fredagsmys...

Snön fortsätter att vräka ned utanför mitt fönster. JAG ÄLSKAR NÄR DET SNÖAR.... Det är såå mysigt, även när man är ute och går i det. Det enda tråkiga är att det inte stannar kvar på marken nu....
Försökte gå på promenad med Tyzon i morse men han var inte så intresserad, fick dra honom ut och sen väl ute gjorde han det han skulle sen ville han in.. Idag är jag ledig, så jag ska ta en sväng på stan, möta Peter där och gå en sväng tillsammas (det var evigheter sen vi gjorde det), sen kanske ta en fika (det har vi typ ALDRIG gjort).
Nu är Novemer ljus här i Linköping invigt, det betyder att de har satt upp ljusinstallationer runt om i stan, väldigt mysigt faktiskt. Jag och Peter gick en vända och titta på det förra året, ska tvinga med honom i år igen;)
det verkar större och mer i år.
Det är 21 ljusinstallationer på en slinga av 5 kilometer. Det är större än förra året. Kalaset hade kostat 3 miljoner. Men det är mysigt. Är man i Linköping tycker jag att man ska passa på. De har till och med hottat upp stationen, Över årets November ljus var det visst en rock'n roll känsla. Det är fjärde året Linköping har november ljus. Ni ska få se bilder sen från när jag gått runt och tittat.

Nu är det bara helgen kvar av den här veckan och jag jobbar hela helgen. Får se om det blir mycket folk, jag tippar och hoppas på det.
Imorgon är det bara en vecka kvar till footloose, nice...

Puss och kram

Förlovning!!!

Vill bara säga Gratttis till min kära syster Emmy och hennes kära pojkvän (numera fästman).
För de har förlovat sig....
Puss på er och lycksam fortsättning.

Love is in the air...

Puss

Tisdag..

Nu är tisdagen snart avklarad. Har varit att göra på jobbet idag oxå. Det är bra. Det märks att det är skollov.
Jobbar morgon imorgon, hoppas att det går bra att komma upp:)

Tittar på Desperate house wifes, Tydligen är det framflyttat 5 år. Coolt ingen annan serie som gjort nåt sådan. Förra programmet satte ju några frågetecken...
Tycker att man fick klarhet nu, i det här...
Ska borsta tänderna nu för att några minuter senare hoppa i säng. God natt på er. Sov gott.

Puss och Kram.

Ny arbetsvecka...

Idag är det jobb igen.... Hade faktiskt söndags ångest igår, riktig jobbig känsla. Men idag känns det lite bättre, fast skulle vilja vara ledig lite längre.
Vädret idag: Regnigt och blåsigt, inte så roligt, skönt att jag ska ta bilen för att jag ska köpa en säng åt chicco, hittade en som var extra pris på. Den sängen är stor så jag är tvugen att ta bilen.
Hoppas att det är bättre väder i morgon för då ska jag cykla.
På fredag är jag ledig skönt... för att sen jobba hela helgen och i helgen är det halloween.
Hurvida det kommer vara mycket folk som handlar då, det återstår att se....

Puss och Kram

Käpp rätt....

Ja, nu vet ni hur det gick på provet....

Igår efter provet var jag och Peter ut och åt, det var mysigt för det har vi inte gjort på jätte länge. Var var på Texas longhorn,  det var gott. Sen gick vi till Bk och drack nån cider och Peter drack öl, David kom ned och satt med oss. Det var trevligt, men jag var jätte trött.

Är fortfarande trött, och så regnar det ute.. blä. Men ska åka och handla,
- Vi ska ha en mys dag idag. Jag, Peter och Tyzon.
Så det ska bli en riktigt god frukost med färskt bröd..
Sen i kväll blir det nog bio....

Puss och kram

Vilken dag.

