SMS-inlägg

foto0253 (MMS)


Nu har valborg börjat:) jag och syster. Puss

foto0251 (MMS)

Nu har valborg börjat:) jag och syster. Puss


Kvalborg med tjejerna:) är just nu på oasi...

foto0248 (MMS)

Kvalborg med tjejerna:) är just nu på oasia. Puss


just det..

Är kanske lite dålig på att uppdatera.. men det är sån period just nu!!
I går kväll grillade vi, det var så gott och sen åt vi efterätt, det blev glass och färskfrukt.. jordgubbar, annanas och kiwi.. det var riktigt gott...
Idag träffade jag och V, Marina och A på ikano.. var tvugen att köpa badkarsmatta och sen åkte jag till net on net för att köpa elgrillar;)
Skulle träffa Marina kl 15 och jag lade V kl ca halv 1 för att sova innan vi skulle åka, det slutade med att jag och V vaknade halv tre.. då blev det snabba puckar... sen hade jag ingen koll på vem jag var knappt.. haha.. så är det ibland.. det var en behövlig sov stund..
Det var trevligt att träffa dem och vi tog en kaffe på fiket.. mys.
Imorgon åker vi till Uppsala, jippie det ska bli jätte kul... längtar..

Glöm ej att rösta!!  http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30237 klicka på länken!!!




vi föräldrar

Gå in och rösta på min sessa Vera... här : http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30237

vi är med och tävlar;)



Tänkte att jag skulle testa!

foto0246 (MMS)

Tänkte att jag skulle testa!


ingen bra dag..

I dag har jag ingen bra dag... Ingen speciellt har hänt, känner mig bara lite nere.. börjar få ont i halsen och känner mig hängig... vill göra nåt men orkar inte.. får se om det ändrar sig framåt eftermiddagen. Vädret är grått men inte kallt.. och det är ju försig bra..
Nu ska jag försöka vila, medans lillan sover..


helgen plus måndag..

I helgen var min syrra här, det var trevligt, var ju ett tag sen vi sågs!! Borde ses oftare!! Det gick för övrigt bra att jobba i lördags men det var jobbigt, saknade min sessa hela tiden..:( lördag kväll grillade jag och syrran.. mums.. peter var ute på galej..
Söndag var det sim som vanligt, fast Iza var med och det var skoj.
Efter badet åkte vi raka vägen till net on net eller nästan raka vägen, skjutsade iza hem till oss så hon fick hämta sin väska och sen skjutsade vi henne till stationen.. sen var det raka vägen till net on net där vi köpte en elgrill!!
  Vera hjälper pappa att montera ihop den..

 jobbar hårt..

 grillen:)

 Hjälper till att grilla gör hon med:)
gott blev det oxå;)


Idag har jag tränat.. det gick bra.. men jag har så svaga armar. Idag var Hanna och Walter med;) Vera gillade att ha någon att prata med medans mamma träna;)
På eftermiddagen gick vi till öppnaförskolan, men idag var det inte många där... var, var  alla idag... hm ute i det varma vädret kanske!?

 Vera och Tyzon de gillar verkligen varandra...





jobba 2

Nu ska jag snart åka och jobba.. jepp igen.. 11-17 det blir en hel dag en hel dag i från min älskling.. hur ska det gå?! Det nog bra. Det ick bra att jobba igår.. så idag ska det nog gå bra det med. Vi är ett toppen team idag!! Iza är här.. så Peter, Vera, Iza och Tyzon åker ut till Peters föräldrar i dag medans jag jobbar. Sen ska Peter bort i kväll och jag och Iza ska grilla... det blir super gott!!
Ha en kanon lördag!!


jobba

Nu snart ska jag åka och jobba, visserligen bara 17-20 men det känns.. Peter har tagit V och Tyzon på promenad (i regnet). Jag har precis gjort mig i ordning och typ väntar på att åka;) Hoppas att det är lika kul som förra gången.. tror att det kommer vara mycket folk för vädret är inte det bästa.. får hoppas på mycket folk.
Tänk att man saknar sin lilla älskling när man är bort lite mer än tre timmar...
Nä, ska väl åka nu.
Ha en bra fredag kväll.


en bild säger mer en tusen ord!




                                                                                            


mysig dag..

Var hem till Lotta idag på fika och för att kolla in hennes hundvalpar... såå söta.. Vera fick några pussar av dem!

