Uppsala resa i fara...

Nu är det såhär att vi ska till Uppsala i morgon. Vi skulle sova hos min syster, men de har råkat ut för feber, så hon och hennes sambo är sjuka:( Så nu står vi lite rådvilliga. Ringde pappa och tänkte att vi kunde sova där, men min yngsta syster har "nån svullen" körtel i halsen, men ingen feber. De säger att det inte är smittsamt, men jag vet inte. De på sjukhus rådgivningen hade sagt att det inte var smittsamt och att de skulle avvakta tills hon fick feber.. Men vad är det? Vågar man då åka dit med Vera när de inte vet vad det är?
Så vi får se hur det blir imorgon...
Vera har varit grinig i dag, gråtit mycket:( man blir ledsen själv då.
Var även hos bvc imorse. Nu väger våran prinsessa 5170 g och är 57 cm lång.♥


bilder från i måndags..


Helené håller i Vera♥



här är alla tjejerna. Alicia, Tove och Vera. Sötisar♥

 


några dagar har gått

Har inte gjort så mycket. I måndags var jag hemma hos Hanna. Med där var även Marina och Alicia och Helené. Det var riktigt trevligt och det var riktigt trevligt att träffa Helené igen.
(bilder kommer sen)
I tisdags gjorde jag inget spec bara vilade upp mig;) Det behövs ibland...
Idag har jag först varit hos tandläkaren, det spolade bara rent, och sa att de inte kunde göra nåt förrän visdomständerna växt ut helt.. så jag får gå och ha ont tills de växt ut helt enkelt. Måste bara poängtera en sak, kan inte förstå att de som sitter i receptionen hos tandläkaren är så otrevliga och snäsiga (ett serviceyrke!!) och sen när det kommer en kollega då är de hur gulliga och trevliga mot varanndra... skumt!! Men det vägdes upp av att tandsköterskan var trevlig!
Efter tandläkaren gick jag och Vera till Patrice och Melvin på en fika. Det var mysigt, sen har Peter och jag även varit i väg och klippt oss... själv blev det bara en minimal toppning:)
Men jag blev nöjd...


Igår-söndag

Vaknade upp och undrade varför Chico var så pigg kl 8.30 som det stod på min mobil. När jag gick upp på toa då, såg jag ju att kl var 9.30 egentligen och då förstod jag att han ville gå ut. Så han och jag tog en promenad själva. Tyzon blir glad om han får ligga kvar och sova och de märkte inte ens när vi gick. Vi var väl ute en halvtimme, när vi kom in visste de inte ens att vi varit ute;)
Lunch åt vi hos Peters föräldrar och fick tips av Emma att Sharpman hade bra jackor hon hade köpt sin där så vi åkte en riktigt snabb sväng dit för att titta, och hon hade rätt (jag köpte en likadan som hon;) ) Det köpet gick fort sånt är jag inte van med. Men Peter sa att han var tvungen att göra så med mig för att annars velar jag för mycket, haha och det stämmer...

Efter den snabba affären på sharpman åkte vi på husvisning.  Vi blev kära båda två, nu kan vi bara hoppas...
sen blev det handling på city gross innan vi äntligen kunde komma hem, men ingen lugn och ro blev det, jag var tvugen att ta fram dammsugaren och efter det våttorkade jag.
Sen vila.

Jag och en leende Vera när vi satt oss ned för att mysa lite♥
Jonthe och Emma kom senare för att se fotbollen, men må säga att det inte var en så rolig match.
Skönt var det sen att få gå och lägga sig var så trött igår.

<bjuder på en till bild med en leede Vera.. Det är såå kul nu när hon börjar le♥
och kul att man lyckas fånga det på bild:)


längtar..

Längtar tills Peter kommer hem...


Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag vet faktiskt inte om det har hänt så mycket.  I torsdags var jag och fikade med Sandra, Marina och lilla Alicia på stan. Det var trevligt. Torsdag kväll hände det inte nåt, Peter åkte på innebandyn som vanligt och vi var hemma och tog det lugnt.
Fredagen var oxå en lugn dag, vi vaknade chillade lite sen gick vi på promenad, det var skönt även om vädret inte var det bästa. På eftermiddagen mötte vi upp Peter på stan vi skulle kolla på en vinter-jacka till mig... men som vanligt kom jag hem utan, får alltid sån beslutsångest när det gäller sånt.. när det gäller ganska mycket pengar, för en bra vinter jacka är inte gratis. Vi åt även en väldigt sen lunch ihop på stan.
På vägen hem handlade vi lite gott till kvällen, då vi tittade på Idol.


