag och Micke och jag drack vatten, ansvarig som man är, vissa skulle ju upp och jobba.
Så på söndags morgonen när alla låg och sov, smög jag mig ut och cylkade till jobbet.

På söndags kvällen var vi ut och åt med Peters föräldrar, de firade bröllopsdag, så de bjöd sina barn med respektive på middag. Men jga må säga att resturangen vi var på var inget vidare bra, fick uppvärmt gammalt kött. Blä. Sen hade de inget som stod på menyn, utan ersatt det med annat.  Det är tråkigt tycker jag när man har hört så mycket bra om det stället. Men dit vill jag aldrig igen.
Nu ska jag gå ut med Tyzon, för vi ska träffa Jenny och hennes pudel.

Kram

Fick tillbaka min klocka!!

Fick äntligen tillbaka min klocka, den hade varit på lagning, var dit och försökte hämta ut den första gången på ansatt tid. Men icke. Såhär var det jag lämnade in klockan den 30/6 då skulle klockan vara klar den 15/7. Oj vad länge tänkte jag 15 dagar, men de kanske tar nån dag extra för att vara säkra på att de hinner. Den 15 har jag semester redo att åka bort, kommer dit för att hämta ut min klocka, ja... men den har inte kommit, finns inget att göra, sen åkte jag bort på sem utan klocka.
Jag började jobba igen den 28 juli så då gick jag dit för att hämta ut den, men då hade den heller inte kommit, mycket dåligt. Så jag känner hur det börjar koka i mig. Tjejen som jobbar lovar att ringa och kolla hur det ligger till med klockan och sen ringa mig..... men gör hon det... NEJ.
Så jag går dit igen den 29, och pratar med dem då hade de just fått in ett gäng med klockor och där fanns min. Men hela det här är mycket dåligt skött, tycker jag, fick klockan 15 dagar efter utsatt tid..... Dessutom var personalen där inte vidare trevlig.
Det tar nog ett bra tag innan jag köper en klocka på Ur och pen igen.

______________________________________________________________________________________________

Har åkt inlines för första gången i år. Det var skoj. Man var lite ringrostig men det gick bra, ser lite ut som en nybörjare, haha. Jag åkte med Sandra runt Skäggetorp, helt ok bana.

Igår var det ok väder och jag var ledig, så jag åkte och badade i bergsslussar. Fick nog lite färg kan man hoppas, för semester färgen har redan börjat blekna bort.....
Nu ska jag snart till jobbet, måste skynda mig lite......
Kram


RSS 2.0