    

Det var en riktigt trevlig eftermiddag♥ det måste vi göra om snart... tiden går verkligen så fort när man har kul...
Hade tänkt att jag skulle ut och springa idag.. men det blev tyvärr inte av pga regn och snö:(
Men Vera körde lite kvälls gympa inne i stället:

  

<hej och hå!!

Får se om jag kommer i väg i morgon.. får se..
Imorgon bitti ska vi i allafall på babysång sen får vi sen hur resten av dagen ser ut;)

Innan Vera gick och lade sig var det lite lek med pappa:

                               
                                De är så fina ihop, mina älsklingar♥

 


onsdag.. en grå dag..

I morse när Peter åkte till jobbet snöade det... men hallå var inte våren här!! När jag sen gick ut med hunden började det hagla... men kom igen.. Snart är det dags för lunch, sen ska vi åka och hälsa på Lotta och hundarna;) Det blir FIKA med Lotta, och Marina och Alicia där.. Sandra skulle med, men hon har tyvärr blivit lite dålig så hon följer nog inte med..



Många hälsningar från mig och min prinsessa♥


                                                                                     


blev utmanad..

Jag blev utmanad av Linda att berätta 10 saker om mig själv.. så tänkte försöka mig på det nu;)

1. När jag var liten ville jag så gärna ha glasögon att jag lurade mina föräldrar att jag knappt kunde se, så de tog mig till en optiker, väl där "kunde jag inte se översta raden" men med deras tester såg de ju att jag kunde se och helt plötsligt så jag jätte bra igen.

2. Min pappa kommer från Rumänien så jag är halvrumän därav mitt heta temperamet!!

3. När vi var små fick jag och min syster nya gummistövlar, och de var vi tvugna att testa såklart så vi plus en kompis till oss åkte ut till ett skogsparti nära oss.. och gick i "kvicksand" så att vi skulle fastna.. för att sen dra oss upp, men det kunde vi själklart inte så en av oss den som kunde fick hoppa ur stövlarna och åka och hämta vår mamma, som kom och drog upp oss och sen gummistövlarna.. gissa om hon var glad på oss sen...

4. Jag älskar choklad och räknar inte choklad som godis.. så när jag kör att jag inte äter godis.. så får jag äta choklad;) (dock gillar jag ej vit choklad, den är för söt)

5. Ju äldre jag blir desto mer vattenrädd blir jag eller det är inte vattnet jag är rädd för utan vad som finns i vattnet, det jag pratar om är hav, sjöar ja till och med bassänger när fantasin sätter i gång vet inte var den här fobin kommer i från, för den kom för bara några år sen! Hoppas att den går över. Har dock inte kännt av nåt på babysimmet:)

6. Min mormor och morfar är de bästa i världen!!

7. Den dagen Vera kom är den absolut bästa i mitt liv!

8. Kommer aldrig att glömma min och Lisas  sista minuten resa vi gjorde till Cypern där det slutade med att vi båda träffade våra respektive... vilken lycka, bästa resan...

9. Efter tjernobyl olyckan (1986) när det var surt regn som föll över Sverige, var en liten Michaela ute och drack i stuprännan.

10. jag hatar att bli killad på.. det där som alla andra gillar när någon drar med fingrarna på tex armen, magen, håret är det värsta jag vet!!

Nu har jag gjort det och klarade det galant tycker jag själv... nu utmanar jag Marina, Gennet, Sandra och Lisa att skriva 10 saker om sig själva.


nästa gång..

nästa gång när jag är gravid ska jag köpa mig en sån här... och bara gå hemma och mysa i.... dock var den lite dyr.. men mysig:)
OnePiece Pink   finns på onepiece..



Som fisken i vattnet..

I går hade vi grillpremiär... det var så gott;)
Idag har vi som alla söndagar varit på babysim.. och Vera älskar att bada.. det syns så tydligt på henne.. hela hon strålar när vi badar.. hon simmar och plaskar och sjunger;) Det är så kul med babysim!!



 kan stå själv... (ialla fall i vatten)

 simma kan jag med.. (med ring)
det är så kul att se henne simma i ring för hon sparkar som bara den med benen och fort fram går det!!

 skönt att flyta..

Efter badet åkte vi till Linköpings GK och slog lite bollar.. okej jag och V tittade mest.. jag slog två utslag.. men vet inte om golf är min grej riktigt.. men duktig var jag;) Men P var ju super duktigt..

