himlen är oskyldigt blå...

Söndagen är här och helgen har flugit förbi dock är den inte slut än.. I fredags hade vi en underbart mysig eftermiddag och kväll. Vi var nere på moonwalk stranden tillsammans med D, M och Wilma, så barnen fick leka... och vi vuxna tog varsin öl i solen. Vid middagsdags för flyttade vi oss till Castaway för att äta.. och mat blev det i massor..
Gott var det. Till efterrätt tog vi en drink, den jag och Malin tog var jätte god.. den hette FBI och bestod av Baleys, Kaluha, vodka och vaniljglass.. som sagt super god. Men kvällen var inte slut där. När vi sen lagt barnen så blev det några glas vin på våran uteplats. Det var en riktigt trevlig kväll. Tack M och D.
Sen i går så anlände familjen Knutsson. Så det blev lite bad på Relax och sen åkte vi in till Saladan, för nödvändig shopping och middag, men vi tog en tidig kväll så fam Knutsson skulle få återhämta sig efter den långa flygturen hit.
Nu söndag morgon tog V sovmorgon (vilket hon gjorde igår med) till ca halv 9 (i går 8) skönt.. hoppas det fortsätter så ett tag. Härligt. Men nu väntar en dag på beachen med sol och massa bus... Vera och Måns har hittat varann så där blir det nog lek och bus i två veckor. Till stranden kommer oxå Wilma med familj, så det kommer att bli en riktigt bra dag.. Vera och Wilma får passa på att leka massor nu, för i morgon åkerde hem:(
Nu väntar solen.
Ha en bra dag!!
Kram

Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Hittade precis hit och ser att Ni bor i Thailand. Min svärmor bodde oxå på Koh Lanta i 6 månader. Stortrivdes. Deras dotter gick i skolan där =)

När kommer ni hem igen?

2011-02-07 @ 13:26:31
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0