Dagarna som gått..

Nu har tiden sprungit i väg igen.. några dagar har gått utan uppdaterning.. Men vi gör inte så mycket förutom att njuta.. njuta av tillvaron, njuta av tiden vi har med varandra, och njuta av vädret eller jo av vädret... de senaste dagarna har det regnat.. men då har det varit från ca lunch och framåt, så lite lek i solen har det blivit i allafall för oss;) så vi ska inte klaga... fast det hade varit skönare med sol hela dagen!
När vi suttit inne har vi börjat rita massor, vi får hörnen av pappret och Vera mitten, hon är utan tvekan konstnären i våran familj!!
Träffade för första gången en bekant här nere, det var då en gammal innebandy vän till mig.. världen är liten!
Underbara regn!!!
Men lika glad är jag för det!!
gladast var nog Vera som fick glass... (stulit Peters)
Man måste smörja in sig innan man ska ut i solen.. (Vera hade fått tag i solkrämen och på nåt sätt fått upp den när hon slog den mot min rygg, sen började hon bara smörja in! så snällt♥)
På same same stranden, där vi var idag!
leker på stranden.
Myser när V precis vaknat!!
Sen kom regnet.. Peter och V gick ut och lekte lite ändå..
Men lillan började huttra lite efter ett tag.
Ska precis komma in under tak..
Vi stannade där ett tag... men när det började likna ett uppehåll då hoppade vi på tuken och åkte hem.. men tror ni vi klarade oss.. icke sa Nicke.. Men lika glada var vi ändå när vi kom hem..
Sen blev det middag på Bajen... inte kul att ta sig någonstans när vädret är såhär... Tydligen skulle det här "skit" vädret hålla i sig oxå... men vi får väl se.
KRAMAR..

Kommentarer
Postat av: lisa

vilka fina bilder...känner med er hur ni kommer sakna tillvaron, måste kännas svårt att komma tillbaka till alla måsten..känns som att jag skrivit detta förut men de tilläggs igen:)

Ska bli så kul att ses nästa vecka..

puss o kram

2011-03-09 @ 20:40:08
Postat av: g mormor



Vera blir nog den adra konstnären i släkten.

Glass är också min favorit. Kram



2011-03-10 @ 13:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0