fika på stan...

Idag har jag varit på stan med Marina och våra små tjejer.  Blev lite shopping, jag och Marina som ska peppa varann att inte handla... när vi väl är på stan blir det precis tvärtom haha, så duktiga vi är. Sen blev det fika på e-house som vanligt, de har ju den godaste latten där.
I helgen julstädade vi lite och på lördags kvällen var Iza och Klara här och käkade lite samt tittade på Robinsson. Söndagen spenderade vi hos Peters föräldrar där bjöds det på mat och fika. I söndags fick Vera oxå sin sista dos av penicillinet så nu är hon helt frisk♥


(kort sen i lördags, lillan tror nog att det är tummen hon suger på.. såå söt.)


Hann med att leka lite med Vera innan han ilade iväg...

mmm nu är vi själv igen. Pappa Peter spelar innebandy match ikväll möter Vingen, så jag hoppas att jag får hem honom hel. Gillar inte dem, (inte deras publik heller.) Idag var vi (jag Vera och hundarna) ute på en lång promenad, gick förbi gamla Linköping och hämtade upp våra "nyfödda" kort som vi beställt.
När vi kom hem åt jag lunch medans Vera fortfarande sov.

Här leks det lite...



Här softar de ned efter leken..
Det är lite tråkigt att han måste åka, nästan på en gång när han kommit... det var längesen vi hade fredagsmys tillsammans.. mycket fredags matcher.. Men på det här sättet får vi iallafall lördag och söndag tillsammans. Och den här helgen ska vi hinna mysa som familj. Det som är lite jobbigt att när det är helg och man äntligen är tillsammans är det så mycket annat som ska göras... (städas, träffa folk, handla, tvättas) sånt som funkar bäst när man är två. Imorgon blir det julstäd.. ska fixas innan söndag, då är det ju första advent ♥mys♥
Älskar er min två älsklingar av hela mitt hjärta♥

Idol kväll ikväll för mig... De ska vara i Malmö idag, får se hur det går.. håller inte på någon speciell, men det är kul att titta.

 


Glad hela morgonen...

Nu idag är det ännu bättre, inget gnäll alls på morgonen, okej men det var minimalt.. mys.. som förut. Nu låg hon och bara njöt av livet.. fast hon är lite snorig fortfarande, men det går nog över snart.♥



fått min lilla sessa tillbaka

Vaknar mitt i natten av att Vera ligger och sparkar och pratar med sig själv;)
Sen vaknar jag på morgonen ca halv 8 av Veras morgon gnäll (det gnället som kommer när hon inte riktigt vaknat), så efter en stund sånt gick vi upp och mös och lät henne vakna ordentligt. Efter mat och blöjbyte var hon jätte glad låg i soffan och pratade och log...(det var ett tag sen) När jag tog temp hade hon 37.2 alltså ingen feber.. och det känns som om det föll nåt från hjärtat och man blev så glad. Hon låg så nån timme... Jätte bra. Så skönt, tidigare var det bara sömn och skrik.. Så det var alldeles underbart att hon såg ut att må så bra idag. Sen gick vi på en längre promenad med hundarna, det gick bra, jag var inte arg som jag brukar vara...
Efter promenaden gick vi ned en sväng på stan, där mötte vi upp Lisa, det var riktigt trevligt att träffa dig♥! Hade även lite ärenden på stan, apoteket och så hämtade jag ut biljetter till Winnerbäck, (jag och Peter ska gå, få lite tid för varandra). Det blev tyvärr ingen mamma-gympa idag, för att Vera är sjuk, hon är ju fortfarande lite täppt och snorig. Man vill ju inte att hon smittar nån, eller att nån smittar henne, nu när hennes imunförsvar redan jobbar för fullt. Jag får ta nya tag tills nästa vecka.
Nu tittar jag på mammas pojkar...haha.. jag vet att jag dissade det programmet i början och att jag sa att jag aldrig skulle se det... men det har blivit så att jag följer det..hihi..
En "dagens" på mig och min prinsessa.




Nu ett svar..

