Nu kör vi, nu kör vi: som G säger

Nu har jag kommit hem, phuu, överlevde åland. 

Allt började egentligen tor kväll min kära sambo skulle ut med sin kompis (som har varit ute och rest ett halvår ) och jag stannade hemma för att jag måste sova och ladda batterierna för helgen, men icke! Peter började ringa mig vid ca halv 1, för då ville han hem men hittade inte Matz (kompisen) och var jätte orolig..... så höll det på fram till ca halv 3 -3 då min älskling kom hem, upprörd... (inte sovit en blund) när man till slut börjar dåsa lite ringer telefonen då är det Matz mamma som ringer Peter och säger att Matz kommit hem, bra eller, men Peter blir nästan ännu argare... och ännu svårare för mig att sova, gick upp 06.40 sov två härliga timmar.....

Väl på bussen till Åland hade nästan alla grabbar börjat kröka, vilket jäkla liv och jag sov hade hoppats på att sova en stund..... så att jag kunde hänga på grabbarna, men ingen sömn. Första stoppet gjorde vi efter en timme, då spyr och däckar en kille, faktiskt väldigt omoget och onödigt, inte bra om man ska hålla igång HELA helgen.

På båten sen tog jag min första lärk på soldäck, den satt fint. Det blev nog några till innan vi kom fram till hotellet. När vi kom fram delade vi upp oss tre och tre..... för rummen delades ut, jag "delade med Suss och Hanna". Sen var det bara att snygga till sig lite, ta några lärk till, sen ut och göra stan... vi var på Arken, vi hade jätte kul och det var ett bra liveband som spelade där..... fick mig en tryckare oxå;) nice. Sen gick vi och käkade, det behövdes, sen fick killarna turas om att bära mig, för de vägrade ta taxi och jag hade sååå ont i mina fötter. När vi väl kommer fram till hotellet får vi reda på att Pilsk fått en smäll och åker polisbil.... När vi stegar in möts vi av en underlig blick, vad fasen är det... jo David som sitter och dricker te, som en fin engelsman, Det gjorde han efter han varit ute och svirat på krogen. hahah

Lördagen var det upp tidigt halv sju, när klockan ringde fattade jag inte var det var.? Gick ned till frukost, men hade mina kära solglasögon på mig sån tur var. Vi åkte till hallen kl 7.15. Mådde skapligt...  Tills de sista byterna på matchen då snurrade må ni tro, Fasen!
efter den fick vi åka hem och vila....och äta, så jag Peter och David gick till en affär (inget annat var ju öppet kl 12 en lörförmiddag) och köpte grillad kyckling, potatissallad och bröd.... super gött, Killarna hade smling kl 1 till sin andra så då passade jag på att vila i en halv timme.
Sen åkte vi till vår match. Det var kul att spela....men jag var sliten....mindre kul att man inte fick dricka nåt mellan matchen. Vi var det lag med den absolut bästa klacken. Vi vann alla våra matcher. Så slutspel väntade oss på söndagen, jippie! Fasen hur ska jag orka....... tänkte jag och öppnade min först efterlängtade..-..
Blev lite av en stressig förfest för mig.... men det var ok, var på Arken nu med. Jätte kul, vi har alla hittat vår nya favorit shot. Träffade oxå en kompis som bor på Åland. som jag inte träffat på några år.. det var kul,,, men hur stor är chansen.  Efter varannan öl och varannan shot som skulle vara varannan vatten, gick vi och käkade. det var gött, Roligast var när vi kommer hem, och David springer omkring i röda kallingar och strumpor och solglasögon. Men det var efter han har varit vuxen och druckigt te....den här gången fick han med sig fler, det är en ny trend.

Sön: Nu var det killarnas tur att gå upp tidigt, skönt att få ligga kvar för en gångs skull.

Vi vann vår första (kvarten) Så vi spelade semifinal, tyvärr gick det inte vår väg.... vi förlorade sen på straffar.... nåt jag aldrig tycker är rättvist. Blä.. finalen skulle vara vår....Men vi var duktiga, kämpade på bra....(trots omständigheterna)
Nu var en del killar redan på lyset.... en sön förmiddag.... hur ska hem resan gå.
Den gick bra, Plisk höll låda (han var verkligen på lyset), han lät precis som en komiker var väldigt rolig faktiskt
även om jag satt i skottlinjen för en del av hans skämt!!
Var hemma halv 1 på sön natt. fasen hur ska man orka jobba på måndag då! Men det gick.
För att sumera helgen, så har det varit jätte kul, gillar verkligen alla, ett härligare gäng får man leta efter.

Nu är det valborg som gäller ska hem till UPPSALA i kväll.... nu börjar festen om på nytt.

Kram


Inför Åland....

åhhh...packa....blä....är det nåt jag är dålig på så är det att packa, det blir alltid för mycket av fel grejer;)
men men. Som sagt i morgon åker jag till Åland. Ska på innebandy cup det är både herr och damlaget som åker, så min kära peter ska oxå med, (som nu by the way är ute och svirar) han laddar rejält. Just det Åland... vi åker i morgon bitti kl 8.55 bär det iväg härifrån Linköping. Jippie!! Sen är det fest.....och lite innebandy ska vi hinna med att spela oxå;) 

Imorse var jag duktig var ut och sprang 2,5 km haha mer orkar jag inte.... kondisen är inte som den brukar vara. Måste ladda ska ju troligen springa blodomloppet med jobbet... vi har ju några sprinters där man ska passa sig för.

Idag köpte jag ett par jätte fina skor, nu hoppas jag bara att jag får behålla dem för Peter, nån måste ju hålla i mina pengar är ganska duktig på att shoppa...

Åhhh..måste packa nu, men det är så tråkigt, man kan ju ändå inte packa klart förrän imorgon bitti. Och jag ska gå upp extra tidigt för att få min stund på morgonen.

Just det vill bara säga GRATTIS till min kompis Gennet som var med och vann NM. Grattis gumman.

Höres efter Åland.....kram

Besök hos frisören och bilköp

Dagen började bra...solen sken. Jag gjorde som jag gör varje morgon går upp och äter en stadig frukost, medans min kära Tyzon ligger vid mina fötter... sen går vi ut på en promenad. Sen blev den här dagen annorlunda, jag åkte ut till Mjölby för att åka till min frisör. Jag ska nämligen sitta som modell när hon ska göra gäsellprovet, jag sitter som kort fest frisyr... och idag lyckades vi, det blev jätte bra. Sen medans jag var i Mjölby passade jag på att luncha med min vän Lisa. Gött...och en glass i vårsolen råkade slinka ner. Sen var det dags för mig att åka och jobba...phu det blev inte så jobbigt, för min pojkvän ringer och säger att vi typ har köpt en bil.....behövde bara ha sin far godkännande(han kan bilar bättre än oss). Så jag fick sluta tidigare för att oxå titta på bilen och den var fin. Så nu är man bilägare till en ny pärla.

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min nya blogg, vill jag säga både till mig och er.
Nu tyckte jag att det var dax att jag oxå skaffade mig en blogg, ( tycker det är så kul att kolla in andras)
Så efter många om och men...har jag fått igång min egen. Hoppas jag!!!
Kram på er.

RSS 2.0