Idag var det en sån här dag som kändes som om den aldrig ville ta slut, man hade massor att göra på jobbet, men tiden sega fram ändå.... Inte nog med det, jag tappade bort mitt passer kort, men det är tackvare de j-la kort hållarna vi fått de släpper greppet, men men jag tappade bort det i alla fall, så jag fick ringa vakten och spärra det. buhuhu, fan vad jag var arg på mig själv... Så sa Jenny nu kommer vi säkert hitta det snart eftersom du ringt, jag hade verkligen letat överallt. Men så en min innan jag sak åka hem så hittar Jenny och Helen mitt kort, haha jätte kul och jag som ringt och spärrat det, så jag ringer vakten -Äh mm hej .... Mitt kort jag hade tappat bort, jag har hittat det nu, har du hunnit spärra det. Vakten - Nej, förstod att det var bort tappat på jobbet någonstans så jag avvaktade med spärrningen...(Jag) Phu tack, då behöver du inte spärra det... Ibland ska man ha tur.
Sen cyklade jag med raser fart in till stan för att fika med Lisa, vi gick till vårt favvo hak.
Mysigt. Nu sitter jag hemma och har precis betalat alla våra (tråkiga) räkningar. Så över till nåt kul.... jag ska plugga... ja visst ja, det är inte kul... men imorgon är det över.... Morgon dagen kommer att vara jobbig, men jag kommer att klara av den....

Puss och kram och önska mig lycka till...

Ja, du vem vet...

Idag har jag jobbat.... hade fått min lönespec plus ett nytt schema... där jag tydligen hade tagit semester två dagar, va... jag tappade hakan.. jag har ju inte begärt ledigt, men pratade med chefen och det löste sig, det hade följt med sen förra månaden.... phuu då kunde jag andas ut.

Ikväll ska vi på jobbet ut på bio, först ska vi träffas och fika sen ska vi se Patrick 1,5, det ska bli trevligt. Vi ska gå och se den för att vi vann en tävling, intern mellan butikerna, om vem som skulle sälja mest jeans... och så vann vi (såklart)
 
Ska skriva provet på lör så jag gjorde ett prov (en del)som test nyss för att se... ja, du jag säger då det.... fy fan vad jag kommer att misslyckas...

Puss och kram

Ledig idag..

Nu skriver jag på min nya dator som jag hämtade ut igår..
Har fixat det viktigaste internet och msn:)
Nu hoppas jag på att det här oxå går, för annars blir jag veldigt ledsen, har försökt två gånger tidigare, men det har inte funkat...
Har testat at gjort ett gammalt högskoleprov nu.... ja jag säger då det. Det får gå som det går på lördag... haha
Idag har det varit fint väder tråkigt att man varit tvugen att sitta inne...
I morgon ska vi på jobbet på bio, vi ska se Patrick 1,5 hoppas att den är bra.
Nä, nu måste jag koka ris åt Peter innan han kommer hem. För sen ska jag på träning.

Puss och kram

mörkt..

Fy fan vad det är svårt att komma upp ur sängen när det fortfarande är mörkt ute.

Måndag

Sov ganska länge i dag, till halv 9 usch, jag måste börja gå upp tidigare, jag kan inte ligga såå länge.
En sak som har stört mig idag om hundar:
1. Såg en man som gick med sin collie och han höll i en bukett blommor. Såg att han var påväg mot ett café, Mycket riktig. Han stannade utanför och band fast hunden i ett cykel ställ. Hur kan man göra så?? Han skulle säkert på daté och lämnade den stackars hunden utanför. Stackarn.

Började jobba kl 12.00. Det var lungt hela dagen och kvällen. Nu är jag helt slut, man blir det av att jobba helg.
Jag måste berätta att jag var duktig och cyklade till jobbet idag i allafall, men när jag skulle hem blåste det super mycket så jag stod typ still vid åkern... HÄRLIGT eller inte.

Kram


Ja, den här dagen är konstig...

