Solen skiner men det är såå kallt..

Lördag... snart har julledigheten för Peter tagit slut.. de här dagarna har gått så fort, riktigt skönt har det varit och ha han hemma. Idag är han dock borta och ska vara borta hela dagen han har innebandymatch.. Åkte 9 i morse och kommer hem ca 20 trodde han.. Ville ha han hemma idag.

Solen skiner idag härligt, men det är tydligen super kallt.. så det blir ingen lång promenad... Tyzon får vara inne så långt det går och Chico, Vera och jag ska ta en promenad men den blir inte så lång, pga Chicos knä.. det är för kallt för honom, han blir kall och stel, sen börjar han halta stackarn.. han älskar ju det här vädret och han älskar snön.

Så vad ska vi göra idag... vi ska mysa inne. Har lite och fixa.. det löser sig... skulle egentligen vilja åka till Ikano eller gå ned på stan... men tror inte jag gör det om det är så kallt. Ska ut och känna på det lite snart;)



Kommentarer
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

sv: jag gillade elin kling faktiskt! =)

2010-01-09 @ 12:26:50
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken skön dag =) Tråkigt att Peter inte skulle vara hemma dock :/

Kram

2010-01-09 @ 12:34:08
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg

sv: ja man blir lite danssugen :D

2010-01-09 @ 13:03:16
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: mina

God eftermiddag söta.Allt bra med dig denna lördag? Ha en skön dag.Ja det gäller att passa på att njuta av tiden för den kommer gå snabbt.skönt att man ska vara hemma mer än ett år med lillen.Har inte jobbat på över ett halv år :) Ha en skön dag.kram kram

2010-01-09 @ 13:07:18
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mellansyrran

Ja det var en härlig dag idag, med sol, härliga sol;) Kallt dock men det är bara mysigt att snön får ligga kvar, det är bara att klä på sig ordentligt=)

Puss

2010-01-09 @ 17:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0