I morse när vi vaknade hade min sessa fortfarande feber, så jag ringde Bvc, hon tyckte att läkaren inte behandlat oss bra, och att han var noncharlant, och det var dumt att säga att det kommer vara så i 3 veckor och inte undersöka henne på riktigt. Och att det var förfärligt att säga så när hon var så liten. Så hon tyckte att jag skulle komma in till vårdcentralen till 10 då de har drop in. Där mötte jag våra barnmorska oxå, och hon sa samma sak, att man behandlar inte ett litet barn så eller oss, man måste kolla barnet och förstå att man är en orolig förälder. Det var dumt att han bara sa att vi skulle fortsätta med tabletter och vänta tre veckor.
Vi fick träffa en kvinnlig läkare efter en stunds väntan, man får gå lite före i kön när det är ett sånt litet barn... så frågade läkaren en dam som egentligen var före om det var ok, fast det var det absolut inte, för det var ej ok med henne, så hon fick gå in.. Vi hade ju egentligen inte bråttom.
När vi väl var inne lyssnade hon på lungorna, klämde på magen, tittade i öronen och i munnen. Hon sa att trummhinnorna såg lite matta ut. Sen fick vi gå till labbet för att Vera skulle få kolla sänkan. Så min lilla sessa fick ett stick i fingret... då började hon gråta. När vi gjort det fick vi vänta lite till, när provsvaren kommit fick in igen. Där hon sa att sänkan var hög, fast inte farligt hög. Och att det troligen är öroninflamation, så nu ska hon få penicillin. Så nu hoppas vi att det blir bättre och att det är det här, om det är det blir det bättre efter någon dag.. Hoppas. ♥Vill att min lilla prinsessa ska bli bra nu.♥ Det var så skönt att komma till en läkare som kan ta folk på rätt sätt och att de tar en på allvar. Det var jätte skönt, och det var jätte skönt att få ett svar.

Sen har jag varit på efterkontroll, allt såg bra ut.. nice..
Nu vaknade min snutta.. så jag ska mysa med henne..


Det blir inte bättre..

Min stackars prinsessa är fortfarande sjuk..:( Det är jobbigt.
Vi uppsökte läkare i går, men fick inget direk svar, eller nåt! Vi hade fått tid kl 16.00 och 10 över fick vi komma in, läkaren ville först inte ta i hand, för han sa det är så mycket som går! Sen lyssnade han bara på hennes lungor och sa att det lät bra. Vi sa till honom att hon varit slö och trött hela dagen... Men han sa bara att hon inte var slö utan bara trött, och det är klart man är när man är sjuk sa han.. NÄHE, det sa vi ju med hon hade ju knappt sovit nåt under de tre dagarna innan... Han sa bara att vi skulle fortsätta med tabletterna och ta ytterligare en sort... men det tänker jag inte, här ska det inte bli nån coctail.. Hon är så liten, så det räcker med en sort. Han sa att hon kunde vara så här till och från i tre veckor:/ Hur ska man stå ut i tre veckor, bara stå och titta på, det är så jobbigt när hon inte kan säga hur det känns och var det gör ont. Och han sa även att så länge hon äter och kissar är det heller ingen fara. Det går tre olika virus i Linköping nu sade han med.... så man vet ej vilket hon har!? Vill bara att febern ska försvinna...
Blir sessan min inte bättre tills imorgon ska jag kontakta Bvc även jag vet att de inte kan säga nåt mer, så blir man bättre bemött där så känns det lite bättre för oss, de vet lite bättre hur de ska ta en.

Idag så när jag var ut med hundarna, ja de måste ut även snuttan är sjuk... så går vi längst vägen, då kommer en dam på cykel brevid oss, och saktar ned brevid.. -oj, vilken söt hund, så han får springa, så söt.. Jag: Va? Nu har jag stannat. Damen med - vilken söt hund, han får springa för att hänga med. jag lite artigt -jaa. så örjar jag gå, då börjar damen hoppa efter med cykeln. - den lilla får springa efter och den stora får gå sakta längst fram, han har långa ben. jag-mm (leende) fortfarande gående Damen hoppar fortfarande på sidan av mig. -De är så söta. Du har en stor förmögenhet. (nu börjar hon cykla igen) -Den största är vagnen.. Sen cyklade hon i väg.
MMM.
Att man inte snart är van, för det är så många som pratar med en pga hundarna.