Idag har jag jobbat. Dagen gick faktiskt jätte fort. Jag hade två konstiga händelser i dag. En tjej skulle handla en tröja av mig. Jag tog bort larmet och skannade varan. sen när jag skulle vika ihop plagget, då fastnar tröjan i larm borttagaren, : Jag har ju tagit bort larmet tämkte jag då!?! Sen min andra tanke var det finns inget skärp med metall i i den här,  så jag kände över tröjan och i FICKAN på tröjan låg örhängen.... Ja vad säger man, jag blev så paff så jag visste inte vad jag skulle säga, man kan ju inte skylla på kunden även om det är en 50% chans att hon har lagt dem där. - jaha skulle de inte ligga där?! sa hon, och sen sa hon - Jag har inte lagt dem där. Jag får ju inte misstro henne! Men... Och hade de inte fastnat hade ju hon fått/tagit dem. Så nu i fortsättningen ska jag känna på allt som har fickor.. Men att man har mage att våga nåt sånt det är helt ofattbart!

Såg nu en bloggare som skrivit att Gina tricot hade öppnat sin webb shop så jag var tvungen att kolla efter om det var sant...
Och det var de, nu har portarna slagit upp för internet shopping...

När jag kom hem var David här och umgicks med Tyzon och Peter. David var snäll och bjöd oss på mat. Det blev en söndags pizza.

Nu har våran nya "bebis" hundvalp fötts. Det blev 7 pojkar (där en av våran) och 3 flickor. Ja, vi ska skaffa oss en hund till. En rottweiler. Ja, säg inget. De är inga mördar hundar. Världens sötaste (förutom mopsar). Ja, vi kan ta hand om en sån. De som fäller komentarer som- hur ska ni klara ta hand om en sån hund. DET TAR VI SOM EN STOR FÖROLÄMPNING!! Bra att ni TROR så bra om oss.
Det här är vårt val och vi klarar det.
I allafall vi får titta på honom om 3 veckor och om 8 veckor kommer han hem, våran Chicko... Älsklingen...

Puss på er...

skräck film...

Vågar jag se den själv??? Jag som är så rädd av mig.... Iza tvingar mig... över msn.. Identity.. hemsk
Idag har jag jobbat, efter jobbet åkte vi till Peters föräldrar, där vi åt mat och bastade. det var gött. Innan vi åkte hem hämtade vi upp David som hade börjat festa, (Peters lag kamrater festade tydligen.) Så Peter ville åka. Så jag skjutsade dem till Niklas, så att han får festa lite, men bara lite och inte försent. Jag kan som sagt inte sova när han inte är hemma... och titta på en läskig film gör inte saken bättre.

Jag vill bara säga en ska: Jag gillar inte folk som tvivlar på mig,, det ska ni ha klart för er!!

Puss och kram

uppe i ottan.. för att vara lördag.

sitter och äter frukost. Ska jobba idag. Hoppas att det blir rörelse och mycket med folk. Till kvällen har jag inga speciella planer bara ta det lugnt och titta på film, tror att jag ska köpa hem en chirre påse oxå:) det kan vara nice.

Puss och kram på er...

Nu är det gjort!!

Jag behöver någon att träna med, annars kommer jag tyvärr inte i väg.... Tråkigt att gå dit själv.Skulle gått dit med Sandra, men hon bangade. Ska ta en till lång promenad med Tyzon i stället och den här gången följer Peter med oxå. Nu börjar det redan bli riktig mörkt.
Om några dagar får jag hem min present som jag fick av mamma, min alldeles egna dator, min första, egna.. Längtar...
Tack mamma, I love you..
Just det: till alla er som undrade om det var min tårta, så var det inte det, så här såg den ut:



Jag ska säga till er att den var super god, ska köpa en så nästa gång oxå. mums...
Nu ska jag ut...

Puss

Väntar...

Är ledig idag, och då vill jag bara inte göra nåt. Och det ska jag inte heller förutom diska och vattna blommor gå ut på en lång promenad och träna sen får jag inte glömma plugga heller. Där ser ni en lugn och skön dag...eller??
Nu väntar jag på gossip girl avsnittet, det ska jag se idag oxå, innan jag gör nåt annat.
Det är det här med att plugga som får min hjärna att strejka, vill bara lägga mig och gråta så hemskt tycker jag att det är...
Nu ska jag se gossip....

