blir inte alltid som man tänkt sig..

Här har man gjort till sig och gjort lunch till oss båda.. jo, då har ju Vera så långa armar så hon får ta i sin tallrik och drar ned den på golvet.. så klart var det ingen av plast så tallriken gick i "tusen" bitar och det var mat överallt..!!
 var tvungen att skynda mig städa.. för den här maten var Tyzon intresserad av.. Sen fick V burk mat. Och jag fick äta min lunch kall:/ Hon hann smaka två tuggor av maten jag lagade och då var det inga klagomål..

Nu ligger V och sover middag. Men innan så det ut såhär:


Det här gillas av bägge!!! Tyzon slipper gå och Vera får gå!!


sötisarna mina♥

Tvätten är hängd... check..
bra då kan jag slappna av och kolla the hills.


solskyddskläder från sunmate


Jag tävlar om solskyddskläder från Sunmate i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också!


måndag förmiddag..

Nu är måndagen här igen.. och nu börjar den här veckans alla bestyr.. hihi... Vera har sovit oroligt flera nätter..!?! Så jag är kanske inte är världens piggaste på dagarna längre.. men det funkar. Idag har vi hunnit med lite faktiskt trots att kl inte är 12 än.. Vi har varit ut på promenad a lá 45 min med tyzon, diskat, vikt in tvätt, diskat, tvättat en ny omgång.. och nu är lunchen på G!! Det blir lax och makaroner för mig och Vera idag.. Trodde inte att jag skulle hinna med nåt, för i morse när jag skulle klä på mig tog det super lång tid för att min kära lilla sessa envisas med att krypa/åla fram till vardagsrums bordet eller tvbänken och ställa sig upp.. så jag fick springa fram och tillbaka för att sätta henne en bit ifrån.. så jag skulle hinna få på mig kläder. Vill inte att hon ramlar bakåt och slår sig, fast det verkar som hon förstår att om jag ställer mig upp själv så måste jag hålla i mig.. men det kan hända att hon släpper.. det jag är rädd för är att hon slår i munnen där tänderna snart ska ploppa upp.
På eftermiddagen ska vi nog bara ta det lugnt, ta en sväng ut och gunga sen vila. Vi ska ju upp till öron idag med. Vera ska få sina hörapparater. Ska bli toppen. Peter får ta striden ikväll, med att hon ska ha kvar dem i öronen (om det blir en strid, det vill säga) för jag ska på bio med Catrin!! Så kul!! Vi ska se SATC 2.
Ha en bra måndag...


GRATTIS PÅ MORSDAG!!

GRATTIS ALLA MAMMOR♥



MIN LILLA SESSA ÖVERRASKADE MIG MED EN TATUERING♥ (SIN FÖRSTA;)
SEN ÄR DET GRATTIS TILL VERA OXÅ FÖR HON HAR NAMNSDAG IDAG♥♥

                                                                                      


fredag

Idag har jag och Vera varit och hälsat på Marina och Alicia.. tog en långpromenad när tjejerna sov, sen var det lek bäde ute och inne.. Riktigt trevligt. När jag åkte därifrån hämtade vi upp Peter för storhandling på ica maxi. Fredag eftermiddag är kanske inte är den bästa dagen för att handla men det behövdes verkligen!!
Sen har vi bara haft en mysig fredag kväll.  Mat, bad, lek och nu sover lillan och vi har film kväll... det var längesen..
Hoppas ni har en bra fredagkväll...


5 dagar kvar..

Glöm ej att rösta!! Det gör du HÄR!


                                                                                                 


god morgon, god middag och god kväll...

Sammarfattar min dag idag såhär.. Idag har det varit en mysdag, har varit med min dotter och Tyzon. På förmiddagen tog vi först en promenad sen gick vi oss och satte oss på en filt i solen/skuggan och bara hade det bra. V fick även frukt ute.. det gillades.. Innan vi gick in, gick vi och gungade, det gillar hon verkligen. Hon tar fart "själv" oxå.. haha eller hon hjälper till med benen i farten och så ler hon stort:)
(Skulle lagt upp bilder från idag men hittar inte sladden) Sen när vi kom var det ett tag innan det var dags för lunch och V var trött så hon somna på mitt bröst och sov där ca 1 timme, det var sååå mysigt hon har inte sovit så sen hon var "liten" mys...
Glömde berätta att i går tog hon sina första krypsteg bara några steg och några gånger.. men sen lägger hon sig ned och ålar resten av biten..
Ålningen går nu mera väldigt fort;)
Ikväll har jag jobbat. Det gick bra, fast dock lite jobbigt pga min tjocka hals.. Nu har jag kurerat mig med en kopp te ska ta min andra kopp nu!! Tittar på eurovision contest semifinalen nu, Heja Sverige.. Jag laddar inför lördag!!


