Hej då.

I dag sade vi hej då till familjen Devinger/Pehrsson som återvänder till Sverige. De har varit våra kära grannar i 3 månader. Vi har haft riktigt kul i hop med dem. Det bler ett ganska kort hej då idag, varken P eller jag gillar hej då.. P vill ha det snabbt och jag vill dra ut på det så länge jag kan.. Men jag blir alldeles tårögd vid hej då...
+
Vi saknar er redan.
kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack så mkt! Har haft lite dåligt med tid att svara på alla kommentarer bara.. E mkt nytt att komma in i nu även fast jag vet det mesta om man säger så =)



Japp, det blev en Casper! En Casper Valentin faktiskt, Valentin i andranamn efter min morfar o då har han namnsdag på Elliots dopdag, och Casper har namnsdag på Tobbes födelsedag så lite roligt blev de =)



Det känns jättebra! Casper e så snäll! Gnäller till lite om han vill käka men annars säger han inte mkt.. Sover nästan lite för mkt för vikten har inte gått åt rätt håll =( Igår när vi var på bb o vägde han igen så hade han iaf gått upp 25 g så vi slapp bli inlagda då.. Nu håller vi tummarna att han har ökat mer på tisdag!

Elliot är jättestolt över sin lillebror men lite opålitlig än men det får man väl ha överseende med. Kan inte direkt lägga ner Casper i babysittern utan att sitta bredvid för Ellepelle vill gärna ge sin napp o leksaker till honom o som du kan tänka e han ju inte världens försiktigaste o förstår inte än så.. men men, han lär väl sig de med tids nog =)



Hoppas allt e bra med er, tråkigt att era grannar åkt hem bara..

Ta hand om er! kramisar

2011-01-30 @ 21:49:23
URL: http://brincken.blogg.se/
Postat av: Melina

Åh, och vi saknar er!

Här hemma sken solen både igår och när vi landade i söndags. Det är snö och ca -2 ute, men idag är det mulet. Det känns jättekonstigt att vara hemma och jag vet ännu inte riktigt vad jag tycker om det....

Usch vad sorgligt det var att åka från er och Koh Lanta. Passa på att njut massor den tiden ni har kvar.

Kramar

2011-02-01 @ 09:56:36
URL: http://www.familjeresan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0