regning fredag

Regning och grå fredag.. Imorse blev det till att gå upp tidigare än vi brukar pga en litten skrutt som gnällde en massa tills hon fick komma upp, då blev hon jätte glad och låg och pratade och skrattade. Nu har min prinsessa slocknat i soffan och jag sitter varken och tittar på the voice. Måste snart passa på att äta frukost. Är fortfarande jätte trött, men skulle jag lägga mig ned så skulle hon vakna och vara jätte glad och pigg.


Kommentarer
Postat av: Miiiz

Är i 24+6 ida:) Joda nog är det ganska rolgith öll endast på att försöra mellan mig och ena syrran hennes hormoner reagerade så pass annorlunda än mina, hon blev mera arg av sig.

Så det togs ut på mig ganska mkt för jag är lillsyrran, och vi har två dagars skillnad mellan när vi skall föda:)

Älsta syrran sen igen har i Januari beräknat.

Nå min ena bor i allafall i samma stad som mig:) älsta flyttade för en fem år tillbaka sen från den här stan.

Är så trött för tillfället, och ja har ett möta halv ett och har igen bil eller någon som kan köra mig:( Men jag akn ju allti ta ett råd jag fick av min skolhandledare ida, "vi kan sätta mera timmar till dig så att du inte far och sova direkt" Allvarligt talt den här tiden på dagen är det inte som att jag skulle annars bara fara och sova utan det är mera som att bebin skulle vagga mig till sömns. Blev endast sur när jag nu har ca 24timmar/vecka men för 2 månaders sedan när jag endast hade 4 timamr/vecka så då kunde man nog inte göra någonting! suck

2009-11-20 @ 10:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0