Har varit full fart..

Som sagt det har varit full fart hela helgen. Lördagen fick vi sova ut hyfsat i alla fall. Kl. 10 i 12 skulle vi vara i Mjölby för att lämna av Chico hos Erik som ville ha honom för dagen. Kl 12 skulle vi vara i Väderstad hos Mickes föräldrar, Lisa med familj var nämligen där i helgen så vi var dit bjudna på lunch.
 Lisa och Vera

Micke

 Tack Lola för den underbara maten och kakan som vi fick till kaffet, den var underbart god. Jag ska försöka få tag i receptet, för den var mumsig..
Tack Lena och Anders för den gulliga Ängelnallen som vi fick. Vera gillar den;)



 Den här söta björnoverallen fick Vera av Lisa och Micke. Jätte söt, den har dessutom en liten svans därbak. Tack så mycket, den är jätte fin♥

Vi var bara där på lunch, men vi kom nog inte därifrån förrän kl 16, men det var såå trevligt att man inte kunde slita sig. Tyzon hämtade vi upp hos peters mamma, sen åkte vi förbi hos Stefan och Emma och Måns säga hej när man ändå är i krokarna, plus att Peters pappa kom förbi där med våran bil, för han hade bytt till vinterdäck åt oss.. Kanon.

Sen kl 18.00 skulle vi vara hos Suss och Filip, fast vi var nog inte där förrän kl halv sju,på vägen dit hämtade vi upp John oxå, killarna skulle ha en bärs och tv-spels kväll;) Vi åt middag där + fika efter maten utsökt.

 John och vera.

Sen när killarna slank ned i källaren för tv-spel gick jag, suss och vera upp för att se film. Nu såg jag äntligen filmen Twilight, den var bra.
Kl. 23 åkte vi hemåt. Var väl i säng hemma runt halv 1 det var skönt var hur trött som helst.

Söndags morgonen gick jag upp och tog grabbarna på en morgon promenad. Sen hade vi en städdag, för att sen belöna oss med en söndagspizza och Tv.





Kommentarer
Postat av: mellansyrran

åå den där overallen är såååå söt. Tänkte köpa den själv, men storleken jag ville ha var slut och skulle inte komma in:( Så den blev en annan.

Ses imorgon!!

Puss

2009-11-09 @ 19:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0