God natt


från badet idag♥

sovande skönhet♥


                                                                              


Vad ska man göra när man ej orkar..

Vad ska man göra när man ej orkar göra nåt? Vad ska jag laga för mat? Har typ inget hemma och jag orkar inte åka och handla. Skulle behöva städa, men jag orkar inte! Måste gå igenom både min och Veras garderob.. men jag orkar inte. Borde diska, men jag orkar inte! Vad ska man göra när orken tryter..??


Regning dag..

Hade tydligen tur med vädret i förmiddags när vi var på öppna, det har regnat till och från hela eftermiddagen. Hade sån tur var uppehåll när jag gick ned på stan för att möta Linda som by the way hade blivit större sen jag såg henne sist;) Det var riktigt trevligt att träffas igen. Efter kaffet, gick vi en sväng till hm, där jag fyndade strumbyxor till Vera för 20 kr.
När vi kom hem hade Peter gjort mat till mig.. världens snällaste.. Medans jag åt satt Peter och Vera och Tyzon och lekte på golvet.. åhh gud så Vera skrattar när pappa leker med henne.. det är underbart att se och lyssna på dem.
Vera drar sig framåt med väldig fart och hon är överallt.. hur kommer det då bli när hon börjar krypa :O lovely..


 håller på med bussträck...
sötisen♥
Idag är det tv tisdag.. tv hela kvällen: biggest loser, ugly betty, sen slö se desperate. och sen är det cougar town! och till sist Cristine.


sen lunch,,

Jag har precis ätit lunch.. sent, men Vera sover fortfarande och inte ätit än.. ännu senare lunch blir det för henne. Hon brukar äta vi 12 annars. Vi har varit på ute öppnaförskolan i dag. Jag och Vera och Oksana och Ivan gick dit. Jag tycker att det är mysigt att vara på ute öppna faktiskt.. och Vera älskar det, gillar att plocka i gräset!!
I kväll ska jag fika med Linda.. ska bli kul.. ska bli kul att se hur mycket hon växt!!
Får se när Peter kommer hem idag... fått för mig att han ska jobba över idag.
Precis när jag kom innan för dörren kom regnet.. vilken tur vi har, för vi går ca 50 min för att komma till öppna förskolan. Hade inte varit så kul att traska i det.. i allafall inte utan gummistövlar och paraply..


Helgen!

I helgen har jag varit i Uppsala på möhippa.. (kunde inte skriva nåt om den här för att den var hemlig och Carro som vi hade den för läser min blogg) Det var en riktigt lyckad tillställning... Först hämtade vi upp henne.. sen blev det en Islandshäst tur, blev nått uppdrag, picknick, sen middag och utgång.. fint väder hade vi oxå.. dagen kunde inte vart bättre.. men jag säger som lisa dagen gick alldeles för fort;)
Bilder har jag inga just nu.. för med min vanliga otur så var batteriet på min kamera utladdat.. (Det har aldrig hänt förut.) Jag ska få bilder av Lisa sen!!
Har varit slut idag fortfarande efter helgen, man är inte van att festa längre.. tar hårdare på mig än jag trodde!!

Har tränat i dag i allafall.. men orkade inte öppna förskolan, ska nog dit imorgon.. bara det vill sluta regna.

 jag kan äta själv!!

 där ser ni!!

Det är mycket roligare att äta själv än att någon annan matar en.. dessvärre tycker inte jag (Veras mamma) detsamma!!
Sen blev det bad med pappa.. det var jätte kul... Vera älskar verkligen att bada.. hon kommer att få det så bra i Thailand!

