jobbat...

Dagarna rullar.. och vi jobbar på som vanligt!! Nu har vi fått in massor av bikinis i butiken.. många riktigt fina!
Annars då.. I går när jag lämnade Vera på dagis blev hon jätte ledsen.. det skär i ens hjärta när det blir så.. ändå lämnar jag henne och dagiset som en robot!! Inte konstigt att hon blir så ledsen... trots att hon älskar att vara på dagis... VET att hon har jätte kul där. Men det har ju varit påsk uppehåll och därigenom var det ett tag sen hopn var där.. så förstår att hon gråter lite extra mycket när jag lämnar henne.
I måndags innan jobbet och innan jag lämnade Vera på dagis, tog jag en powerwalk runt ån.. Med vagnen och Tyzon var med.. men han orkade inte gå (han zinkade mig) Så han åkte vagn med Vera.. folk tittade lite på oss;) Haha..
Vera innan vi åkte till dagis i måndags!
Idag fick jag både lämna och hämta Vera!! Älskar när jag får hämta henne.. det är sällan jag gör det! Det var min andra gång, det är nåt visst att få hämta dem från dagis.
Nu ska jag snart hoppa i säng och sova, så kan man nog få någon timmes sömn! Vera sover jätte dåligt nu.. och då blir det inte mycket sömn för oss andra heller.
Kram

Man får torka sig på taggtråd

haha.. vårt dass papper just nu!!
Nu har påsken gott.. det blev ingen påsk mat för oss den här påsken. Hela påsken började med att jag var magsjuk, eller V var dålig i magen natten innan jag blev dålig... Sen har Peter också varit kass i buken.. fast det var bara jag som kräktes! Så ingen ville ha med oss att göra de här dagarna;) Sen när vi frisknat till så har jag jobbat resten av påsken!! Det har varit sådär drag!!
En av dagarna blev det kebab:
och till kebaben får man läsk;) (obs! Vi fyllde flaskan med vatten när V fick dricka, det är ju kul bara att dricka ur flaskan)
En annan dag blev det Max:
Vera blev otålig och trött och gnällig i bak i sin stol, så hon fick hoppa fram när vi satt och väntade i kön.. det tar ju ganska lång tid på max.. de steks ju på medans man väntar;) Och när bilen rullade satt hon still och tittade annars var det peta på allt.. det var ju riktigt spännande att sitta i fram. Och är bildörren öppen i fram nu.. så är hon snabb på klättra upp dit och sitter där super nöjd;)
I går när jag slutade jobba var det fint väder och jag var sugen på glass, så jag ringde Peter och V och de kom eftter innenbandyn ned på stan. Så möttes vi vid Bosses. Så det blev glass för mig och V och en öl för Peter. Vi satt på Platå. Men det såg så gött ut med en öl i solen så jag tog en jag oxå och Peter tog en till.
Det var gött må jag säga!!
När vi kom hem sen, satte vi oss ute och tog ett glas vin och Mackan kom över och tog nåt glas oxå, Vera drack välling!
Vera klättrar. Det var kul att få vara ute på gräset och springa lite!!
Så nu är ni uppdaterade till idag. Idag har jag jobbat och Peter och V och Tyzon har varit hos Ps päron och haft det bra och tydligen jobbat lite hos hans bror oxå;) Efter jobbet åkte jag dit och vi åt middag, det var som vanligt jätte gott och jag är sprick färdig för jag har ätit så mycket.
Nu är påsken över och vardagen börjar i morgon;)
PÅSK-KRAMAR

Söndagen är här...

Men nu handlar det ju inte om det.
I går under lördagen när jag jobbade var Peter och Vera med K och Melvin på busfabriken och som vanligt lekte de två jätte bra ihop. De hade även träffat på Emma, Nike och Noah, vad skoj. I lördags firade även busfabriken 5 år!! Så det var uppträdande och annat skoj där. Barnen stod framför scenen och såg uppträdandet och Vera dansade med. När det sen var dags för Peter, Vera, K och Melvin att fika. Och under fikat smet sedan Vera sig i väg. Nu står barnen i en ring och sjunger och Vera kliver rakt in i ringen:  (måste ses)
Hon är ju för söt!! Busfrö som drar i från sin pappa;)♥
Bra att man kan föreviga sånt.. jobbigt att ej vara med att se det här.. men som sagt tur att P var snabb med mob.
I dag sön har jag jobbat igen, det gick bra, men det var ej så mycket folk i rörelse på Ikano.. så nu under påsken vill jag att folk shoppar järnet;)
Puss och kram

Ikano fest!!

