onsdag

I går var vi ju upp med Vera till öron. Där fick vi veta att det blir hörapparat på båda öronen. Så vi fick göra avgjutningar av dem. Så apparaterna kommer om två veckor. Kommer att bli så bra. Hon var jätte duktig min snutta, dock blev det lite skrik när hon hällde i geggat i örat.. annars gick det jätte bra, och hon vi träffade där var jätte trevlig.

När Peter sen kom hem efter jobbet var vi på promenad allihopa tillsammans... riktigt gött, det var super varmt då. Alltså det var bara varmt på kvällen... skumt..
Tyzom fick ta en sväng i vagnen han blev så varm av att gå!
 de delar vagn!



Idag har jag varit ned en sväng på stan, fikat med Marina och Alicia. Vi hade barnen på golvet där och Alicia fick ett antal pussar av Vera♥ sötisar..
Sen gick vi en sväng på stan. Jag ska ju på bröllop i sommar så jag kollade klänningar.. vill ju vara ute i god tid.. hittade faktiskt en... på hm så nu får jag hålla tummen att ingen har samma som mig! Ett haha.. är att jag köpte den lite för liten så det ska vara en sporre för mig att gå ned de sista kilona jag har kvar!!!
 på väg till stan!!
Det var en trevlig dag idag.. dock känns nåt lite galet.. men tror det beror på att jag testade ett par shorts som jag tyckte var super snygga.. men INTE på mina lår och rumpa!! Så fanns det bara ett par kvar.. så fick ångest,  jag köpte de ej.. men ska kolla in i morgon om de finns kvar!!
Nu i kväll har Melvin och Kalle varit hit.. det var trevligt, så kul för Vera att få leka med Melvin, man ser att hon tycker det är så kul!!

Nu ska jag se Grey's.




Kommentarer
Postat av: Anki

Tack så jätte mycket! Förlossningen gick oförskämt bra faktiskt :) Är nöjd! Ska försöka knopa ihop en förslossningsberättelse snart :)

2010-05-20 @ 09:31:37
URL: http://ankihansson.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, gud så söta bilder när dom delar vagnen!!

Hoppas ni får en bra dag! kramisar

2010-05-20 @ 10:37:59
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: mamma mina

God middag..Så skoj med en resa när man aldrig har varit där...Hur länge ska ni vara borta? Ha en skön dag.kram

2010-05-20 @ 11:43:35
URL: http://blondis81blogg.se
Postat av: Emmeli

:)

Okejokej sepass dyrt :/ vi betalade "bara" 12 000 bath/månaden plus el, vilket vi tyckte var överpris. Fast så bodde vi ju inte på någon just turistort. Hyr ni av någon svensk eller?



Maten fungerade utmärkt för Tuvalie. Vi packade med oss ett par matburkar att ha vid kriser, fanns knappt att köpa på Phuket iaf. Men annars så åt hon det vi beställde på restaurangen åt henne. Med andra ord allt :)



Kram.

2010-05-20 @ 20:08:32
URL: http://emmelih.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Tack! Det känns riktigt spännande! :-)

2010-05-20 @ 21:48:07
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Ah okej. Ja man får ju vad man betalar för! :) Skönt om ni har kök iallafall. Det saknade jag i första lägenheten vi bodde i, eller det fanns ett thaikök, men det var så äckligt.

Ja maten var inga problem. Tuvalie äter ju som allt så då flyter det på bra. Jobbigare om dom är petiga skulle jag kunna tänka mig.

Hur har ni det med visum?



Njae, eller jag är hemma. Söker jobb och plugg.

Kram.

2010-05-20 @ 22:10:41
URL: http://emmelih.blogg.se/
Postat av: mamma mina

Godmorgon gumman.Så härligt att ni ska vara bort så länge..Hur kom det sig att ni kom på att åka ner o vara där så länge..Börjar bli smått avis på er :)Hoppas att värmen är hos er med denna fredag morgon..Ha en skön helg.kram kram

2010-05-21 @ 09:24:28
URL: http://blondis81blogg.se
Postat av: Anna

Åh vad skönt att det gick bra hos farbror doktorn!



Ja det var trevligt att fynda lite kläder till lillfisen! Det är ju inte helt billigt med barnkläder, och dom växer ju så fort :/ Så det kändes välbehövligt att köpa lite kläder i större storlekar. Vi har ju bara i storlek 50 och 56 och när min kära BM chansade på bebis á la 4 kg så insåg vi att Skorpan kanske inte ens kommer att kunna ha storlek 50... Det lär ju visa sig :)



Jag håller också på att välja klänning till bröllop :) Tänkte lägga ut på bloggen sen och få lite smakråd :) Har hittat flera men det är ju så himla svårt att välja...



Men jag måste ju bara säga att ni har nog världens sötaste hund. Vad är det för ras? Han är ju tokgullig :)

2010-05-21 @ 10:04:59
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se/
Postat av: Anki

vad kul :D

ha en fin dag!

Kramar

2010-05-21 @ 12:05:27
URL: http://ankihansson.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Tackar!

Amen vad skönt då. Det underlättar väldigt mycket då dom äter allt.

Ah okej, det tar ca två veckor om jag inte minns fel att få Visumet. Men bättre i tid. Ansök om turistvisum 2x60 dagar.

Kram.

2010-05-21 @ 18:28:37
URL: http://emmelih.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Ja gör det! den är himla roligt skriven!

2010-05-24 @ 21:17:08
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0