Första advent!!

Idag är det första advent!!! Mys!
Vår adventsljusstake!! Den är inte riktigt klar än...
I morse tände vi alltså första ljuset och så lyssnade vi på julmusik när vi åt frukost. I dag är det passande första advent väder.. regn och åter regn!!! Så det var lite mörkare.
Så det blir ingen hel dag på beachen idag som vi hade planerat:( lite tråkigt. För vi skulle åka och leka eller Vera skulle få leka med sim nya kompis. Men det kommer nog flera dagar.
Igår hade vi charter dag och vi var på stranden hela dagen, vi åkte till Klong dao, lite bättre strand för barn där.. lång grunt. Vi hade en riktigt trevlig dag.
blev lek i vattnet!
Vera har sina nya flyt kuddar, först ville hon ej ha dem, men sen förstod hon att den fajten vinner hon ej. Så nu tar hon på sig dem innan bad, hon förstår att hon kan gå själv med dem, och flyta omkring när hon "ramlar", så nu vill hon gå själv hela tiden, man får knappt inte hålla hand!! En stor tjej, med flyt kuddar har hon blivit!!
Jag fick ro och flyta omkring.. haha eller inte..!!!
lunch i skuggan...
Sen blev det lite familjeposerande.♥
Vera fick ro och kunde somna på stranden även om hon inte sov länge så var det en stund, det var jätte bra.
Kvällen skulle det vara idol, men det blev inget, det blev robinson i stället. Vi var där med våra nya grannar och deras lilla W som är 11 månader, perfekt för V att leka med, fast V var inte i form igår, hon var trött efter dagen och sen blev hon även skrämd av en karl i dräkt när vi satt på bajen..
Det var våran lördag..
Vad vi ska göra idag återstår att se..
Ha en bra första advent.

Kommentarer
Postat av: Emma -Andy-Noah-Nike

Här hemma badar vi också -fast i snö! Det har snöat i flera dagar nu! Imorron ska jag börja jobba igen, ska bli kul, men lite ångest eftersom man missar så mycket tid med de små. Skönt att du mår bättre Mickan. Krama om din fina familj!

2010-11-28 @ 10:52:28
Postat av: Fröken M

åh, jag hade gärna firat advent på thailandsvis, men nu är det bara en dryg vecka tills vi åker till grancanaria och det är ju alltid något :)

Det går kanon att jobba, men det är ju inget svårt jobb och tiden går fort. Sen är det skönt att få några extra kronor och spara några föräldradagar :) kram

2010-11-28 @ 12:18:44
URL: http://frokenmela.se
Postat av: mamsen

snygg ljus stake

2010-11-28 @ 18:16:34
Postat av: Britta Bloggar

Åh mysigt!

2010-11-28 @ 21:09:52
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Mamma till William

Hej vännen..Så fin bild på er alla tillsammans :) Hoppas att allt är bra med er alla denna måndag och ni har det skön väder med massa varm sol..kram krma

2010-11-29 @ 09:36:10
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Kais



Här kan vi skryta med sol också fast den lyser på vita snön.Ha detså bra alla tre.Kram

2010-11-29 @ 10:00:14
Postat av: Liw

Lät som en mycket bättre första advent än här hemma, sjukdom och kyla är ingen rolig dag.



hoppas veckan startar bra!

2010-11-29 @ 10:19:28
URL: http://liwetochvardagen.se
Postat av: Mellansyrran

Håller med mamma, vilken fin ljusstake. Här kan man verkligen inte klaga på vädret, snö, sol och kyla, precis som det ska vara när det närmar sig jultider. Jag bara älskart! Puss på er tre.

2010-11-29 @ 21:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0