Jepp, nu har det gått några dagar igen.. men jag har jobbat. I torsdags var Sandra och Mio hit och fikade och lekte med oss. Och på kvällen vankades det Ikano-fest. Det var riktigt trevligt! Det var tema Hollywood så man skulle vara utklädd till en kändis.. Kan ni gissa vem jag är:
en till:
och närbild:
och ännu närmre:
Hihi; vet ni nu!!
Svaret kommer längre ned!!
Vi som gick från jobbet var jag, Jenny och Iza... vi saknade Marina och Josse som egentligen skulle med men som hoppade i sista sek.. pga att de ej mådde bra. Men vi andra hade skoj. Kul att träffa andra som jobbar i Ikano huset och prata lite med dem!! Sen var det lite uppträdanden. 1. Carola var där och delade ut priser.
2. The Poodles spelade och sjöng! 3. Alkazar sjöng och dansade! Stämmningen var på topp. Dansade och pratade, en riktigt trevligt tordag kväll.
Ok... nu till vem jag var, om ni nu inte redan klurat ut det;)
Jag var:
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws

 

 

I kväll har min karl en helkväll, och jag sitter här och glor lite på tv:n och datorn. Vera sover och det gör Tyzon med. Imorgon är det jobb som gäller igen.. Så nu vill jag att alla kommer till Ikano och shoppar.

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan jag hoppar i säng och sover.... Hoppas att ni får en riktigt trevlig lördag kväll!!

myspace layout images

What a day...

Ja, vilken dag. Började med att vi vaknade, jag och Vera. Peter har redan åkt till jobbet. Sen frukost och tvätta sig och tänderna, smink och på med kläder, ut med Tyzon som tyvärr har varit dålig två dagar han har som haltat på bakbenet (benen) Och det gjorde han i morse med... Måste ringa vet!! I allafall blev en snabb tur ute, bära barn och hundar upp och ned för trappen.. Sen i god tid till dagis.. trots morgon stress från min sida (dock visar jag ej min ängel att jag är lite stressad) fast det släppte när vi var på väg till dagis. Lämnat Vera sen hade jag 2 timmar tills jag började, så jag åkte och tankade och sen till jobbet tänkte sitta av tiden där plus att jag hade några ärenden.. Så jag klev in på jobbet och började ringa vet, tog då upp min almenacka för att skriva in tiden.. då ser jag att jag skulle vara hos tandlälaren 9.20 och nu var kl 9.16 ååhhh NEJ!! Så jag kutar ut försöker förklara för Jenny varför jag springer samtidigt jag försöker lägga på luren till vet och klä på mig. Tandläkaren ligger by the way på andra sidan stan!! Så hoppar i bilen och kör i väg. Lade i pengar i mätaren utan för tandläkaren 9.26 jäklar "lite" försenad!! Med andan i halsen var jag några trappor upp och fick komma in till röntgen!! Phhuu.. sen åkte jag lugnt tillbaka till jobbet!!  Var tillbaka ca 10/5 i 10.
Hann med ärendena oxå och ringa vet! Lagom tills jag började 11.  Sen körde jag på till 15. Sen skulle jag få äran att hämta Vera idag, första gången för mig:) Det var kul. Sewn var det bara hem, hämta andan och Tyzon sen i väg till veterinären för att kolla hans bakben. Vi hade tid 16.30 och kom hem ca 18. Allt tog sån tid.. Vera var som Vera mest, och man kan ej skylla henne.. det kröp i min kropp också för det gick så långsamt.. väntan där inne mellan sköterskan och vet och sen för att vet skulle hämta med. och recept tog det lång tid.. sen ännu längre tid för att få betala. Våran stackars Tyzon har fått diskbråck, så nu får han ej hoppa eller gå i trappor och han blev ordinerad att VILA.. men kan han vila mer än han gör?!:) haha.. Nu får vi hoppas att han blir bättre av med. bara. Vill inte tillbaka. Det var tydligt att veterinären inte gillade mopsar eller människorna som avlar på dem, och så hon gick på om det.. att det var synd om han för hans väck över näsan låg så mycket över att det var minnsan den mest intrykta näsa hon sett.. och sen var jag ju dum och säga hur han reagerade när han blev upphetsad. Då sa hon det är som om vi skulle springa upp för trappor och bara andas genom ett sugrör!!! Ok, nu är det ju inte jag som tryckt in nosen på stackarn.. klart att jag vill att den ska vara mer utåt oxå, inte vill jag att han ska lida. Sen var hon på hans ögon och väcket igen för en annan grej!!
Nu har han fått med. i allafall. Hon tyckte att söva honom för en operation var onödigt p ga hans svåra andning?!? va!
Sen när jag kom hem var jag dö hungrig och kastade i mig mat!! Sen blev jag på lite bättre humör. Sen var det dags för Veras bad (vilket hon älskar) Att söva henne i kväll, var svårare än det brukar.. hon var riktigt ledsen och kom inte till ro.. men till sist somnade hon!
Nu börjar BB, och det ska jag se;)
Hoppas att ni har haft en bra söndag!
Vera och tyzon! En gammal bild!!
Kram

Mys helg och riktigt mysig söndag!!