Testar soldräkten vi köpt!!
 Vi gör oss i redo för att åka! Vera vinkar hej till Thailand och hejdå Sverige!!
Nu ska jag kolla lite på tv och dricka lite vatten!!
Hr börjat en ny månad nu!! Inget godis och inge läsk!! (dock kanske bryter lite nästa måndag då jag ska gå på bio!)



onsdag

I går var vi ju upp med Vera till öron. Där fick vi veta att det blir hörapparat på båda öronen. Så vi fick göra avgjutningar av dem. Så apparaterna kommer om två veckor. Kommer att bli så bra. Hon var jätte duktig min snutta, dock blev det lite skrik när hon hällde i geggat i örat.. annars gick det jätte bra, och hon vi träffade där var jätte trevlig.

När Peter sen kom hem efter jobbet var vi på promenad allihopa tillsammans... riktigt gött, det var super varmt då. Alltså det var bara varmt på kvällen... skumt..
Tyzom fick ta en sväng i vagnen han blev så varm av att gå!
 de delar vagn!



Idag har jag varit ned en sväng på stan, fikat med Marina och Alicia. Vi hade barnen på golvet där och Alicia fick ett antal pussar av Vera♥ sötisar..
Sen gick vi en sväng på stan. Jag ska ju på bröllop i sommar så jag kollade klänningar.. vill ju vara ute i god tid.. hittade faktiskt en... på hm så nu får jag hålla tummen att ingen har samma som mig! Ett haha.. är att jag köpte den lite för liten så det ska vara en sporre för mig att gå ned de sista kilona jag har kvar!!!
 på väg till stan!!
Det var en trevlig dag idag.. dock känns nåt lite galet.. men tror det beror på att jag testade ett par shorts som jag tyckte var super snygga.. men INTE på mina lår och rumpa!! Så fanns det bara ett par kvar.. så fick ångest,  jag köpte de ej.. men ska kolla in i morgon om de finns kvar!!
Nu i kväll har Melvin och Kalle varit hit.. det var trevligt, så kul för Vera att få leka med Melvin, man ser att hon tycker det är så kul!!

Nu ska jag se Grey's.




Glöm ej att rösta..

 Klicka här för att komma till tävlingen!!
bara 15 dagar kvar;)


ajajaj..

Måndag igen!! Idag var det träning i morse, sen blev det öppna förskolan på eftermiddagen. Efter det mötte jag upp Peter utanför vaccination centrum i stan. Vi var där för att ta vår första dos av sprutor.. Fast vi behövde bara ta en idag i armen.. det blir två nästa gång;) ajaj.. Måste ju bygga skydd inför Thailand, som vi åker till i september.. det ska bli så skoj/mysigt. Så skönt att få vara med familjen och njuta av familje livet utan stress.



Nu är jag super seg. Börjar få känningar i halsen. Hoppas att det inte slår ut i nåt.. har drukigt te nu...
I morgon bitti ska vi upp till öron med Vera. Hoppas att allt går bra..



nu är det match...

När jag kom hem från jobbet i går var Mackan här, så vi tog en sväng till sluss-caféet för en afterwork.. Det var gött och det var ett jätte mysigt ställe.. ligger dock på andra sidan stan så det var lite långt att traska, speciellt när vi skulle hem och Vera inte ville vara i vagnen. Så hon fick vara i bärselen en lång bit av vägen hem.. snacka om träning för mig:)
Sen gick jag hem till Camilla där vi drack lite vin och pratade, där var oxå Rebecca. Det blev ganska mycket bebis prat, fast det blir lätt så när alla har barn;) Kom väl hem vid 12.. då sov både Peter och Vera så sött.

Idag har vi varit på babysim och varit och handlat, det må jag säga var behövligt, för det var så tomt i vårt kylskåp att det ekade där... Till middag blev det hemma burgare.. såå gott. Vera fick mat som jag gjort, men det var ingen höjdare.. nötfärs, med potatis och morötter.. det var hon inte sugen på, Peter tyckte att det var gott efter att han tillsatt massa salt!
Har bokat biljetter till Sex in the city 2.. jag och Catrin ska gå och se den.... LÄNGTAR....
Nu är det match, Barca mot Valladolid:

                             
Här har vi ett Barca fan!! Hejja, Hejja.. ser bra ut än så länge..
Nu har stumpan min kommit på hur från liggande kommer upp till sittande, från sittande till liggande har hon kunnat ett bra tag.. fast hon mellan landar genom att stå på alla fyra först.. det är nåt nytt nästan varje dag nu.. det är så kul!!!
Nä, nu ska jag dricka saft och kolla på matchen..