Borde göra nåt medans snuttan sover, men jag orkar inte... ska vila lite.


inte bättre...

usch, nu blir man en sån där nojjig mamma, som man inte skulle bli. Men det är så jobbigt i dessa "sjuk" tider. Vera är inte bättre idag. Det jobbiga är att hon är slöare idag än vanligt. Men det kan bero på allt skrikande de senaste dagarna. Sen är hon lite rossligare i andningen. Har ringt 1177 igen och fått lite tips. Hon har även fått panodil, så vi får se hur det verkar. Så nu håller vi tummen för att hon ska bli bra min lilla prinsessa.♥

Jobbigt är när de är så små och inte kan säga, hur det känns och var det känns.. Nu vaknade hon och inte gråter så nu ska jag mysa lite med henne. Det är ett jätte bra tecken.

 


en sittande skönhet och nytt bling..

Idag satt Vera för första gången själv... nå ja, med lite hjälp från en kudde och soffan.

hon är så fin min älskade prinsessa♥

när peter kom hem idag tog jag cykeln ned på stan för att åka till apoteket och handla panodil för bebisar, lika bra att ha det hemma eftersom att hon har lite feber nu, det kan gå upp eller ned fort, man vet aldrig. Det står från tre månader, men vi hsr pratat med sjukvårds upplysingen och de sa att vi kunde gå efter kilona då det står 5-10kg i fall febern skulle gå upp. Trots feber och lite hosta och snorig näsa har hon varit pigg idag. Kanske lite skrikigare men det är förståligt. Efter apoteket passade jag på att hämta ut lite saker jag beställt...

 lite bling, en penna och en datormus, glitter rosa♥

(mamma nu har du en datormus du kan använda när du kommer hit)

Nu ska jag mysa med min dotter och se till att hon har det bra, för det är vad en mamma ska göra när ens dotter är sjuk.


skulle på välgörenhetsmiddag..

Ikväll skulle jag och vera på välgörenhets middag i Norrköping med mamma och Jan-Åke men tyvärr har Vera blivit sjuk, min lilla prinsessa fick igår feber som har hållt i sig till idag:( sen har hon blivit förkyld igen och fått lite hosta. Så då tyckte vi att det var bäst för oss att stanna inne.
 dagens, hon gillar egentligen inte att suga på den nappen, men den är "svinsöt" och så fick hon den av sin kusin Måns.

 Jag tyckte nappen matchade så bra till kläderna... men de bajsade hon snart ned;)

 här är nappen utspottad;)


regning fredag

Regning och grå fredag.. Imorse blev det till att gå upp tidigare än vi brukar pga en litten skrutt som gnällde en massa tills hon fick komma upp, då blev hon jätte glad och låg och pratade och skrattade. Nu har min prinsessa slocknat i soffan och jag sitter varken och tittar på the voice. Måste snart passa på att äta frukost. Är fortfarande jätte trött, men skulle jag lägga mig ned så skulle hon vakna och vara jätte glad och pigg.


Jävla granne..

Nu har den j-la grannen varit här och ringt på igen!!! Hunden får inte tugga ben längre... Men vad fan vad vi låter våran hund göra i våran lägenhet är vår sak. Vi får ha vilka ljud vi vill till kl 22.00. Jag kan förstå om det vore så att han skällde hela dagarna, men det gör han inte. Det är det att han tuggar ben!!! Hon sa att han tuggade ben sent igår...mmm visst igår hade han inte ens nåt ben...

Och måste säga att det är inte nån granne i våran trapp som säger nåt heller utan en bitterfitta från den andra porten. Hon måste ju förstå att det är ljud när man bor i lägenhet. Hon borde flytta ut till ett litet hus långt ut i en mörk skog, där det inte finns en granne som kan störa henne...
Hon borde få sig nåt.. det var ju ett bra tag sen (vi hör sånt) (men inte faan klagar vi) så kanske hon skulle kunna slappna av....
Nu var det peter som öppnade igen (jag satt och amma) men jag hoppas verkligen att om hon kommer igen att det är jag som öppnar!!!


onsdag morgon..

och jag har redan hunnit spendera pengar:(
men men sånt är livet. Nu ska jag äta lite frukost innan Vera vaknar igen och ska ha frukost hon med;)
Sen idag blir det utång med hundarna, sen har jag mamma-gympa idag. Skönt att få röra sig lite.


corren

Nu har vår bild kommit in på correns hemsida för nyfödda


Bild
Michaela Eriksson och Peter Andersson, Götgatan, Linköping, fick den 15/9 en dotter som heter Vera. Vikt 3 130 g, längd 50 cm.


Äntligen

Äntligen får jag på mig min förlovningsring igen!!!

 


Blev ingen spruta..