Idag har vi hunnit tagit en promenad och Peter har åkt i väg på innebandy match.. så vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag.. det åter står att se.

 


tack för babysittern..

Idag kunde jag diska hela disken på en gång utan någon paus tack vare babysitter och tvättmaskinen. Igår när jag var hos Emma satte jag Vera i babysittern för första gången och märkte att hon gillade det. Så idag när jag skulle diska fick hon vara med i köket med mig och jag hade stoppat i en maskin med handukar (massor av färger. och ja,vi har tvättmaskin i köket) Så vera låg och tittade på den... Skönt med en sån lätt barnvakt;)


Tyzon och Vera hade även en stund av stirra leken, det var första gången de kollade i varandra, och det varade ett bra tag, kul att de tittade på varann.

Sötnosar♥

Vi var även på Bvc idag, nu hade hon gått upp igen så nu väger min lilla prinsessa 4940g.


Nu hemkommna..

I dag har det varit full fräs hela dagen. Först var vi som sagt på Ikano. Köpte ett par jeans till mig själv... kan inte vara utan jeans längre.. Ni ska få se dem sen;)
Sen åkte jag till Väderstad för att lämna chico och tyzon hos peters föräldrar, jag och vera åkte därefter till Emma och Måns, där vi väntade på att Peter och Stefan skulle komma hem från jobben!
Sen var det dags för 90-års kalas. Peters farmor och Veras gammelfarmor är födelsedagsbarnet:)
Här är Vera i gammelfarmor Stinas famn..
Det var trevligt, men vi var tvugna att åka ganska snart efter maten och fikat, skulle hämta upp hundarna och Peter hade innebandy träning.


tisdag morgon..

snart ska jag och Vera bege oss till Ikano, där ska vi möta upp Lotta, Marina och Alicia. Det ska bli trevligt, var super längesen jag träffade Lotta.
Måste bara göra i ordning Vera först. Efter det ska vi på 90-års kalas så nåt fint måste ju hon ha på sig:)


chico 1 år



idag fyller våran älskade chico 1 år♥


lördagsfika..

Idag har vi haft födelsedagsfika för mig här hemma:) Peters familj var här och Marina, Kim och Alicia.

Mäster fotografen Marina, och våra söta barn posar för kameran;)


här sötnosarna


Det blev en del kort på dem, mammaorna deras blir lite tokiga med kamrorna i handen... haha

Tack för en trevlig dag och tack för pesenterna..


en sån här bil vill jag ha, kan matcha min nya rattmuff:) en rosa bil är min dröm..
(marina det här vore ju en drömbil för oss)





ska på innebandy ikväll...

Det blev inget stan, vi gick på en promenad i stället. Det blev att gå förbi hundgården och rasta chico lite, de måste ut trots regnet:(
Snart ska vi åka och titta på innebandy... det ska bli spännande, har inte sett Peter spela på jätte länge...



Regn och rusk..

När jag nu var ute med hundarna började det givetvis att regna, hann undan det värsta men nu öser det ned och jag och Vera ska ju ned på stan, vi ska möta Peter där och ta en sväng. Så nu sitter jag och försöker vänta ut regnet. Måste även förbi och beställa en tårta så ut måste jag vare sig jag vill eller inte... Ska ha lite födelsdagsfika imorgon;) välkommna mina vänner.. hihi.
Ikväll har Peter innebandy match får se om jag åker på den, det blir i sådana fall Veras första innebandy match:)
Jag må säga att jag gillar regnet om jag är inne och jag får sitta och titta ut på det, men att vara tvugen att gå ut i detta väder är jag inte så glad åt:(

15/10 Vera 1 månad


En sovande Vera 1 månad.
Idag började vi dagen med att gå till Bvc för vägning och mätning, den här gången hade hon inte gått upp mycket bara 40g, så nu ska jag amma mer igen:) så nu väger hon 4540g, min prinsessa. Efter Bvc gick vi och hundarna på promenad med Sandra, det var mysigt och skönt att komma ut på en lite längre promenad. Sen var det så att vi skulle åka och fika hos Marina, (jag, vera och Ida) men det strulade i hop sig lite för Marina, så jag och Ida fick ta en fika på stan själva. Marina du var saknad...

marina och alicia när de var här i tisdags.