8 månader..

Idag blir min älskade lilla tjej 8 månader, jisses vad tiden går fort...
I fredags var vi på BVC. Jätte kul. Vera väger numera 8360 g och är 69.5 lång... Min tjej har blivit stor..
Idag har jag jobbat en liten sväng, det gick bra. Det var grått när jag gick in på jobbet, när jag några timmar senare går ut där ifrån är det strålande sol... NICE

Min älskade sessa♥


det här var 8 månader sen...

Ha en underbar fortsatt trevlig kväll.. jag ska ha en VMV kväll idag.. (VMV= vin med vänner)


Lasse..


Världens stiligaste man har blivit 75 år♥

min morfar...


Torsdag/söndag

Idag är det en torsdag/söndag och Peter har varit ledig, så vad har vi gjort idag? Vi tog en myspromenad i morse. Sen har jag faktiskt jobbat några timmar, sen när jag kom hem var det matdag.. mmm så gott. Sen har jag hunnit med att mysa med mitt hjärta♥ älskar henne såå mycket... Nu är det hockey på tv. Sverige-Tjeckien. Så jag sitter framför datorn samtidigt som jag tittar lite på tv.

Vädret har varit regnigt hela dagen och nu är det jätte dimmigt ute... Sitter och njuter av ett glas coca-cola, gött. Ska jobba imorgon med och så ska vi till BVC det ska bli så kul/spännande har inte varit där på två månader så det ska bli så kul att se hennes utveckling..

Ska bjuda på en av mina favvo bilder, den är såå fin, jag har tagit den och det är på min syster och hennes son rasmus:





Morgonpromenad

I morse tog vi alla en morgonpromenad i regnet;)
 Nyvaken Vera tittar ut!!
Nu ska jag åka och jobba!
Ha en underbar torsdag/söndag♥

 


tisdag

Idag har vi fixat avbeställnings skydd till resan samt bytt en fleecetröja till Vera...
På eftermiddagen åkte jag, Marina, Vera och Alicia till Hanna och barnen, där åt vi lunch.. det var gött, satt ute och njöt av den. Sen kom Pernilla och hennes två knoddar och det blev fika.. riktigt trevligt och kul med så mycket barn som fick leka.

 Nu ska jag börja koppla av!!
Har på sig sin nya fina dress som hon fick av farmor och farfar...♥

 Vart ska vi resa?  Äsch det blir avkopplande i allafall..


sorgligt..



man blir tårögd:(


Dags att slänga ut amningsbehån..

Haha. Märker nu att det är min (gamla) amningsbehå jag sitter i.. har ju slutat amma helt för en månad sen.. Vad gör dessa behår kvar i min låda.. De är INTE snygga.. men faktiskt ganska sköna.. Måste plocka bort dem.. men då återstår det att köpa nya underkläder... inte min favvoshopping:( Fast jag gillar att shoppa. Vi ha en skön men ändå snygg bh, det ska vara perfekt passform, var kan jag få tag i en sån?
Kollar på svenska hollywood fruar.. sen ska jag lägga mig och sova... har lite att göra i morgon;)


måndag

Var och tränade i morse... men tog det väldigt lungt pga av min nacke/rygg som jag har haft väldigt ont i ca 1 vecka, vet ej varför. Men det är på bättrings väg. Så därför tränade jag.. Skulle egentligen ha gått på öppnaförskolan idag sen, men jag orkade verkligen inte, är helt slut.. förstår inte, så här slut brukar jag inte vara... men men.. När vi kom hem var det matdag för både mig och Vera. Vera fick fisk, hon brukar inte vara så förtjust i det, men nu slank det ned med väldig fart;)
Medans jag duschade fick Vera sitta i badrummet och titta på, men sen blev hon lite ledsen, så jag sa till henne att hon skulle få bada om en stund. Efter jag klätt på mig och hämtat ny och ren handduk åt Vera, satte jag igång vattnet åt henne, och lyfte upp henne ur stolen och tog av henne kläderna och hon var så glad.. när jag satte ned henne i vattnet riktigt lyste hon av lycka... Hon älskar verkligen att bada. Vi fick ju inte gå på simskolan i söndags, för under operationen skar de lite i trumhinnan på båda örnonen för att se om det fanns någon vätska där, men det fanns bara väldigt, väldigt lite på vä sida.. Så därför skulle vi vänta med att bada tills öronen läkt. ca 1-2 veckor.. i alla fall vänta med babysim.
Hon lekte så i vattnet och pratade och ville simma och stå och sitta och gå och stänka.. det var så kul att se.. hon verkligen älskar det. Satt där hela tiden så att hon inte skulle doppa huvudet. (eftersom hon inte får det en) Hon är såå fin tjejen min. När det sen var färdig badat satt hon och pratade med mig en stund, och var så glad. Nu har hon somnat, sover eftermiddag.. ( sovit ett bra tag nu)
Vi ska gå och möta Peter sen när han kommer hem från jobbet.
nu vaknade hon....