Det blev ingen vaccination idag, de hade bara vaccin för barn idag. Men en tanke som slog mig var då, vaccinet tog ju slut förra veckan ska då de stackarna som är i risk grupp då vänta tills nästa vecka. Jag kan ju hålla mig inne, men de stackarna som jobbar, kan ju inte akta sig för människor.
Dessutom vet inte jag om jag tänker ta sprutan.. Hur ska man göra? Ta den eller inte? Vet inte vad jag tycker...


tisdag..

Just nu väntar jag på att min lilla prinsessa ska vakna så att vi kan bada. Senare i dag ska vi ned på stan för att träffa Marina och Alicia och ta en fika.
Sen tänkte jag även ta en sväng förbi vårdcentralen och se om jag kan ta den där förbannade vaccinationssprutan.. får se hur det blir..


Bilder från helgen..


första natten hos Emmy

Morgon mys med kusinen♥


Det pratades en hel del på filten i Emmys kök!!


Emmy med Vera och Rasmus... inte lätt att få alla posera.


Vera, Liam och Rasmus!!

De är såå söta alla kusiner ihop♥


Här är vi by the way hemma hos Nina (gennet) på lunch)


Mamma gennet och sonen Liam, Gennet gillar att posera:) Det gör Liam oxå fast han vill vara ensam på kortet!! hihi

De är såå fina, söta underbara våra älsklingar!!!


Vera 2 månader<3


Min prinsessa har blivit två månader♥


Fika med mammorna och barnen...

Nu ska vi straxt bege oss till stan för en fika... kanske kolla lite butiker;)
Vädret är kasst här, grått, regnigt lite blåsigt. Nu ska jag klä på Vera.



Lördag i Uppsala...

Det gick bra att köra till Uppsala för oss. Barnen sov hela vägen (nästan) Rasmus började gråta den sista biten. Men det annars gick det smidigt, lite trafikstockning i Stockholm. När vi kom fram blev det kaffe;) Drack dock för mycket så jag kunde inte sova på natten.
Idag var det lunch hos Nina som stod på schemat där var Gennet, Ole och Liam. Så det var våra två familjer som lunchade och pratade. Det var mycket trevligt. (bilder kommer sen)
Vi var där till straxt efter 16.00 sen gick vi en sväng till mormor och morfar, måste ju hälsa på när man är i Nyby, där var det lika trevligt som vanligt. Men vi stannade inte så länge pga, trötta barn och mammor:)
Nu sitter vi åter hos Emmy och ska snart äta middag.


fredag..

Nu har vi vaknat och börjat gjort oss i ordning. Jag och Vera har badat, idag var det tyvärr inte populärt:( annars gillar hon det jätte mycket. Frukost har vi alla ätit så nu är vi alla mätta och belåtna. Idag kl 13 ska jag och Vera till Bvc på två månaders kontroll. Kul. Hon blir stor min tjej. Peter ska faktiskt oxå gå med den här gången, det tycker vi är roligt.
Efter vi varit där bär det av mot Uppsala. Jag och Vera åker med Emmy och Rasmus dit. Första gången vi åker själva utan Peter. Hur ska det gå? Hur ska vi kunna sova utan pappa?

Nu ska jag packa min Uppsala väska. Till Uppsala kommer även Gennet med familj. Ska bli riktigt kul att träffa dem. Det ska vi göra imorgon:) Det ser vi fram emot.


god morgon..

När vi vaknade och klätt på oss gick vi ut och sa god morgon till Rasmus och Emmy!!


Sötnosar!

Nu ska vi ta en promenix med doggisarna, sen blir det en vända på stan;)


60 års kalas..

Vi var på 60 års kalas igår.

GRATTIS AINO!!!

Vi var där hela dagen igår.. Det bjöds på smörgåstårta och massor av goda kakor;) Det gillades... mums.

När vi kom hem var vi alla helt slut. Rasmus hade inte sovit mycket under dagen. Han sov ca 45 min under alla timmar vi var där.

