Tisdag

Även jag jobbar så har jag svårt att komma i håg dagarna;) Det går bra att jobba. Det är kul, men jobbigt att lämna mina kära när jag ska åka bara.
Jag gör inte så mycket förutom att jobba just nu.. jo vi var och handlade idag;) på maxi..
Det jag skulle visa igår var ett youtube klipp..



<nu funkar det bättre...
Förstår inte pappan...

Nu ska jag nog sova snart.


sinnes...

Det här tycker jag är sinnes:



Jag var mållös..
att man kan göra nåt sånt mot ett barn..

nu ska jag sova.

Puss

Söndag och regn..

Igår kom regnet under kvällen. Jag var ledig igår, så vi i familjen var på lite shopping tur;) Vi skulle kolla på en dator åt <peter för hans håller på att sjunga på sista versen nu. Det blev lunch på Ikea, där var det massor av folk. Det vi fick med oss hem var kläder till Voch en keps, ett linne till mig ett par shorts till P, badsolhatt till V och en "backpacker" väska till oss inför Thailand. Efter shopping turen åkte vi hem en stund var helt slut, vi skulle packa lite grejer som skulle med ut till Väderstad, men det slutade med att jag vilade tillsammans med Vera i en och en halv timme.. Det var behövligt, Vera hade sovit såå oroligt den natten.. undra om det kommer dyka upp lite fler tänder?
Sen var det bara att packa och åka till City Gross och handla. På kvällen sen fick vi fin besök, Marina, Kim och Alicia kom hit vi åt och hade trevligt.

Här leker våra sessor.. De är så söta, de har fått lika kläder♥ såå fina♥ och tuffa!!



Det var en riktigt trevlig kväll som jag gärna gör om snart igen;)
Just det en liten PS. Om ni försöker ringa hem till oss så går det inte längre vi har sagt upp vår hem tel. Så att ni vet.

Snart ska jag ut i ovädret, till jobbet.



fredag kväll..

Fredag kväll och vi är hemma i Linköping i natt;) ska bli skönt att sova i sin egen säng.. fast det är bra skönt att ha hus att bo i;) vi ska nog ut i morgon igen, då är jag ledig. Ska bli gött att umgås med familjen..
Vårt nät funkar nu..jippie!! äntligen.
Just det, på jobbet idsg var det någon som hade haft sönder min kopp oxå.. lite snopen blev jag, hade ingen kopp att dricka kaffe i..det var en villeroy & boch mugg... som sagt kanske inte den bästa muggen att ha på jobbet.. men så långt tänkte inte jag.. tog bara den, för det var den enda jag hade som singel (alltså kopp) fick den av min aupair familj. kostar 230 kr, tydligen kollade upp den nu.
Mug Castle, 0,30lr.i.p
 ha en bra fredag kväll.


Lite snabb uppdatering..

Bor fortfarande hos Petersföräldrar och vi har fortfarande inget internet i stan...
I förrgår natt sov jag hemma själv, Vera och Peter och Vera sov i väderstad, det var super skönt att få sova själv, men visst saknar man sin familj, men den där natten var såå behövlig för mig. Jag åkte ut till Väderstad igen efter jobbet dagen efter;) I Väderstad var det full rulle;)
V tog ju sitt första steg den 18/7 men det gör hon bara när vi ställer henne upp, hon kan ej resa sig själv än utan stöd.. Hon har varit snäll och hjälpt sin far med att plocka u diskmaskinen:) hihi..

 filurar..

Ute och går med pappa...

    
Det är såå skönt att ha trädgård så man bara kan gå ut och vara ute... det ska vi skaffa när vi kommer hem från Thailand!!!;) Annars har det inte hänt så mycket, jag jobbar och står i.
Nu ska jag och älsklingen ha en lite mys-film-kväll vi ska se snabba cash..
Ha en bra kväll...


Veckan i Uppsala

Vet att det var längesen jag uppdaterade, men här kommer en uppdatering från veckan i uppsala fram tills nu. Vi har tyvärr inget internet hemma... alltele har verkligen ställt till det.. så jag passar på att låna datorn nu när jag är hemma hos Peters päron:)

Helgen i Uppsala började med bröllop:








Det var ett underbart bröllop och en super rolig bröllopsfest!!