                        
                               Väl hemma var det familjemys vila♥ Älskar er så jätte mycket♥



Vet vad jag borde göra men orkar inte...

Ok, nu slappar jag i soffan fast jag egentligen borde ta tag i disken... men jag orkar inte. Har varit på en promenad med lillan och lillen;) Så nu sover lillan på balkongen och jag har tid att göra saker, men pallar inte... har packat vår badväska i allafall, för det är babysim idag;) Peter tränar innebandy nu, när han kommer hem är det lagom för lunch..
Ska kanske försöka få nåt gjort nu..
Höres


God morgon


God morgon! Hoppas att alla får en bra dag trots att solen inte skiner.. Nu ska vi äta frukost.

                                                                                  


Vera 7 månader <3

Idag blir min älskade sessa 7 månader.. utan att verka tjatig men gud så tiden går fort!!!





                                                                                     


måndag.. jag (vi) har farit och flängt..

Idag har jag börjat träna... det var såå kul, så skönt att äntligen köra igen... men kommer få sån träningsvärk i morgon;) det gillas.. hihi.. det var by the way ett body pump pass..Vera var med och hejjade på mamma sin. Efter träningen var det bara hem, göra sig i ordning äta lunch ut med doggen.. sen var det dags för öppnaförskolan, det var skoj som vanligt. Vi måste gått därifrån senare än vanligt för jag annars brukar jag vara hemma innan 17, men nu vart jag tvugen att ringa Peter vid ca 5 i 5, som fick möta oss med cykel och Tyzon.. Var nästan hemma, men skulle aldrig hunnit om han inte var snäll och kom, så han gav mig cykeln och tog vagnen och Tyzon och gick hem.. Själv cyklade jag ned till stan igen, dags för bio!! Mötte upp Catrin, ca 10 över 5.. så jag var inte så sen. Vi såg Alice i Underlandet!! i 3D! Klart hade vi en godis påse var oxå!! Döm mig ej, jag tränade ju tidigare på dagen;)
 Den var bra! Kul att se det i 3D, det är första filmen jag ser i 3D! Vi var i den stora salen.. haha, men det var bara 8 pers som var där och såg filmen.. 6 av oss satt på samma rad... komiskt.. efter filmen kom vi på att "fotöljerna" längst upp oxå var lediga.. så nästa gång ska vi sitta där.

 jag och Catrin i våra snygga glasögon.
Tack för en trevlig kväll.
Nu när jag kommit hem har jag slängt i mig lite mat och nu slöar jag i soffan.. är super trött.. blir nog sängen snart!!


söndag.

Idag har vi badat!!

gillar simringen;)

Idag fick vi även börja att träna på att hålla i oss i stången och försöka komma upp på kanten, där av leksaken!

Badet var riktigt skoj idag.

Ute sken solen riktigt mycket, en kanon dag, så efter badet tog vi en promenad till stan hade filmer att lämna tillbaka. Det blev även PREMIÄR för oss på BOSSES.. riktigt gött!!


glass i solen;) det gillar jag!!
Ha en trevlig fortsatt söndag.

                                                                                       


ölmässa

Igår var vi på ölmässa. Det var riktigt trevligt. Spännande och gott att testa ny öl. Det var jag, Peter, Mackan och Filip som gick. Man fick ett glas vid ingången, sen köpte man ett häfte med kuponger som man använde vid "ölstånden".
Jag började med nått red ale, men det var inte så gott, men nu vet jag det i alla fall, de flesta gångerna tog vi olika smaker så vi testade av varann;)
Andra jag testa var en chokolate stout.. den skulle avnjutas tillsammans med choklad, så han gav ett tryffeltest till mig, så jag kunde prova tillsammans med ölen, och jag må säga att det var gött.
Sen blev det en Duff beer.. ja, ni läser rätt.  Homers duff;)

 bildbevis;)

Den fjärde kommer jag inte ihåg.. men den var riktigt mörk:

Den sista jag testade var en rövare! Den var god, en ljus lager.

Alla "tester" var på 0.15 l så allt som allt drack jag väl 0.75 l alltså ca 2 och halv 33 cl inte så mycket alltså och jag blev jätte fnittrig av det.. nu tål jag absolut inget.. haha..

Det var första gången Linköping hade ölmässa, det var riktigt kul att gå och kan tänka mig gå igen;)

Nu ska vi straxt åka till baby sim.