Idag har vi inte gjort mycket. Jag och Vera har varit på mamma-gympa. Det var kul och hon var jätte duktig. Emmy och Rasmus följde med fast de var på promenad under tiden.
Efter gympan åkte vi hem gav bebisarna mat och åt själva ( smörgåstårta från igår;) Sen hoppade jag i duschen och gjorde mig i ordning. Sen åkte vi till Ica maxi för att handla. Vilket sjhå vi hade. två bilbarnstolar skulle in, vi har ju våran ställning så det gick lätt, värre var det när vi skulle få fast den andra stolen i våran bil. Det tog ett tag och ganska mycket skrik, den satt nog inte så bra på vägen dit, så jag fick krypköra fram. Två barnvagnar hade vi i bakluckan oxå. Handla gick bra bägge sov så bra då. Rasmus i sin vagn och Vera hade jag i en kundvagn sittandes i barnstol. För att hon sov när vi skulle in och ville inte väcka henne för att flytta henne till vagnen för att sen flyttas tillbaka. Då var det egentligen onödigt att ta med den;) jag vet. När vi kom ut från affären kom vi på att vi inte tänkt på att vi hade kassar nu, och bakluckan var ju smockfull lika så baksätet.
Fick lägga en kasse i en vagn och emmy fick ha andra fram vid sig. Sätta i bilbarn stolen den här gången gick mycket bättre. Jag och syrran börjar få kläm på det här nu.
Till middag gjorde vi fisklasange, det är super gott.
Nu när Emmy och Rasmus är här passar hon på att låna badkaret så de är och badar.
Peter har flytt fältet och är hos en kompis på kaffe. Jag sa åt honom att ta med lite hem till mig;) men det ville han inte,, haha..
Nä nu ska jag mysa med Vera.


Emmy och Rasmus kommer..

jippie!!!

vill ha!!



Två klänningar från h&m. Ny inkommna. Ska kolla på dem nästa gång jag går ned på stan. Vera skulle vara så söt i dem!!


Har varit full fart..

Som sagt det har varit full fart hela helgen. Lördagen fick vi sova ut hyfsat i alla fall. Kl. 10 i 12 skulle vi vara i Mjölby för att lämna av Chico hos Erik som ville ha honom för dagen. Kl 12 skulle vi vara i Väderstad hos Mickes föräldrar, Lisa med familj var nämligen där i helgen så vi var dit bjudna på lunch.
 Lisa och Vera

Micke

 Tack Lola för den underbara maten och kakan som vi fick till kaffet, den var underbart god. Jag ska försöka få tag i receptet, för den var mumsig..
Tack Lena och Anders för den gulliga Ängelnallen som vi fick. Vera gillar den;)



 Den här söta björnoverallen fick Vera av Lisa och Micke. Jätte söt, den har dessutom en liten svans därbak. Tack så mycket, den är jätte fin♥

Vi var bara där på lunch, men vi kom nog inte därifrån förrän kl 16, men det var såå trevligt att man inte kunde slita sig. Tyzon hämtade vi upp hos peters mamma, sen åkte vi förbi hos Stefan och Emma och Måns säga hej när man ändå är i krokarna, plus att Peters pappa kom förbi där med våran bil, för han hade bytt till vinterdäck åt oss.. Kanon.

Sen kl 18.00 skulle vi vara hos Suss och Filip, fast vi var nog inte där förrän kl halv sju,på vägen dit hämtade vi upp John oxå, killarna skulle ha en bärs och tv-spels kväll;) Vi åt middag där + fika efter maten utsökt.

 John och vera.

Sen när killarna slank ned i källaren för tv-spel gick jag, suss och vera upp för att se film. Nu såg jag äntligen filmen Twilight, den var bra.
Kl. 23 åkte vi hemåt. Var väl i säng hemma runt halv 1 det var skönt var hur trött som helst.

Söndags morgonen gick jag upp och tog grabbarna på en morgon promenad. Sen hade vi en städdag, för att sen belöna oss med en söndagspizza och Tv.





Idol

Fredags kväll med idol och mys med familjen. Tidigare i dag har vi varit och tagitkort till corren. Så håll utkik, hihi.
Sen var vi förbi den nya netonnet butiken här, och vi inhandlade oss en videokamera... Här ska det dokumenteras.
När vi kom hem lagades det mat. blev kyckling filé och hemma gjorda pommes och beasås.. gött. Dricka: coca cola.. Precis tryckt i mig glass oxå;)
Nu har Vera slocknat i soffan och Peter ligger i badet och då passar jag på skriva lite:)
Just det idol, gillar alla faktiskt, och den jag gillar säms är Rahbi men jag tror Eddie ryker i kväll pga fel låt val, den var alldeles för svår att sjunga live.
Nu börjar jag bli ganska trött. Borde komma i säng skapligt typ direkt efter idol;) har en dag i morgon, med mycket planerat, men det kommer att bli super mysigt.