Dagen efter var det kalas:






Träff med Sofia och barnen i parken:
 kollar på djur

 V och Sofias äldsta dotter Cornelia




Nickis:







 en som verkligen gillade leklandet♥



Sen var det parken igen på barnensdag.. det var ponnyridning ocg ansiktsmålning, lotterier och band som spelades.. vi var några som träffades där och hade det super trevligt!! Har tyvärr inga kort från denna dag:(

Parken igen träffade Gennet med son plus andra bekanta




 fullifan;) Liam hade blivit såå stor.. sötis!

Det var en jätte trevlig vecka i Uppsala så härligt att få umgås med nära och kära♥
Hann träffa de jag ville träffa... dock inte Lina men nästa gång jag är i Uppsala så har vi redan bokat träff;)
Nu ska jag åka och jobba snart..
så det får bli uppdatering på resten en annan gång!!


Vera 10 månader idag:) är på tinnis och ba...

foto0345 (MMS)

Vera 10 månader idag:) är på tinnis och badar och har det bra. Har fortfarande inget internet:( jäkla alltele! Ha en bra dag. Puss


Jag har blivit minxad:) älskar tånaglarna....

foto0334 (MMS)

Jag har blivit minxad:) älskar tånaglarna. Har inget internet nu. Så det blir smsbloggning. Kram


Nickis och Ikea!!

Har haft en underbar dag idag! Emmy och jag var ute på en joggingtur i morse. Duktiga vi är.. var super skönt!! Barnen sov och Matte var barnvakt. Det gick jätte bra.
Sen åkte Emmy, jag och barnen plus barnens mormor till Nickis (som är ett lekland) Det var skoj att se barnen leka. Rasmus uppskattade att vara där mer än V.. men han är ju lite äldre än henne, fast de båda hade kul. Sen åkte vi till Ikea och åt, Matte kom och gjorde oss sällskap med.. lite shopping blev det med;)
När vi sen kom hem fick V mat och sen gick vi till Willys för att handla gröt, fast det blev "lite" mer.
Dagen har varit skoj och nu sover barnen så sött och vi kollar på fotboll. Vi har även ätit GODA varma mackor som Emmy har gjort!!!


en ny golfboll. Min söt slog i huvudet ige...

foto0325 (MMS)

en ny golfboll. Min söt slog i huvudet igen. Ajaj. Resultat: en ny bula.


Härlig helg!

Var på bröllop igår. Det var jätte fint! Cermonin var super fin, kom en tår. Sen var middagen/festen efter jätte lyckad, Hade riktigt kul. Sen vill jag önska brudparet Carro och Pål all lycka i framtiden♥ Ni var super fina i går. (kort kommer sen)
Idag har det varit kalas. Rasmus fyller 1 år idag!


Grattis sötnos!! Nu har han blivit en stor kille!!


Äntligen fredag..

I dag bär det iväg till Uppsala, ska bli såå kul, lördag är det bröllop och söndag är det kalas.. sen ska jag vara kvar några dagar och umgås med familjen det kommer att bli underbart!!! Längtar. Sen ska jag träffa Gennet och Liam oxå.. det längtar jag oxå till!!!
Men först idag har jag lite ärenden, men när Peter kommer hem, så åker vi då ska vi förbi Norrköping för att hämta syrran som oxå ska med:)
Fick BTW sovmorgon i dag till ca 8.. såå skönt tack stumpan.
Nä, nu ska väl dagen börja, och den börjar med bad för Veras del, frukosten är redan avklarad.
Ha en underbar fredag, njut av solen!


borde göra nåt vettigt..

Nu medans V sover borde jag göra nåt vettigt... men det är så skönt att få sitta lite. Och så pratar jag med mormor på msn, det var ett tag sen. Vi brukar annars prata varje dag! Som sagt göra nåt vettigt var det ja.. Nja.. jag ska snart! Borde typ plocka undan saker.. torka av bordet, diska m.m. Det är för många måsten nu tycker jag.
Dock ska jag gå och ta en dusch, gött. Ska ju jobba i kväll så ska väl försöka se ut som en människa idag, är super trött gick ju upp innan 6 i morse.. då tyckte min lilla tös att vi sovit färdigt!!

mammas mob är bäst,( att tugga på)
Till lunch åt jag pastasallad och så blev det jordgubbar till efterrätt;) det var mumma det..
Nä, nu kallar duschen.


RSS 2.0