Just det Vera har börjat att le lite♥ det är så sött..


Ja må jag leva...


Grattis till mig!♥
27år idag!♥


Måndagen är här..

Idag har det varit full fart hela tiden, så nu är jag helt slut. Tyzon har ju haft ont i ögat igen, så vi kollade ordentligt i det i går kväll, då såg vi att det var som sår i ögat, så i morse fick jag gå upp och ringa valla och vi fick en tid halv 11, det var bara för mig att klä på alla och kasta oss i väg dit. Undersökningen gick bra, trodde att det skulle vara värre än det var, det var bara ett ytligt sår på hinnan och inflammation, så det blir två typer av ögondroppar som ska droppas i ögat några gånger per dag... sen ska vi dit om ca en vecka igen... Det här får vara sista gången med hans ögon, jag pallar inte mer nu...
När vi kom hem diskade jag upp disken vi hade, och så provade jag bärsjalen med Vera, den här gången gick det bättre, hon gillade den;)
Sen bakade jag en kladdkaka, som jag provade nu, tyvärr hade jag låtit den stå i ugnen för länge så den var inte kladdig:( fasen..
Vi var faktiskt duktiga och mötte Peter idag, alla vi.. Sen var vi förbi stan och hämtade ut Tyzons droppar.
Det blev en ganska lång promenad för oss;) nice.
När vi kom hem var det bara för mig att börja med middagen som blev pannkakor, det var vi båda sugna på.
Nu har Peter åkt till träningen och vi slappar vid tv:n.. skönt...
I morgon är det min dag... glöm ej bort det.


söndag..

Kvällen igår blev inte som planerad... var inte ensam. Först kom Jonthe över och även Catrin och Gustav och de tittade på fotbollen med mig... Det blev även lätt saltade chips och coca cola.. super gott. Kul att de kom så att man slapp vara ensam.

Idag skulle vi ha en slappar dag, fast det blev lite ändrade planer. Kl ca 10 ringde Peters mamma och frågade om vi ville äta lunch där. Jag sa att vi kan tyvärr inte komma för att vi inte hade en bil idag för att den står i mjölby. Då var de snälla och hämtade oss, och körde förbi bilen så att vi kunde hämta upp den på vägen till dem. Så det blev lunch i Väderstad. Sen ringer Peters bror och frågar om vi vill åka med till Stubbe gården, och självklart ville vi det.. så vi har klämt i oss massa kakor...mums. Vädret har varit grått hela dagen, så det var mysigt att åka till stubbe gården och fika, men när vi skulle gå ut, då blev det såklart spöregn och mycket blåst..

Nu har vi kommit hem till Linkan, så nu sitter/ ligger vi i sofforna och slappar.. Kvällsmaten blir pizza... och sen undrar jag varför jag inte går ned i vikt... svaret finns ju i den här texten hahah


Leende guldbruna ögon..

Idag hade vi sovmorgon, vi sov till kl 10 och jag sov inte tills dess men Peter;) skönt att ligga i sängen och dra, var det i alla fall. Ingen frukost hade vi hemma så vi gick till Ica på morgon promenad, och handlade frulle. Kl 11 kom Andreas och Emma förbi och 12 åkte killarna. Emma stannade kvar och fikade och pratade lite. Det var trevligt:)
Är nu hemma själv med Vera och Tyzon och det ska vi vara hela dagen, Peter har först match sen har de lagfest.
Så för min del blir det fotboll och en påse chips, men den måste jag gå och handla.. måste bara hitta ork först..
Måste ju även gå ut med Tyzon snart så får väl ta det i den vevan. Har varit sugen på lättsaltade länge nu, så den sorten blir det.

Måste säga att det är lite skönt att vara Chico ledig i helgen, han har så mycket energi. Man orkar inte med det riktigt. Fast man älskar honom.

Jag har kommit på en sak: och det är att jag inte har ett kakfat.. skumt, det brukar man ha;/
Skulle vilja ha ett fint rosa kakfat, haha
Vera har tagit nappen idag med, ett stort framsteg. Det har resulterat i att hon har ätit mer sällan. Hoppas att allt blir bra nu, man blir lite orolig när hon inte äter lika ofta oxå. Fasen att man ska oroa sig för allt.
Ska försöka komma iväg snart.. men tittar på the city weekend på mtv, gamla avsnitt som jag redan sett.. haha, men det är ul att se det igen.