I helgen har jag varit ledig. Riktigt skönt. När jag kom hem fredag kväll så hade Peter en kompis här och de spelade tv-spel, de var dock tvugna att ta en paus vid 22.00 för då är det BB, och det kan jag inte missa;) Sen gick jag och lade mig. Lördag morgon kändes lite seg.. men jag och Vera och Tyzon gick ut och lekte i lekparken och killarna satte upp en hylla sen lirade de lite mer tv-spel. Efter lunch åkte vi till Väderstad, men vi tog ett stopp vid colorama först. När vi kom till V-stad fick vi fika.. gött. Vi försökte leka lite ute men det blåste för mycket. (det fick V verkligen erfara, hon "cyklade" och vinden tog med cykeln, men den tog tvärstopp när den nådde gräsmattan så hon stod på huvudet.. lilla stackarn, det gick bra, hon blev nog mest rädd) Sen lekte vi inne. Peter åkte till Lilla Blackstad och bytte däck på Citronen och med sig tillbaka hade han Måns... så det var full fart på Vera och Måns sen. Men det blev inte så mycket bråk som det brukar;)
På kvällen åt vi middag där och vi hade grill premiär, det var super gott, och alla åt så de nästan var sprick färdiga.
Sen blev det kaffe och after eight;) efter det tackade vi för oss och åkte hem.. då var det efter V:s sov tid.. hon slocknade direkt när vi satte oss i bilen.
Idag, söndag åkte vi och badade på förmiddagen, vi var till simhallen Medley. Och Vera älskade det.. riktigt kul. Så kul att man kan göra nåt sånt hela familjen, man riktigt njuter. När vi cyklade hem hade vi en riktigt trött tjej på cykeln.. Det jag hör är Peter säga: - Sover Vera? Jag känner att nåt (hjälmen) trycker i ryggen! Då har tösen somnat och ligger lutad framåt med hjälmen i ryggen på Peter.
Trött?
Riktigt trött!!!
Det blev sängen för tösen när vi kom hem, och vi åt mat när hon vaknade istället för innan.
Efter lunch åkte vi till Ica Maxi för stor handling, nu har vi börjat göra vecko matsedel.. Hoppas att vi kan hålla det bara;)
Sen har vi lekt och myst.. och till middag åt vi pasta sallad! Gött. Efter middagen gick vi till lekparken, gungade och åkte rutchkana.
Gillar vår lekpark! Och den här rutchkanan är perfekt för Vera.. hon kan springa upp själv och åka själv.. och jag är med som den perfekta åskådaren.. en som inte fick vara åskådare i dag var Peter efter att han sen åkte ett åk med henne var han tvungen att åka hen med. Hon gick upp för trappan sen ropade hon på han så att han var tvungen att gå upp och åka samtidigt med henne.. Det var riktigt skoj.
Nu sitter jag i soffan med en kopp te, Peter ligger i den andra soffan han också med en kopp te, Vera ligger och sover i sin säng och Tyzon ligger och sover på golvet.
Hoppas att ni hade en lika bra helg och söndag som vi!!
Kramar

MYS!!

Nu har jag kommit hem. Och med mig hem hade jag min nya jumpsuit. Den är super mysig.
När jag kom hem hade P tänt ljus, och maten stod på bordet. Han är så fin min karl! Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa vidare.. ha en bra torsdag kväll. Speciellt min mormor som fyller år idag. GRATTIS!!
Kram