Puss så länge

HLR

Började jobba kl 12.00 idag. Kl 13.00 var det dags för mig att gå på hjärt och lung räddning. Kursen var två timmar lång ca 1,5 teori och en halv timme 45 min praktiskt. Så man fick träna på dockor. En station med sidoläge en station där man fick träna på att någon hade satt i halsen. Då var det en vuxen ett barn och ett spädbarn, lilla bebis var det enda jag kunde tänka, inte så kul att "slå" den i ryggen. Sen var det en station där man fick träna allt. Sen fick vi gå med instruktören till ett rum, där det låg en docka och vi skulle agera, låssas att det var på riktigt. Se hur vi hantera en sådan situation. Det var mycket lärorikt, bra att man får gå en sån kurs, i fall att nåt skulle hända. Så nu kan jag det här.

Puss och kram

I dag är ingen vanlig dag för...

det är Mickans födelsedag... hurra hurra hurra.
Grattis Mig själv!!
Imorse gick jag upp med min älskling han sjöng en snutt för mig, sen fick jag födelsedagspresenter.. jippie Fick en jätte fin bild på Tyzon.
När Peter gått somnade jag om, men blev väckt när telefonen ringde kl 8.00
Då var det mamma och Iza som ringde och sjöng för mig, me like. Det var precis som förr. Tack mamma och Iza ni är för gulliga....
Har varit och klippt mig, nice.. behövdes toppas lite. Snart ska jag på massage, det ska bli underbart. Efter massagen ska jag ta en födelsedagsfika med Marina.
I kväll kommer Peters föräldrar och Emma, och min kära lilla syster kommer oxå:) Det blir trevligt. Sen får jag se om jag hinner på innebandy träningen.

Sen vill jag tacka för presenterna jag fick på min fest och tack alla ni som smsat och ringt idag och skickat kort för att gratta mig. Ni är för gulliga.

Puss och Kram

Nu först börjar jag må bra...

Fy fasen vilken fest. Det måste tyvärr blivit för mycket för mig... Jag har börjat repa mig nu. Har legat framför tv:n hela dagen.

Jag och jobb tjejerna... Marina Jenny och Sandra.
Jag och syrran.
Suss och Lisa...

Vi tjejer körde lite kortspel i köket medans killarna tittade på fotbollen...   Sen vet inte jag riktigt hur länge festen höll på men folk gick nog vi 12.30. Och jag gick och "lade" mig. Men gick upp igen ca 3 och då satt Peter Jonte och Matte uppe och lyssnade på musik och snackade. Så jag lade mig i soffan och lyssnade på dem. Emmy och matte åkte hem ganska tidig på söndag morgonen. Sen låg jag bara i soffan som en död sill. Åt en pizza till kvällsmat, som gick ned HELA. det behövdes.


Tittar på Pretty woman, den är jätte bra. En klassiker. Tittade mycket på den när jag var yngre. Men imorgon blir jag äldre...

Sov gott, det kommer jag att göra...

Puss och Kram

Fan det har inte gått över...

As ont i ena skinkan. Nu väntar jag bara på att syrran ska komma. Måste dock börja laga mat snart. Skulle till affären en snabbis för att köpa is påsar, vilket innebar att jag var tvungen att sätta på mig jeansen, det var inte skönt vill jag säga, det gjorde ont. Smärtan släpper nog snart;)

Är laddad för fest i allafall. Har fixat lite musik, så att det inte kommer att vara som Telia reklamen, det vore inte allt för kul...
Molnen på himlen ser lite oroväckande ut vill jag säga, mörka och de rör sig fort... blä...
Fick Peters gamla vinter jacka idag till gå ut med hunden jacka...me like, den var super skön, men han gav mig den bara för att jag hade börjat använda hans nya:) Haha... Vilken snäll kille va!!

Nä, nu måste jag göra nåt, blir tokig av att bara sitta, vilket jag inte ens kan göra ordentligt just nu...