Today

Sen förmiddag.. det jag har gjort idag är gick upp, jag och V åt frukost.. de andra sov;) Sen klev Peter upp, efter en del tjat av mig;).. sist upp var Filip, en vän till Peter som sov här... de gick och lade sig mycket senare än mig oxå;) haha...
Sen tog jag V och tyzon en promenad i det mindre fina vädret.
Efter det spelade killarna lite tv-spel. (även jag fick testa) och gjorde mig i ordning. Vi åt en snabb lunch och V åt lunch som vanligt;)

Peter och Filip tog med sig Vera nyss och gick och fixa biljetter och sen handla, jag fick diska får lite besök i kväll, så det blir taco... sen ÖLMÄSSA!! Veras farmor kommer och är barnvakt (antar att farfar oxå kommer med;)
Så till alla: HA EN RIKTIGT BRA LÖRDAG!!♥

                      


GOD NATT

                                                                     


jag blond?

 hahaha


Vi!!






                                                                              


Grattis Kais!!

Min mormor fyllde år i går... missade helt det pga sjukdommarna här hemma.. usch vad dåligt av mig!!
Så jag säger det här idag i stället!


mormor som liten♥

 

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

förlåt för att jag glömde igår!!
Älskar dig♥


spritat..

Är på bättringsväg.. V är bra, (håller tummen) och jag mår lite illa och har ont i magen annars är det bra.. så nu har jag spritat allt, tvättat alla sängkläder.. inklusive kuddar och täcken!! Nu ska det bort, vädrar lägenheten nu när V sover.

Har även varit på en promenad, det var skönt även om jag mådde illa hela tiden och kände inte att jag ville gå för långt hemmifrån;)

Nu sitter jag och pusstar ut en stund innan mat dags för lillan, måste försöka få i mig nåt jag med.


Mitt bidrag




Klicka in och rösta på min pyjamas:

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=239722

Nu ska jag lägga mig igen.. har i alla fall fått i mig lite mat;)


sjukstugan- 3

Det blev aldrig att vi ringde BVC i går på förrmiddagen, vi ringde 1177 redan kvällen innan för lillan började spy massor.. de sa där att den här magsjukan kan hålla i sig i en vecka, och den är tydligen svår att bli av med. Vi som trodde att lillan var bättre:( så hon sa att nu var det bara att börja om från ruta noll igen, med teskedsmatning.. Under natten drack V duktigt med vätskeersättning och bröstmjölk..

Igår var hon slö hela dagen hon sov väl mest hela tiden.. klart att hon hade vakna stunder, då var hon med sin pappa (och åt mat). Jag låg däckad igår hade feber.. hade det under natten till igår med.. frös som bara den och och mådde illa.. på morgonen hade jag feber.. mådde inge bra, blev en del toabesök. Så igår låg jag mest hela tiden. Kunde trycka ned illamåendet tills kvällen men sen gick det inte längre.. Då var jag tvungen att ge upp så det var bara till att springa och kräkas.. fy f*n för magsjuka, säger jag bara.

Idag är vi iallafall feber fria, fast magen är inte i form. Har inte kräkts idag i alla fall.. men springer på toa..
Vera sover nu, sover mer än vanligt, men det är förståligt.. ska försöka ge henne riktig mat idag och se hur det går. (p gav henne riktig mat igår med, dock väldigt små portioner) Peter skickade vi till jobbet idag i och med att jag känner mig lite piggare idag. Vill bara att illamåendet ska gå över.

Måste säga att jag är less på det här nu. Vi förtjänar att bli friska nu. Jag tror dock att P börjar känna sig mindre kry, hoppas dock att det inte är nåt.
Nu vaknade lill tjejen min.. så jag ska vara med henne.

Ta hand om er!!


ska inte ropa hej..

lillan vaknade nyss, så jag gick in till henne och försökte få henne somna om.. fast märkte snart att det inte skulle gå, så jag tog upp henne, vi han sitta några sekunder innan hon spyr ned oss.. stackars min sessa.. 3 dagen i rad som kräks.. Måste ringa BVC i morgon och fråga vad som pågår.