sitter med mig nu.. tänkte jag skulle visa den fina bodyn V fick av sin mormor när hon var här.
Bild från Lindex Shop Online.Lindex Shop Online - Body tycker den är så fin♥



Glöm ej att rösta...

 Klicka här för att komma till tävlingen!!



söndag

Mamma åkte hem idag:(


Lördag..

Min mamma kom igår.. trevligt!! Fast igår var vi borta hela dagen, men när vi kom hem var mamma hos oss, hon satt och slappa framför tv:n.  Idag tog vi en sväng till Ikano.. innan jag skulle jobba, P och jag kollade biljetter, och mamma gick en sväng med Vera. Vera sov, hon skriker för det mesta när mamma har henne;) (hon vill att mormor hennes ska vara här oftare) Mamma och jag var in en sväng på kicks och luktade på parfym.. känns som om man vill ha en ny vårfräch doft nu.. Sen tog vi en lunch och efter det var jag tvugen att kila till jobbet. Jag jobbade bara 3 timmar idag. Det var massor av folk på Ikano idag, men det är sånt väder. Mamma kom och hämtade mig sen när jag slutade, nice;)
Peter har åkt i väg i kväll och när jag sövt Vera köpte mamma och jag pizza, det blev kvällsmaten. Så nu ligger vi i varsin soffa och slappar.. men innan vi softar ned alldels för mycket så ska jag plocka henne ögonbryn..
Ha en härlig lördag kväll...


Torsdag kväll

Dagen till enda.. Idag blev det ingen babysång. Vi tog en sväng ned på stan med Camilla och Albert i ställt. Det blev en lunch och säng gick vi hemmåt och gick till en lekpark. Vera fick prova gunga för första gången, det gillades inte speciellt mycket det var roligare att sitta i sanden och sitta i gräset.. eller hon vill knappt sitta längre utan sträcker sig mot mig så att hon kan få stå upp..
Efter det gick vi hem, lekte lite sen gick vi och vilade, det slutade med att vi båda ligger och sover.. men jag vaknar ganska snart av att telefonen ringer.. Min närmsta vän Gennet från Norge ringde. Det var trevligt att prata med henne. Efter samtalet lade jag mig en stund till i sängen hos Vera.. sen skulle jag byta kanal på tv och då kom jag åt en knapp, så att jag råkade radera alla kanaler...IGEN.. fattar inget.
När Vera vaknade gick vi upp och lekte.. samtidigt som jag lagade mat. Peter hjälpte till när han kom hem;)
Det blev gott i alla fall.
I morgon blir det en full späckad dag. Först frukost fika med Ida, Marina och Alicia, sen ska jag hämta upp Peter på hans jobb, efter det tar vi en sväng förbi hans bror med familj. På kvällen blir det middag hos hans föräldrar. Vi ska hämta hem Tyzon i morgon med... lillen har varit borta i en vecka nu.. saknar han..
Nä, nu ska jag se lyxfällan..




var helt slut igår..