Veras fossingar♥


barnskrik och fika

Har varit hos Marina och fikat, där var även Hanna och hennes dotter Tove. Det var jätte trevligt. Vera var inte på humör dock. Först ville hon bara vara i min famn. Sen efter nån timme började hon skrika, sen slutade hon aldrig.. Så till sist åkte vi hem, då hade jag försökt med ett sprängfyllt bröst.. det ville hon inte ha sen försökte jag med nappen som hon sten vägrar att ta. Hon somnade en stund på vägen hem. Skönt, men så fort bilen saktade in började hon skrika igen.
Försökte gå en sväng med vagnen när vi kom hem, men det funkade inte. När vi kom in kokade vi en ny napp som är lite annorlunda än de vi försökt först, medans den kokade ammade jag henne, tills hon somnade. Men när jag flyttade mig skrek hon igen. Så då provade de nya nappen och den tog hon på en gång:) får hoppas att hon gillar den här...
Så nu ligger mina älsklingar däckade på soffan och sover...

sötnosar.. älskar er sååå mycket. Här har hon nappen i munnen;)
Ikväll kommer Jonthe förbi och spenderar kvällen med oss, det blir ju Idol ikväll.
Hoppas att svenska folket är bättre på att rösta i kväll än de var förra fredagen.


Ropade hej..

lite för tidigt igår. Efter att hon somnade med nappen igår, vaknade hon på en gång efter sen vägrade hon ta nappen efter. Satt ca 2 timmar och försökte få henne ta napp, hon fick brösten nån gång emellan, man känner sig hemsk när hon bara skriker. Men fick henne inta ta napp något mer den kvällen.
Men i morse snuttade hon lite på den..
Man får nog ta det har lite pö om pö...
Nu måste jag speeda på, för jag ska göra oss klara gå ut med hundarna för att vi ska till Marina och fika idag.

fortfarande torsdag..

Hon tog nappen... efter mycket om och men.. skönt. Själv har jag gjort mig en chailatte och krypit ihop i soffan och ser just nu på the hills. Det är så dåligt väder ute, riktigt tråkigt höstväder, fast jag älskar det;)

Jag vill verkligen se filmen Fame den nya, först hade jag tänkt att dissa den pga att jag älskar den gamla, men jag kan ej motstå dans och sång filmer och jag tror att den kan vara riktigt bra. En ny fame med modern tappning, spännande.
Fast kan ej gå på bio just nu, så får vänta tills den kommer ut på dvd;)


torsdag..

Idag var jag och Vera ned en snabbis på stan innan vi skulle till Bvc, men det gick sådär, älsklingen min vaknade och skrek, så vi gick till bvc tidigare för att amma. Vera hade gått upp 500g till så nu väger hjärtat mitt 4.5 kg, hon har blivit en liten knubbis... sötis.
Vi försöker nu att få henne att ta napp... några tips?
Hon tuttar lite för mycket på mina bröst. Så napp är ett måste just nu. Hon tog nappen igår kväll, men idag har hon vägrat.
Får se hur det går i kväll.


nu är det inte långt tills min födelsedag..

Fast nu börjar det bli dags att snart sluta fira födelsedagarna;) eller inte.. haha
Tänkte i alla fall skriva vad jag önskar mig, så ni, mina nära och kära vet..;)
Jag önskar mig en ny dammsugare, en filmkamera, det var det riktigt dyra.
Jag vill även ha en fotbehandling, fötterna är super trötta efter graviditeten.
Skulle även vilja ha en make up rådgivning;) älskar sånt.
Present kort eller kläder gillas oxå..
Sen skulle jag oxå vilja ha dust it, till håret..
Så nu har jag sått lite frön, fast jag förstår om jag bara får "presenter" som är till Vera..


Nu till nåt annat, nåt mindre kul, har ont i bröstvårtorna igen, det gick över ett tag men det har kommit tillbaka, och på ena ser det ut som ett jack i, som om den ska slitas loss... är orolig, tur att man ska till Bvc imorgon.

Nu börjar Bonde söker fru, och det ska vi tydligen se på här...