Kram

Ont

Spelade match i kväll mot Finspång, ja vi vann med 12-4 men det gick ju som det gick för mig. För det första fick jag spela forward, vill spela back egentligen. Fick spela med en person som har väldigt svårt att släppa bollen så i första och andra perioden ville jag bara gå hem. Ja, det var nåt mer som hände, som förklarar mitt ont. Jo, typ andra bytet trampade jag på en tjejsklubba när vi var i en närkamp, så jag ramlade på min höger skinka, så nu kan jag inte sitta, har såå jäkla ont. Hoppas verkligen det går över till i morgon, annars vet jag inte hur jag ska klara dagen.
Kan inte ens ligga på soffan ordentligt, fy fasen...
Ska nog gå och lägga mig snart. Imorgon kommer syrran, jippie.

Jag har kommit in i en svacka när det gäller innebandyn, känner inget sug längre, när matchen börjar gör jag inget annat än längtar tills den är slut. Måste skärpa till mig....

Kram

En dag jobb kvar sen helg...

Jepp, bara fredagen kvar att jobba, sen är jag ledig i tre dagar kan ni förstå i hela tre dagar, det ska bli sååå skönt.
Jag är ledig på min födelsedag:)
Det har varit rörigt på jobbet fast det har egentligen inte varit så mycket folk, Vi har hängt om hela butiken, det känns jätte skönt.
Jag och Jenny ska klä om dockorna i morgon temat är fest;) We like.
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, hoppas att jag får en natt som jag haft två nätter i rad, då jag faktiskt har sovit en hel natt utan att vaknat och eller gått upp på toa. Det är jätte skönt att slippa vakna flera gånger, så jag är såå glad.

Imorgon kväll har jag match, det ska bli kul, hoppas bara att jag får spela och från start. Och hoppas att det ärsom back jag ska spela... det återstår att se imorgon.

god natt på er.

Kram

Illamående...

Huvudvärk och illamående har präglat min dag. Har tagit massor av huvudvärkstabletter men det hjälper inte.
Det var mycket på kobbet oxå, så jag fick inte gå kl 17,00 så jag skulle hinna till innebandyn slutade 18.00 när min innebandy träning börjar ute i Mjölby. Frågan är om jag hade kunnat spela ändå. Vet inte men tror att det är migrän.
Hoppas att det är bra imorgon i allafall.

Kram

Hon klarade Gesällen!!!

GRATTIS HANNA!!!


Jag är stolt över dig... Bra jobbat tjejen, det var några nervösa timmar idag..
Nu är hon klar och färdig frisör.

Kram

Varför tränar jag inte....!!

Jo, det beror att jag är lat. Skulle ha tränat ett pass nu egentligen men har verkligen ingen lust att gå dit, är så svårt att motivera sig själv när det var så länge sen man var där... För att börja igen behöver jag ett drag plåster. Nä.. nästa vecka måste jag verklig ta tag i det här och börja. Hoppas då att förkylningen är borta.

Idag har jag varit med Hanna som gjort gesällen, har intefått svar än hur det gick, så jag sitter här hemma och håller tummen. Det måste ha gått nu! Annars, jäkla domare eller bedömmare kanske man ska säga....
Nu slackar jag framför tv:n. Skönt, väntar nämligen på att mina två älsklingar ska komma hem, sen ska vi gå ut och gå på en promenad.

En sak måste jag göra innan de kommer hem och det är diska, men drar mig för det med... fy fasen hur jag är. Man får försig ha sånna dagar, men inte HELA tiden.

Fest på lördag, nu börjar jag längta lite eller mycket har inte varit ute på länge nu så det ska bli jätte kul. Ett stort plus är att min syrra och matte kommer hit, det kommer bli jätte kul....

Kram 

Gesäll prov idag..

i dag gör hanna gesällen. det som står på agendan är vågfön och färgning. mig ska hon färga, så vi får se hur jag ser ut när jag kommer hem...  Det blir inte sån stor förändring.
kram

mat på bordet...