Var ju upp med Vera till sjukhuset igår, hon skulle sövas. Var helt cool-lugn när vi var där, men tror det tog massor på mina krafter änså för jag var helt slut när jag kom hem. I allafall.. lillan fick ej äta nåt innan vi åkte och straxt innan 8 sövde de henne.. så jag såg på henne att hon var hungrig där en stund innan sövning.. hon tittade på mig lite så mamma var är maten... jag ska ju få frukost. Vi fick ha en pratstund med läkaren innan "operationen" där han berättade vad som skulle hända och så.  Söva henne sen gick bra, både jag och peter var med in... Lite, lite jobbigt var det, men de vet vad de gör:)
Sen blev det några timmars väntan, ca 2 och halv  till 3h , vi hann både äta frukost och ta en fika innan vi gick upp och satt och vänta där ett tag. Vi hade i alla fall fika kompisar och det var riktigt trevligt!! Det behövdes för Peter var inte så prat vänlig, medans jag vill prata massor, alla funkar olika när man är lite nervös... Innan vi fick gå in till Vera på uppvaket fick vi prata med läkaren igen där han berättade om resultaten. Hon har nedsatt hörsel, hon hör nästan "normalt" på vänster öra och lite sämre på höger. Det blev lite som om någon ryckte undan mattan under mina fötter, för att jag inte var beredd på det, för även att man visste att det kunde vara så, så var man ej beredd. Vi vet ju att hon hör, och sen har alla sagt att man ser att hon hör... och hör det gör hon men bara lite sämre. Men nu har jag rest på mig och borstat av mig, så nu är jag på mattan igen. Det blev lite tankar som snurrade i huvudet. Så det kommer att bli hörselapparat, men det tar vi sen.  Nu fick vi ju bara resultaten, vi kommer att bli kallade tillbaka. Sen fick vi gå till våran lilla prinsessa, hon såg så liten ut.. sötisen.. var lite groggy, sen gjorde hon massa miner i sömnen.. men själva uppvalet gick väldigt fort, fick en lite mysstund med henne där innan det var full fart på henne igen.. lite svårt att få henne sitta helt still, hon hade ju slang som satt i handen plus nån som satt på fingret.
När hon vaknat upp lite fick hon fruktpuré, som hon ville sluka så hon fick det i två omgångar.. det var mumma;) Efter ett tag fick hon även piggelin, och det gillade hon verkligen;p och vi tyckte att hon skulle få det efter hon hade varit sövd. När någon timme gått, så fick vi klä på henne och ta bort slangar och så. Även kolla att hon kissade som hon skulle. Efter det gick vi in i nåt avslappningsrum där vi gav Vera välling för att vi skulle se att hon fick i sig som hon skulle.. och det gick jätte bra. Efter det åkte vi hem.
När vi kom hem åt P och jag lunch och V sov i vagnen. Sen vilade vi allihopa ett tag, det var då jag märkte att jag var helt slut.. för V började prata och gnälla så Peter gick upp med henne så de lekte och åt.. medans jag vilade och även jag försökte komma upp kunde jag inte... fast vid 4-5 kom jag upp.. fast jag var fortfarande jätte trött.. så jag tror det tog mer på krafterna än jag trott.

Vera har varit så duktig, i går kväll var det tredje natten i rad vi kunde lägga ned Vera och sen gå och hon somnar av sig själv ensam i rummet... så duktig. Det är jätte smidigt.
Bjuder på en egobild;): 
                                 

Idag ska vi nog gå på babysång eller snart rättare sagt... det är så fint väder ute så får se vad vi ska göra resten av dagen.. nån som har nåt förslag? Ha en bra dag.


phuu, vet ej..

Vet ej hur jag ska känna, jag är lugn samtidigt som jag är smått nervös, och jag som är så känslig kommer säkert börja gråta och det vill jag absolut inte. Imorgon ska Vera "opereras", det är egentligen ingen operation.. men det är så de har skrivit på pappret, det tycker jag låter dramatiskt och skapar oro bara det.. nä, hon ska sövas, ska kolla öronen... Ska göra en ganska lång historia kort.. alla som fått barn vet att man gör ett hörseltest ganska så snart efter barnet fötts.. vi gick på ett sånt och det gav ej utslag, så då trodde hon att det kanske var vatten i öronen sen födseln så hon sa att vi skulle komma tillbaka veckan efter och det gjorde vi.. men då såg hon inget heller, så då fick vi en tid då de sätter elektroder på huvudet och hon måste sova, (den tiden fick vi efter några månader), den första gången sov hon inte tillräckligt för att de kunde avläsa nåt... men han sa att man märker på henne att hon hör.. men vi var tvugna att komma på ett till sånt test.. och det gjorde vi och då vägrade hon sova mer en än kort stund trots att hon var super trött, så jag sa att den sek jag går ut från det här rummet kommer hon somna och mycket riktigt det gjorde hon.. så de bad mig dröja någon timme och om hon fortfarande sov så skulle de göra testet igen.. och den här gången sov hon, men det gav ej resultat, men han sa igen att man märker att hon hör, pga att hon pratar högt och lågt och vi vet själva att hon reagerar på ljud, men men... inget finns dokumenterat.. så nu har vi fått en tid och den är i morgon, då ska de söva henne och sen typ skicka ljudvågor och med hjälp av elektroder och på det sättet se om hon hör, vilket vi redan vet, men då får vi veta om det är så att hon kanske hör sämre på ena eller så...
Men som mamma och pappa blir man ändå nervös även om det inte är en riktig operation, hon ska ändå sövas och det finns risker med det med!!
Som sagt hade först inte tänkt göra det för att vi vet att hon hör, men sen tycker vi väl att det är lika bra, i fall att det skulle vara nåt...