Gattis Moster Ruth 82år


Grattis Moster Ruth på din 82 års dag!♥!

 


Fick äntligen mitt kaffe..


gött♥

tog en stor kaffe!!! I kylan...

Var på stan en sväng med Marina och våra små tjejer såklart♥

Blev lite shopping..kul.

Såg ett par skor på Din sko som jag blev kär i.

Pumps de här...
men när ska jag ha dem.. de kostar 499:- inget jag bara kan lägga ut så där, för att använda nån gång... men gillade dem skarpt;)


Sugen..

Är så kaffesugen... Tyvärr så gick vår "kanna" sönder härom dagen:(
Vill ha kaffe..
fika nån??


snö och träning.. kan det bli bättre<3

Vaknade upp i morse och mådde bra, ingen känning i halsen:) Vilket var toppen för i dag började mamma-gympan. Det var kul att få komma i väg och röra lite på sig. Även om det var väldigt lugnt, så måste man inse att man inte är lika vältränad som innan (har ju inte tränat på mer än 9 månader). Så detta var ett lagom pass. Vera var självklart med och hejjade på morsan sin;) Hon låg i vagnen först men gnällde lite då, så hon fick ligga på en filt brevid mig sen, då låg hon och tittade på mig när jag gympade, det gillade hon.
När vi kom ut hade det börjat snöa lite och nu snöar det mer... och jag måste säga jippie för jag gillar snön:)
Det kommer självklart inte att få ligga kvar den här gången... fast det är super mysigt när det snöar i allafall..


Fint väder-- synd bara

att man ska var krasslig... ja, nu är det såhär att jag har lite ont i halsen och hängig i kroppen och då orkar jag inte gå på en lång promenad, när hundar drar och man har för mycket att koncentrera sig på. Så det blev en kort vända. Önskar att man kunde vara ute och njuta av det fina vädret. Men när Peter kommer hem har det hunnit bli mörkt och då är det inte lika kul att gå ut. Ska slänga i mig en liten lunch nu (keso, banan och kanel), sen vila, förhoppningsvis vill Vera sov då med, för nu sover hon i vagnen. Måste komma på vad jag ska laga till middag trots att vi typ inte har nåt hemma. Vet ej om jag pallar att åka till affären för att "stor" handla nu. Några tips på mat?
Nu börjar nån låta hör jag...



Presenter


Det här fick Vera.
Det som syns lite dåligt är en filt, fotoram. två tallrikar.
Sen fick hon kläder och en kopp. Sen fick vi Bamse oxå:)

Jag unnade mig och köpte en ny tröja och mascara och en ny eyeliner;)

 

Nu börjar Ullared!! Det ska jag se!!

 


Just det..

Till er som inte förstod;) så är Moster Ruth min mormor syster....

Visst är de lika?     Lika söta♥


Hemma efter lör-sön i U-a


Moster Ruth med Vera♥


Kais (veras gammelmormor) och Vera♥


Lasse (veras gammelmorfar) och Vera♥


Mormor Ulla-stina och moster Iza
och lilla Vera♥

Efter att vi varit och hälsat på min mormor åkte jag Peter och Vera till min pappa. Där vi oxå sov. De bor en bit utanför Uppsala.

Mikaela, moster Bianca och morfar Tony.



På söndagen klev vi upp hyfsat, skulle åka och fika hos Carro och säga hejdå till mamma. Eftersom mamma jobbat natt åkte vi till Carro och fikade först.


Carro med Vera.

 


Vera med sin nya kompis Josefin♥


sötisar...

Tack Carro och Josefin för underbar god fika!!
När vi var på väg hem från Carro skulle vi till mamma för att säga hejdå.. men då ringer mamma och säger att hon inte är hemma.. mindre kul, för att vi ville ju säga hej då. Och vi åkte inte dit tidigare för att vi ville låta henne sova. Men vill hon inte se Vera och säga hej då så är det hennes loss.
Det var lite tråkigt.
Nåt annat som var jätte tråkigt var ju det faktum att Emmy med familj var sjuk:( så vi fick inte träffa dem..
Vi har inte sett dem på länge nu.
Men, men sånt är livet...
Har kanske inte klarat mig ändå.. har börjat få lite ont i halsen... så nu dricks det mycket te.
Tack alla för presenterna vi fick, allt var jätte fint♥


RSS 2.0