Onsdag..

Vädret har varit helt ok här idag.. än har det inte regnat:) och det är lite kallare.. så det behövdes tjocktröja när vi var ute.
Jag har gått och blivit förkyld... men ska kurera mig massor, ska gå och bada med V i eftermiddag. Får se hur hon tycker det är, det var ju ett bra tag sen vi var där.


Vera i morse.. Hon älskar att riva ut låda och kasta ut det som är i den.. och ibland sätta sig i lådan!! Det gick riktigt smidigt för henne att både komma i och ur lådan.. fast sista gången lyfte jag ur henne!!

Nu ska jag lägga mig lite på soffan innan V vaknar och ska ha lunch.. med min tur vaknar hon väl så fort jag lagt upp benen. Ha en fortsatt bra dag!!

Puss

Kommentarer
Postat av: Anna - Gravid ♥

Regnet befinner sig här i Ludvika.. :-(



Ja visst är dom fina! :-)



Hoppas ni får/har det trevligt på badet.



Kram



2010-08-18 @ 15:10:11
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Oj, ska ni vara borta så länge, då förstår jag verkligen att hon ska följa med !! Jag lämnar ju inte viggo för en vecka i solen heller !! =)

Nu är han vägd, och det blev ungefär den vikt jag misstänkte... Din gissning var inte helt tokig, men han var tyngre än så ;)

2010-08-18 @ 19:08:48
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

haha... å ibland blandar jag ihop kommentarerna och såg att du inte hade gissat ;)

2010-08-18 @ 19:10:12
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Juliusidunn

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2011-12-02 @ 07:38:30
URL: http://juliusidunn.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0