Nu ska jag umgås med P och straxt lägga mig och hålla lite koll på sessan min..
God natt sov gott


annandag påsk- sjukstuga2

Börjar med i går.. då V vaknar och har fortfarande feber 40.3 men under dagen gick febern ned, med hjälp av panodil;) på efter middagen hade hon 38.6 skönt bättringsväg. <vi tog en promenad, behövdes lite frisk luft, V blev nedbäddad el hon satt ganska mycket i vagnen. Vi gick en sväng och hyrde lite film.
Kollade på två av de tre vi hyrde. två komedier, kan säga att det behövdes igår.
Natten gick bra, dock sämre för mig, då jag kände mig lite illamående och febrig. När vi vaknade kändes V mycket bättre, hon låg och pratade och rörde runt, det var skönt. Dessvärre var min mage ur form.. så det var toa som gällde för mig ett tag. Sen har jag legat i feber hela dagen:( Inte kul. P känner sig oxå lite ur form. V har varit kallsvettig i dag, sen har hon dragit på en jätte spya, men nu mår hon bra, har ätit sämre än vanligt men det brukar man om man varit sjuk. Hon ligger och sover nu.. min fina♥
Hoppas att jag mår bättre i morgon, pallar inte vara sjuk.

Idag såg vi filmen Soraya M, se den man blir så förbannad!! Den är skapligt provocerande och väcker dessutom tänkandet och känslor.
Nu ska jag lägga mig i soffan och se sista perioden av hockeyn.. Heja Linköping!!


sjukstuga..

Precis efter jag skrivit inlägget igår gick jag och borsta tänderna och gick tillbaka till sovrummet hann knappt sätta på mig min pyjamas innan lillan spydde, stackarn, så det var bara att ta tag i henne och se till att hon inte ligger på rygg och spyr.. då låg hon i sin säng, skrek på peter och han kom in och hjälpte mig.. ta bort hennes sängkläder, ta av Vera de kräkiga kläderna, torkade av henne med en fuktad handduk.. sen fick hon sova med mig.. Ska ta natten väldigt kortfattad.. tror ni förstår ändå.. det var så att hon spydde flera gånger.. stackarn.. så det var spya och blöjbyte om vart annat, se i mellan försökte jag få i henne lite vätska.. en gång eller två kom det knappt nåt och hon bara hulkade.. usch.. då gör det ont i en.. så då var det bara att göra i ordning resorb.. och försöka få i henne så gott vi kunde.

Så morgonen.. alla super trötta, ingen av oss har ju sovit speciellt gott.. V fick i sig lite gröt, bra.. sen lite välling jätte bra sen vatten.. men hon är gnälligare än vanligt.. sen när vi sitter i soffan och hon äntligen somnar, så ska jag försöka lägga henne försiktigt så att hon ska kunna sova bättre/längre.. då vaknar hon och gall skriker.. så det var bara att försöka trösta henne.. men märker att det är nåt annat.. sen spyr hon igen.. men fortfarande gnällig och hon känns varm, så vi tar temp... så inte nog med att stackarn har magsjuka hon har hosta och 39.5 graders feber..
Har fått i henne lite resorb och så har vi pratat med sjukvårdsupplysningen och gett henne panodil.. så nu sover hon.. vilket är välbehövt.. Stackars liten, det är verkligen inte kul när de små är sjuk...
Så nu vet alla vad vi ska göra i påsk vara hemma och ta hand om mitt hjärta♥

Ni andra får njuta av det fina vädret!!


V är dålig igen:(

Magsjuka igen... vart f*n kommer den ifrån..
Sitter just nu vak i sovrummet med lillan.. hon har spytt ca 5 gånger då 2 av dem var så rejäla att man tror att det är en vuxen som spytt nästan... Hon har inte kräkts nåt nu när vi har kommit hem, och då fick hon lite ersättning, hoppas verkligen att hon får behålla detta målet.. annars har vi resorb hemma nu!! Fick det av Emma, skönt att ha.
Ska gå och borsta tänderna och lägga mig snart..
Håller tummarna för en lugn natt och att min sessa mår bra imorgon.


Rösta på min bikini;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


snart åker jag till blåkulla..

 Ville bara önska GLAD PÅSK för snart sticker, (flyger) jag till blåkulla!!


Glad påsk!!


premiär åket

premiär åket i sitt vagnen..





Dagen har varit kanon.. först babysång, sen lunch med Marina och Alica. Det var lika trevligt som alltid. Vi var förbi bibblan och hämta ut en bok man får när man fått barn.. barnens första bok - med sånger och ramsor..
 Skulle egentligen till kim och marina i kväll, för att se hockeyn.. men peter är inte riktigt kry så vi fick stanna hemma.. men hockey är det.. hejja LHC!!


RSS 2.0