Tisdag

I natt som var blev det inte så mycket sömn.. Lilla V har mardrömmar och slänger sig om min hals och kramar hårt flera gånger, samt sätter sig i sängen och gråter, plus att hon flög upp på mig några gånger, sen låg jag och höll henne i handen hela natten fick inte släppa taget, då vaknade hon. Så hon kan inte sovit så bra... jag sov inte bra.. och Peter säger att han inte sov bra han heller... Men morgonen kom och Peter åkte till jobbet!! Sen vaknade V och ville upp, inte långt efter.. jag själv ville ligga helt utslagen några timmar till, men var tvungen att dra mig upp. Så vi gick upp och åt frukost, sen badade vi.. Min lilla tjej är som en fisk i vattnet.
Sen gick vi en sväng med Tyzon.
Lunch åt vi på stan med Lotta. Hon är så fin, och strålar extra mycket nu, när hon har den fina magen! Tack för i dag Lotta. (Måste säga att det är inte lätt att sitta och äta lunch med en vilding, men det funkade helt ok idag!!)
Sen hade vi några timmar att slå i hjäl på stan innan vi skulle till BVC, Vera somnade och jag strosade runt. Hade tänkt att gå till trädgårdsföreningen till lekplatsen när hon vaknade. Sen när hon vaknade var hon inte på strålande humör, hon ville inte sitta vagn och ville inte gå!! Jag ska bära... och min rygg pallar inte det så länge som hon vill bli buren.. så till sist fick hon sitta i vagnen och skrika.. så vi gick till trädgårdsföreningen för att leka.. (vi gick dit under skrik, mitt humör sjönk oxå.. ville bara att tiden skulle gå snabbt så vi kunde gåt till BVC, vi hade tid 15.30) men lekparken var stängd.. alltså gått dit i onödan (UNDER SKRIK OCH GRÅT) så vi satte oss på en bänk, V i mitt knä och sen satt vi och myste i solen, (som till och från tittade fram)
Innan vi gick till BVC, stannade vi och köpte frukt, Vera fick en smoothy, mm det gillades. När vi äntligen var på BVC 5 min innan tiden (Trodde jag) Kom våran BVC sköterska.. -Men är ni här!! -Ja sa jag, tänkte är vi här på fel dag..- Är vi tidiga.. eller sena.. Vi skulle vara har 15.30! Det visade sig att vi skulle ha varit där 15!! Men det gjorde inget vi var sist i alla fall. ( men det gjorde nåt för mig, då hade V och jag sluppit den där halv timmen av strid, och gråt och trilsknande).
Allt så bra ut. Nu väger hon 10.7 inte så mycket, och hon hade inte gått upp så mycket sen sist... men hon är ju så aktiv så det var ok, och hon var väl ca, 83-84 lång, så växt hade hon gjort, följde kurvan perfekt!! Hon är så lång min sötnos!! Sen pratade vi om allt mellan himmel och jord!!
På vägen hem åt Vera två bananer, bra sätt att hålla henne på gott humör.
Det är så kul att se hur glad hon blir när man kommer hem till Tyzon. Hon verkligen älskar honom.
Nu i kväll har vi ätit, badat, lekt, och myst.. och nu sover prinsessan!! Snart ska mitt huvud också på en dejt med kudden och även Peters... Tyzon ligger redan och snarkar:)
Kram

Helgen!! och i morgon börjar allvaret!!

I helgen bestämde jag mig för att jag ska jobba trots att jag inte var hundra, lördagen gick väl sådär, jag kände mig lite hängig och hade huvudvärk, men idag söndag kändes det bättre (hade pamol i kroppen):) Men pencillinet och rinexinet hjälper.. jippie snart frisk...
I alla fall i lördags när jag kom hem, hade vi besök av min och Peters familj, de var här för att fira Peter och kika på våran nya lägenhet. Vi bjöd på Tacos och till efterrätt blev det tårta och morotskaka.. gött. Peters mamma hade gjort tårtan och Marina morotskakan. Marina och Kim och A var oxå här det var mysigt att få umgås lite med dem med, plus att David också kom förbi ett tag. (en kompis till Peter) Det var super, vi har typ inte träffat honom på över ett år... Så vi hade en riktigt trevlig kväll i går.
Sen var det så att jag fick ett trevligt samtal på morgonen av Malin. Mamma till Wilma som Vera lekte med på Koh Lanta. Saknar dem och Koh Lanta. Bjuder på en bild på våra små bus troll:
Sen under lördagen när vi jobbade, så gick allt bra, det var hyfsat med folk men en sak blev jag extra glad över och det var när Felicia var in för att säga hej och välkomna oss tillbaka hem! Jag blev så glad.. Så den här lördagen kändes väldigt bra.
Söndagen har varit som en söndag brukar.. gå ganska segt och man känner sig stressad inför måndagen!! Och i morgon börjar vårat allvar, vi ska gå in i vardagen, in i ekorre hjulet och snurra. Peter börjar nämligen att jobba i morgon och jag ska lämna Vera på dagis för första gången! Hoppas att det går bra. Hon gillar numer dagis, så håller tummen. Efter den här veckan är vi verkligen inne vardagen igen och rutinerna börjar förhoppningsvis sätta sig. Man kan inte låta bli att vara lite stressad och undrar hur man ska få i hop allt.
Ok, jag ekänner jag har börjat se BB och nu ska jag se hur utröstningen slutar;)
Ha en bra fortsatt söndag kväll!!
Kram

RSS 2.0