Sen vill jag bara säga GRATTIS till min syster son som blir 10 månader idag.. Puss på dig Rasmus!!


sötis♥

 

                                                                                         


tisdag

På väg till öppna:
                          väntar på att mamma ska klä på sig....
Årets första ute öppna förskola, det var skoj.. De har en grill, så man kan grilla om man vill.  Det blev grillad korv för mig och Hanna;) det är så gott, när man är ute sådär..
 Vera gillade att sitta i gräset!

 Vera gillar verkligen att plocka i gräset!!

 Måste kolla vad de andra barnen gör oxå;)

Efter korv grillningen var det sång, det var lite nya låtar som vi inte kunde... men det kommer.. går gärna på fler ute dagar... Vi hade tur med vädret, så när vi gick där ifrån började de mörka molnen komma.. Nu när jag kollar ut har det börjat regna... När vi kom hem var det lunch dags för Vera.. sen har hon och jag lekt hela eftermiddagen.. så nu sover hon.. sötisen. Började dammsuga, men då vaknade hon så det var bara att klappa lite på henne så somnade hon om, så då satte jag mig här i ställt.. (avskyr våran dammsugare!! den låter så mycket att man nästan får tinitus, plus att den inte är bra)
Så får göra det när V vaknar. Vad ska man göra för middag i dag då?
Funderar även på att köpa regnbyxor eller överdrags byxor till V.. är det nåt som behövs tro? Ska man gå på flera sånna här dagar som idag är det ju bra att ha... hmm.


Gör oss en tjänst och rösta...

Rösta på Vera! (klicka på namnet)


Har kommit hem efter valborgsfirande i Uppsala...

Helgen och Valborg har varit hur kul som helst... Vi kom till U-a torsdag kväll, då gick jag och min syrra ut och mötte upp lite vänner för en el två kvalborgs drinkar;) riktigt trevligt.. Valborg, efter bara en drink och ett glas vin kvällen innan känner jag att jag druckigt.... skumt.. hm.. Men efter frukost mådde jag toppen. Mamma och mormor kom och var barnvakt åt våra små älsklingar. Vi åkte ned till stan för picknick på economicum, det var riktigt trevligt.. och fint väder hade vi... Sen vart det flurran vid 14.. där var det live band.. riktigt, riktigt najs.. där vart det dans och några öl.. efter så gick vi till Jalla och åt kebab, det var såå gott;) Grillningen ställde vi in, och vi åkte till Micke och Lisa för lite "förfest", där dracks det och vi dansade eller jag och Lisa dansade (peter lite). Men kul var det. Sen tog vi bussen till stan, och det slutade med att vi hamnade på Biztron för en drink..blev lita gravid och mamma prat.. Sen efter ett tag  åkte jag och Peter hem.. saknade Vera.. det var verkligen en heldag med massa skoj. Längtar redan till nästa VALBORG!!
(bilder kommer sen!)

Dagen efter valborg tog syrran jag, peter och barnen en promenad till stan för lunch med mamma och J-Å, det blev sushi för mig... aaahhh det är sååå gott!! Sen tog vi och gick hem igen!! (peter tog bussen!!) Idag åkte vi från U-a tidigt! För att vi hade babysim, vi hann dit och idag var det jätte kul...
Eftermiddagen spänderades hos Marina, Kim och Alicia, vi åkte dit och vi åt grillat.. jag och marina tog även ett glas vin och satt i solen och njöt;) Tack för idag..

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws till er som varit barnvakt, lånat ut resesäng till V och för mat och husrum...
Glittery texts by bigoo.ws
Det uppskattas verkligen♥


RSS 2.0