Nu har snart söndagen passerat. Jobbat har jag gjort hela dagen. Jag cyklade hem, det var fint väder, solen sken, men marken var blöt för att det har spö regnat hela dagen. Det var en underbar cykeltur.  När jag kom hem hade min kära syster lagat mat åt oss, det var jätte gott. Hon har varit så duktig. Diskat, lagat mat tagit hand om Tyzon. Peter har åkt i väg för att titta på innebandy.
Jobbar imorgon oxå....
Men jag är ledig på tis och sen har jag hela helgen ledig och det ska jag njuta av....

Kram

De kom iallafall i håg kanelbullen...

Idag har jag jobbat, Iza och Peter har bara varit hemma och inte gjort nåt.... Då trodde ju jag självklart att maten skulle vara klar när jag kom hem, men ingen mat, det var inte ens på tänkt. Men en kanelbulle hade de köpt åt mig i alla fall, så jag tog mig en kopp kaffe och åt min bulla.
Sen har jag tryckt i mig en twix oxå,, i väntan på mat, men Peter pratade om kebab så vi får se.
I morgon är det jobb igen...
Idag var det väldigt rörigt, får se om det blir lättare i morgon....
Laget mitt spelade match idag och fick tyvärr styk med 5-3,  Tråkigt, hade verklig velat varit med, men jag var tyvärr tvungen att jobba....


Ät nu en kanellbulle på kanelbullensdag!!!

Kramar

Idag kommer syrran...

Fredag igen... Ledig idag för att jag ska jobba helg. Skönt var det att få sova ut i morse, men jag är typ fortfarande trött...
gick ut med hunden då började det regna... typiskt...
Vid tre ska jag fika med Lisa men innan dess har jag lite att stå i.... måste börja plugga om jag ska kunna göra högskoleprovet, varför var jag såå du och anmälde mig till det... Pucko
Sen kommer min norrköpingssyster efter 4... det ska bli trevlig har inte träffat henne på länge....
Jag antar att det inte blir någon träning för mig idag heller.... Är ju faktiskt fortfarande förkyld....
Hoppas på fint väder imorgon, för jag ska cykla hem från jobbet då, så lite sol skulle inte skada...

Kram

Inte en bra dag...

När jag lade mig för att sova igår kväll hade jag frossa, när jag vaknade upp i morse var jag förkyld.... tung i kropp och i huvudet. Kände mig sliten på jobbet, men det gick bra.... När jag kom hem åkte vi och handlade eller jag handlade och Peter var utanför med Tyzon, när vi skulle gå till bilen började det spö regna.... tur att vi hade bilen.... Peter gick till affären så Tyzon skulle få lite motion, och jag lat som man är tog bilen, vilket rätt beslut det var, slapp vi gå hem i spöregn, det blev helt svart på himlen...
Nu lagar jag och Peter mat tillsammans, vi gött kött soppa, får se hur det smakar, nu väntar vi bara på att det ska koka klart.... Sen dags för mat, det ska bli gött.

Kram

gubben min...

Min älskling har varit duktig idag/kväll, när han kom hem från jobbet har han handlat och tvättat, sen kom han och hämtade mig från jobbet. Så duktig han är, min älskling... Han kom och hämtade min för att när jag cyklade till jobbet började det spö regna och jag blev dyngsur, mina byxor var genom våta hade typ inte torkat när jag sluta, så han var snäll och hämtade mig... Jag älskar honom såå mycket. Tack för att du finns...
Det enda jobbiga med att man blev hämtad är att cykeln står kvar och att man måste cykla hem en annan dag...
Nu ska jag plugga lite...

Kram

Yes!!

Nu är Britneys nya ute...

http://www.youtube.com/watch?v=3dv0EMBqdSg&feature=related  Gå in och lyssna!! n är jätte bra, nu längtar jag till skiv släppet som är den 2 dec på hennes födelsedag.....
Kram

RSS 2.0