Vera 3 veckor

allt går jätte bra här hemma. Min älskling växer som hon ska♥ ska till bvc på tor...

Idag var vi en sväng på stan, det var vi med Marina och Alicia, det gick bra. Vi tog en fika på espresso house, det är givet när jag och Marina är på stan. Det var jätte trevligt, och skönt att allt gick bra med töserna våra. Handlade inget till mig själv... det har varit så de senaste gångerna nu... men det är som det ska.


söndag..

Dagen har nu gått, så vad har jag gjort idag? Vi tog sovmorgon i morse, det var super skönt. Chico har varit utlånad i helgen och det har faktiskt varit skönt. Så det är faktiskt en av andledningarna till att vi kunde sova längre;)
Efter att vi sovit klart, gått upp, ätit frukost, klätt på oss tog vi en snabb vända på stan, köpte batterier och det blev lite kläder till Vera.
Sen var det bara snabbt hem, för Peter skulle spela innebandymatch, jag och Vera var hemma, vi tog det bara lugnt, vilade.. det var skönt.
När Peter kom hem blev det käk, pizza och kebabrulle..
Nu byter Peter på Vera, sen är det dags för sista avsnittet av mannen under trappan. Får titta på det medans jag ammar.


lördag med fart och fläkt..

Idag har vi inte varit hemma mycket. På förmiddagen var vi förbi Marina och Kim för att hälsa på deras nyfödda dotter Alicia. (Veras nya kompis). Där fikade vi. Det bjöds på kladdkaka, det var jätte gott! Jag hade varit sugen på kladdkaka i några dagar nu;) så det var kanon.

Efter det åkte vi till Peters föräldrar, där det bjöds på kvällsmat, fläskfile och klyftpotatis, mycket gott, kusinen Måns med familj var också där. Måns var dock inte så intresserad av Vera. Till efterrätt fick vi marängswiss gött...
så jag undrar hur ska man kunna gå ned sina kilon om man hela tiden äter gött;)
Vera fick en fin present av Måns... tack Måns...



VERA OCH ALICIA

NU HAR VÄNNERNA TRÄFFATS FÖR FÖRSTA GÅNGEN..

Nu vill Vera ha mat..


Fredagkväll hemma hos Jonthe och Emma..

Nu har vi kommit hem från en kväll hos Emma och Jonthe. Där blev vi bjudna på mat, och den avnjöts till Idol.
 

Det var riktigt trevligt, och det var trevligt att träffa alla igen, vissa var det alldeles för längesen man såg;)
Nu ska jag krypa till kojs, är hur trött som helst.


äntligen fredag....

Idag vart det en sväng på stan, Iza köpte lite party kläder inför ikväll, blev ingen klädshopping för mig:( Inget kul nu när man är så långt i från sin forna form...
Vera var jätte duktig, nu är jag en riktigt stolt mamma. Hon var dock lite skrikig i natt, så det är väl därför hon sover så bra idag...
Blev även en sväng förbi godisaffären;)
Iza åkte hem nyss, hon var redo för party. Själva ska vi gå till Johnte och Emma ikväll. Det blir middag och Idol...
nice;)
Köpte dock ett nytt nagellack, ett rosa såklart;) Tänkte att ni ville veta det....
Ska nog äta nåt nu, sen vila ett tag, är så trött...


Snabbt!!

Idag kom Iza vid 11, då fick hon äran att gå ut med mina hundar i spöregn, sen cyklade hon även med Chico.
Vi skulle gått ned på stan, men vädret var inte det bästa så vi struntade i det. Får se hur det blir i morgon.
Men jag var ned till Bvc på eftermiddagen. Det gick bra, började med att Vera bajsade på skötbordet, där man tar av henne kläderna för vägning, sen började hon kissa lite på vågen och lite kiss kom även där man mäter henne, storslaget.. haha, barnmorskan tyckte bara att det var roligt, gillar verkligen vår barnmorska. Sen när vi skulle gå började Vera gråta, så sen grät hon hela vägen hem. Det är jobbigt, man blir lite ledsen då:(
Hon hade gått upp nu väger hon 4000 g och hon har även blivit längre numera är hon 52.5 cm. Min stora flicka.
Tror inte att hon är så förtjust i att ligga i vagnen, men vi får öva på det.
Nu ska jag se på idol och äta chokladpudding:)


RSS 2.0